وعده استاندار همدان برای به کارگیری نیروهای مومن و انقلابی در مدیریتها
گروه استانها- استاندار همدان با بیان اینکه رویکرد دولت به حوزه جوانان حمایتی است کما اینکه برای توسعه استان به همکاری جوانان نیاز داریم گفت: طرحها و برنامههای ارائه شده جوانان نخبه، در قالب کارگروههای تخصصی برنامهریزی میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدانپیش از ظهر امروز نخستین نشست بررسی نظام مسائل استان و پالایش هیئتهای اندیشه ورزان جوانان استان به میزبانی استانداری همدان برگزار شد.
در این برنامه علیرضا قاسمی فرزاد توجه به جوانان را از اولویتهای دولت سیزدهم برشمرد و اظهار داشت: از برنامهها و طرحهای جوانان نخبه استقبال و حمایت میشود.
وی بیان کرد: جوانان ایرانی در هر صحنهای از دفاع مقدس تا صحنههای علمی و حتی دفاع از حرم حضور داشتند و خوش درخشیدند و ما نیز باید قدردان جوانان این سرزمین باشیم.
استاندار همدان با بیان اینکه رویکرد دولت به حوزه جوانان حمایتی است کما اینکه برای توسعه استان به همکاری جوانان نیاز داریم گفت: طرحها و برنامههای ارائه شده جوانان نخبه استان، در قالب کارگروههای تخصصی برنامهریزی خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه در کنار رسیدگی به مسائل روزمره، همفکری با جوانان در دستور کار قرار خواهد گرفت عنوان کرد: مهمترین سندِ گویا در راستای توجه به جوانان نخبه، همان بیانیه گام دوم انقلاب از سوی مقام معظم رهبری است.
قاسمی فرزاد با این توضیح که جذب حداکثری، توجه به جوانان استان خارج از هر فکر و قشری، در دستور کار است مطرح کرد: از برنامهها و طرحهای جوانان نخبه استقبال خواهد شد و در راستای تحقق بخشی به آنها نیز اقدام میشود.
وی با اشاره به اینکه از جوانان نخبه و انقلابی استان در حوزههای مختلف کمک خواهیم گرفت عنوان کرد: هدف همه ما توسعه استان است و قصد داریم با وحدت و همدلی کارهای بزرگی در استان انجام دهیم و در این راه نیازمند همکاری جوانان هستیم.
عدم ارتباط تحقیق و پژوهش با کف جامعه از آسیبهای جدی در استان است
حجت الاسلام احمد حسین فلاحی نیز در این برنامه با بیان اینکه تحقیقات جوانان دانشگاهی متناسب با نیازهای جامعه باشد اظهار داشت: از جوانانی که طرح و برنامه دارند به عنوان سرمایه فکری، حمایت شود.
وی با این توضیح که بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب، مدیریت امور را به دست جوانان بسپاریم ادامه داد: مدیران در راستای پیوند قدرت اجرایی و طرحها و برنامههای تخصصی گام بردارند.
نماینده مردم همدان در مجلس با بیان اینکه دستگاههای اجرایی جلسات مختلف با متخصصها و کسانی که برنامه و طرح دارند برگزار کنند افزود: توجه به طرح و برنامه دقیق و سرمایه که مهمترین عوامل توسعه استاناند در اولویت قرار دهند.
وی با این توضیح که از جوانانی که طرح و برنامه دارند به عنوان سرمایه فکری، حمایت شود مطرح کرد: عدم ارتباط تحقیق و پژوهش با کف جامعه از آسیبهای جدی در استان است.
فلاحی با اشاره به اینکه تحقیقات و پژوهشهای دانشگاهی متناسب با نیاز جامعه باشد عنوان کرد: دستگاههایی که نیاز به تحقیقات و پژوهشهای خاصی دارند به مراکز دانشگاهی استان و جوانان دانشگاهی رجوع کنند.
وی بیان کرد: کرسی نمایندگی دریچهای برای جوانان برای ورود کارشناسانه به حوزههای مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی استان است.
امید است با تکیه بر توانایی جوانان به ارزشهای واقعی انقلاب اسلامی برگردیم
غلامیپاک مشاور اجرایی استاندار همدان نیز اظهار داشت: در دولت جدید، زمینه برای استفاده از توان، فکر و فهم جوانان انقلابی و بومی در جهت تقویت حوزههای اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی فراهم است.
وی گفت: انقلاب ما انقلاب مردمی و ارزشی است و جوانان فعالترین و پویاترین قشر هستند که باید دیده شوند و از طرفیت آنها استفاده شود.
این مقام مسئول توضیح داد: امید است با تکیه بر توانایی جوانان به ارزشهای واقعی انقلاب اسلامی برگردیم.
وی ادامه داد: استاندار جدید ، فرزند همدان و دارای سابقه ای انقلابی است و از دوران دفاع مقدس تا امروز در هر جایی مسئولیت داشته انقلابی عمل کرده است.
مشاور اجرایی استاندار همدان با بیان اینکه با حضور استاندار جدید، شاهد توجه جدی به ارزشهای انقلاب اسلامی خواهیم بود گفت: از کلیه ظرفیتها برای توسعه استان همدان استفاده خواهد شد.
به گزارش تسنیم، توجه به مسائل مهم فرهنگی و توجه جدی به این حوزه در کنار سایر بخش ها، توجه به برنامههای فرهنگی برای دانشآموزان استان بهعنوان پتانسیلهای مهم فرهنگیِ آینده، تشکیل کمیتههای تخصصی برای دریافت راهکارهای اجرایی از سوی جوانان در راستای حل مشکلات اقتصادی استان، ارائه راهکاری کارشناسی شده برای بحران پیری جمعیت استان با مشورت نخبگان، توجه به بانوان و انتخاب مشاوران و مدیران خانم بر اساس کارآمدی و انقلابی گری، تشکیل بانک بانوان نخبه استان و توجه به موضوع مهم عفاف و حجاب، ایجاد رونق تولید از رهگذر مردمیسازی اقتصاد استان، حمایت از شرکتهای فعال اقتصادی استان به شرط ورود آنها در بازار بورس، بهرهور ساختن داراییهای موجود استان به مدد فنآوری اطلاعات و شرکتهای دانشبنیان، سند توسعه استان با رویکرد ادغام و چابکی، و تمرکز بر چند طرح و پروژه مهم و اثرگذار، توجه جدی به سرمایههای اجتماعی آموزش و پرورش و تربیت نیروی متخصص، توجه به کمبود 400 نیروی انسانی معلم در استان، بحران سرمایه مدیربتی استان، اعتماد و اتکا به دانش و نیروی جوانان متعهد و انقلابی، همپوشانی و تشریک مساعی با استانهای همجوار در زمینه انرژی های پاک، بکارگیری مدیران توانمند در حوزه های مختلف، بکارگیری نیروهای جوان انقلابی و پاک دست، آموزشهای تخصصی کارشناسان حقوقی دستگاههای اجرایی، استفاده از ظرفیت شبکههای داخلی ادارات استان و نظارت بر عملکرد ادارات بالاخص حوزه بهداشت و درمان و بیمارستانها، توجه به مشاغل کسب و کار فضای مجازی، فنآوریهای نوظهور و استارتاپها وتوسعه زیرساختهای اینترنتی و مخابراتی استان از مهمترین مواردی است که در این جلسه مطرح شد.
انتهای پیام/742/ش