چرا تعریض جاده حادثه‌خیز دزفول به شوشتر اجرایی نمی‌شود؟‌

چرا تعریض جاده حادثه‌خیز دزفول به شوشتر اجرایی نمی‌شود؟‌

گروه استان‌ها_ حوادث مکرر در جاده دزفول شوشتر از جاده‌های پر تردد خوزستان مشکلی است که با وجود پیگیری مکرر رسانه‌ها اقدام خاصی نشده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  گتوند ، جاده حادثه‌خیز و پرتردد دزفول به شوشتر سال‌های زیادی است که شاهد وقوع حوادث ناگواری در آن هستیم و هم‌وطنان زیادی هر ساله در این جاده جان خودشان را از دست می‌دهند.

تازه‌ترین سانحه رانندگی در این جاده چهارشنبه شب پنجم آبان‌ماه بین یک خودرو پراید و نیسان وانت اتفاق افتاد که رئیس فوریت‌های پزشکی شهرستان گتوند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گتوند اظهار داشت: پس اعلام حادثه و تماس با اورژانس 115 به محل اعزام شدیم که متاسفانه یک نفر در این حادثه در دم جان خودش را از دست داد و یک نفر دیگر نیز به‌شدت مجروح و به شوشتر اعزام شد.

توسط رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها بارها به لزوم چهارخطه کردن جاده دزفول به شوشتر پرداخته، اشاره و تکرارگویی شده است که نتیجه این مطالبه‌گری‌ها آغاز چهارخطه کردن جاده از سمت صالح‌شهر گتوند تا شرکت لاستیک خوزستان بود.

پیچ‌های خطرناک، نبود روشنایی، از بین رفتن خط‌کشی‌ها و خطوط ترافیکی، کمبود علائم و تابلوهای رانندگی، دوطرفه و پرتردد بودن جاده دزفول به شوشتر از جمله نکاتی است که حوادث در این جاده را افزایش می‌دهد.

انسان‌ها جایز الخطا هستند و خطای انسانی نیز در تصادفات نقش دارد اما این دلیل نمی‌شود که اقدامی برای چهارخطه کردن جاده حادثه‌خیز و ترانزیتی نشود جاده‌ای که اگر ایمن و چهاربانده شود مسیر جایگزین بسیار خوبی برای جاده ترانزیتی اندیمشک – اهواز است در سیل سال‌های گذشته دیدیم که با بسته شدن جاده ترانزیتی اندیمشک – اهواز، تمام ماشین‌های سنگین و سبک از جاده دزفول به شوشتر تردد کردند.

اگر از این جاده عبور کرده باشید هر روزه سیل عظیمی از تردد چندین هزاری خودروهای سنگین و سبک را مشاهده می‌کنید که همین امر موجب پرتردد شدن جاده می‌شود همچنین وجود شرکت‌های بزرگی همچون شرکت فولاد روهینا، شرکت لاستیک خوزستان، شرکت قند (درحال ساخت)، چندین سیلونگهداری گندم و کارخانه‌های ماسه‌شویی و کارخانجات دیگر، نقش این جاده را در اقتصاد استان و حتی کشور پررنگ کرده و تبدیل به جاده ترانزیتی کرده است.

علی‌رغم مطالبه‌گری‌ها و فشارهای رسانه‌ای بسیار برای آغاز پروژه چهارخطه کردن جاده یعنی از دزفول تا صالح‌شهر گتوند، متاسفانه تاکنون اقدامی نشده و هم‌چنان شاهد تصادفات و مرگ هم‌وطنانمان در جاده مرگ می‌باشیم، پروژه چهارخطه کردن این جاده از صالح‌شهر تا شرکت لاستیک درحال انجام است که پروژه به سرعت بیشتری نیاز دارد و هنوز بخش زیادی از پروژه مانده درحالی‌که قرار بود تابستان امسال تمام شود و از شرکت لاستیک تا شوشتر نیز جاده چهارخطه است.

حال سوالی که مطرح می‌شود این است، چرا پس از سال‌ها که یکی از مطالبات به‌حق و اصلی مردم منطقه چهارخطه کردن جاده دزفول به شوشتر بوده، اقدامی نشده؟ آیا واقعا طی این سالیان گذشته اعتباری برای چهارخطه کردن جاده اختصاص داده نشده یا پای مسائل دیگری در میان است؟

آیا مثل بعضی دیگر از مسائل کشور در دولت گذشته، این موضوع نیز باید امنیتی شود تا مسئولان چاره‌ای بیندیشند؟ شاید مسئولان مربوطه عنوان کنند که جاده معارض داشته و این مسئله باعث شده چهارخطه نشود، خوب در طول این سالیان گذشته برای رفع معارض جاده چه اقداماتی شده است؟

بسیاری از مردم انتظار دارند در سفر رئیس قوه قضائیه و مسئولان ارشد این قوه به خوزستان به ترک فعل‌های مسئولان که سبب خسارتهای جانی و مالی زیادی به شهروندان شده است رسیدگی شود.

انتهای پیام/331/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon