خودروهای غیربومی عامل ۵۴ درصد تصادفات جاده‌ای استان قزوین هستند


خودروهای غیربومی عامل 54 درصد تصادفات جاده‌ای استان قزوین هستند

گروه استان‌ها- فرمانده پلیس راه استان قزوین گفت: آمارهای ۷ ماه نخست سال جاری نشان می‌دهد که ۵۴ درصد تصادفات جاده‌ای استان قزوین متعلق به پلاک‌های غیربومی و ۴۶ درصد آنها هم مربوط به پلاک‌های بومی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، سرهنگ فرهاد ذاکری‌منش بعدازظهر امروز در جلسه کمیسیون اجرایی مدیریت ایمنی حمل‌‌ونقل استان قزوین که در سالن جلسات پلیس راه استان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: آمارهای 7 ماه نخست سال جاری نشان می‌دهد که 54 درصد تصادفات جاده‌ای استان قزوین متعلق به پلاک‌های غیربومی و 46 درصد آنها هم مربوط به پلاک‌های بومی است.

وی خستگی و خواب‌آلودگی را بیشترین عامل تصادفات جاده‌ای در استان قزوین به ویژه تصادفات منجر به واژگونی دانست و اضافه کرد: به همین خاطر دستگاه‌های عمرانی استان قزوین باید با ساختن مجتمع‌های خدماتی و رفاهی بیشتر در جاده‌ها و محورهای مواصلاتی استان قزوین زمینه استراحت رانندگان را فراهم کنند تا شاهد پیشگیری از این تصادفات دلخراش باشیم.

ذاکری‌منش ادامه داد: متأسفانه طی ماه‌های اخیر شاهد افزایش تردد موتورسیکلت‌ها و عابران پیاده در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها بودیم که متأسفانه به یکی از عوامل اصلی تصادفات فوتی تبدیل شده و بهتر است با آموزش و انجام اقدامات کنترلی جلوی افزایش تصادفات منجر به فوت و جرح را در استان قزوین گرفت.

بیشتر تصادفات در ساعات 16 تا 22 رخ می‌دهد

رئیس پلیس راه استان قزوین در بخش دیگری از سخنان خود به زمان‌بندی تصادفات جاده‌ای در نیمه نخست سال 1400 هم اشاره کرد و گفت: در طول 6 ماهه اول سال جاری بیشتریت تصادفات جاده‌ای ما اعم از فوتی، جرحی و خسارتی در ساعات 16 تا 22 اتفاق افتادند که بر مبنای همین زمان‌بندی باید برای کاهش میزان تصادفات جاده‌ای برنامه‌ریزی کنیم.

ذاکری‌منش افزود: با توجه به اینکه در ساعت‌های 4 بعدازظهر تا 10 شب افراد به دلیل کار و مشغله‌های دیگر خسته هستند، بنابراین سطح خطاهای آنها در هنگام رانندگی افزایش می‌یابد که باید در این حوزه ایستگاه‌های مخصوصی را برای رفع خستگی و ریکاوری رانندگان در نظر گرفت.

تصادف با اشیای ثابت علت اصلی تصادفات زنجیره‌ای است

فرمانده پلیس راه استان ادامه داد: همچنین یکی دیگر از مشکلات ما در تصادفات‌ جاده‌ای استان قزوین برخورد خودروهای سبک و سنگین با اشیای ثابت مانند گاردریل و نیوجرسی است که این تصادفات عامل اصلی تصادفات زنجیره‌ای به حساب می‌آیند و به همین خاطر باید سازمان راهداری اشیای و موانع فیزیکی زائد را از سطح جاده‌ها حذف کرده و یا اقدام به اصلاح چیدمان آنها کند.

ذاکری‌منش همچنین به افزایش سطح ترددهای جاده‌ای بعد از عادی شدن شرایط کرونایی اشاره کرد و یادآور شد: میزان سفرها و مسافرت‌های ما به دوران قبل از شیوع کرونا برگشته و به همین خاطر پلیس راه بر اجرای اقدامات پیشگیرانه به ویژه در حوزه آموزش و فرهنگ‌سازی اهتمام ویژه‌ای دارد.

لزوم اصلاح هندسی نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای

معاون عمرانی استاندار قزوین هم در این جلسه با اشاره به تلاش‌های سخت و مشقت‌بار پلیس برای کاهش تصادفات جاده‌ای گفت:‌ در حوزه دوربین‌های کنترل سرعت کمبودهایی داریم که سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با کمک دستگاه‌های متولی درون استان باید نسبت به فعال‌سازی کلیه دوربین‌ها و نصب دوربین‌های جدید اقدام کنند.

علی فرخزاد اضافه کرد: با توجه به وضعیت واکسیناسیون و گذر از موج‌های سخت کرونایی شرایط تردد و سفر در جاده‌های استان قزوین عادی شده و به همین خاطر باید طرح‌های کنترل ترافیک مانند طرح پاییزه با شدت و حدت بیشتری اجرا شوند.

وی با تأکید بر لزوم نگاه آمارمحور در کنترل حوادث و سوانح جاده‌ای ادامه داد: همچنان اصلاح هندسی نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای در استان قزوین باید در اولویت دستگاه‌های اجرایی به ویژه راهداری باشد و در این حوزه مدیران باید با جذب بودجه و اعتبارات ملی تا حد ممکن نقاط حادثه‌خیز را اصلاح کنند تا شاهد حداقل تصادفات در استان باشیم.

انتهای پیام/ش

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon