ابعاد جدید حمله سایبری به اسرائیل به‌روایت رسانه‌های عبری‌زبان

ابعاد جدید حمله سایبری به اسرائیل به‌روایت رسانه‌های عبری‌زبان

به‌اعتقاد کارشناسان اسرائیلی هنوز عمق حمله گروه هکری سایه سیاه (Black Shadow) به سرورهای اسرائیل مشخص نیست و آنچه افشا شده بخش کوچکی از آن است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه مرکر رسانه اقتصادی روزنامه هاآرتص در گزارشی در این رابطه فاش کرد، گروه هکری بلاک شادو که کمتر از یک سال پیش چند شرکت بزرگ اسرائیلی از جمله شرکت بیمه شیربیت را هک کرده بود، این روزها از رخنه به شماری از سرورهای اسرائیلی سخن می‌گوید.

شبکه 12 تلویزیون اسرائیل هم در تارنمای خود با اشاره به این که این دومین تهاجم بزرگ سایه سیاه به سرورهای اسرائیلی طی سال گذشته است، تأکید کرد، هکرها که معمولاً تمایل دارند روزهای شنبه یا تعطیل فعالیت خود را رسانه‌ای کنند، در پیامی نوشتند:

«بار دیگر سلام، باز هم برای شما خبر داریم، شاید نتوانستید به سرورهای خود مرتبط شوید، بله، شما در معرض حمله سایبری قرار گرفته‌اید، کار ما بود. باید از خود بپرسید؛ اطلاعات و دیتاهای ما کجاست؟ همچون همیشه ما بسیاری از آن را در اختیار داریم، اگر نمی‌خواهید آن را افشا کنیم سریعاً با ما تماس بگیرید».

در این پیام تأکید شده است: در تهاجم اخیر ما شرکت Cyberserve و تمامی مشتریانش ضربه خورده‌اند، اگر می‌خواهید بدانید چه اطلاعاتی در اختیار داریم سریعاً با ما تماس بگیرید.

در ادامه این گزارش آمده است، هکرها برای اثبات صحت ادعای خود برخی از اطلاعات به‌دست‌آمده را در شبکه مجازی منتشر کردند.

در این بین اولین شرکتی که اطلاعاتش در اختیار همگان قرار گرفته، شرکت حمل‌ونقل اتوبوسی «کاویم» است که می‌توان نام کامل تمامی مشتریان و محل دقیق سکونت آنها کنار پست الکترونیک و تلفن شخصی آنان را مشاهده کرد.

در بخش دیگری از این گزارش تأکید شده است شرکت Cyberserve خدمات خود را به شماری قابل‌توجه از اپلیکیشن‌ها و سایت‌های برخی از مهم‌ترین شرکت‌های فعال در بازار اسرائیل ارائه می‌دهد، درحالی که میزبان سایت‌های مهمی همچون رادیوی اینجا اسرائیل، سندیکای وکلا، جمعیت مبارزه با سرطان، شرکت اتوبوس‌رانی دان‌باس، شرکت اتوبوس‌رانی کاویم، شرکت اتوبوس‌رانی از طریق اسرائیل، اندیشکده مور و... است.

 

این در حالی است که یدیعوت آحارانوت در پایگاه اطلاع‌رسانی‌اش ادعا کرد، گروه سایه سیاه یک گروه هکری ایرانی است که سال گذشته هم شرکت بیمه شیربیت و شرکت مالی اعتباری کی‌ال‌اس را هک کرده بود.

به‌نوشته آحارانوت با توجه به این که Cyberserve یک سرور میزبان است، رخنه به آن به‌معنای پیدا کردن دسترسی به تمامی سایت‌هایی است که در آن قرار داده شده‌اند و با توجه به این امر بسیاری از سایت‌ها از شب گذشته (جمعه‌شب) از دسترس خارج شده‌اند.

این شرکت که فعالیت خود را از سال 1997 آغاز کرده یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در زمینه هاستینگ در اسرائیل است و در امر توسعه اپلیکیشن‌های موبایلی هم فعالیت دارد.

صفحه این شرکت در فیس‌بوک هم تأکید دارد میزبان مهمترین ساختارهای اقتصادی اسرائیل در بخش‌های مختلف است.

در ادامه این گزارش آمده است، به‌اعتقاد کارشناسان این گروه هکری یک گروه ایرانی است که به‌دنبال کسب درآمد نیست بلکه دولت اسرائیل را هدف قرار داده است تا نشان دهد اسرائیل در بخش اینترنتی و سایبری ضعیف است.

یدیعوت آحارانوت به نقل از گزارش یک شرکت امنیت سایبری خبر داد، صدها شرکت اسرائیل فقط طی سال 2020 بیش از یک‌میلیارد دلار به هکرها بابت اقداماتشان باج پرداخت کرده‌اند.

در این گزارش تأکید شده است از هر چهار شرکت اسرائیلی یک شرکت در سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفته است و یک‌سوم از شرکت‌های بزرگ اسرائیل در این دایره قرار داشته و بیش از یک میلیارد دلار باج پرداخته‌اند.

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon