لهستان از دسترسی پزشکان مستقل به پناهجویان گرفتار در مرزها جلوگیری می‌کند

لهستان از دسترسی پزشکان مستقل به پناهجویان گرفتار در مرزها جلوگیری می‌کند

رسانه‌های اروپایی خبر دادند که لهستان با وجود شرایط بد پناهندگان در مرزها همچنان از دسترسی پزشکان مستقل به مهاجران گرفتار در این منطقه جلوگیری می کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی "استاندارد"، لهستان همچنان از دسترسی پزشکان مستقل به مهاجران که در مرزهای بین لهستان و بلاروس گرفتار شده اند جلوگیری می کند.

به گزارش ایستگاه تلویزیونی TVN24 که روز یکشنبه گزارش داد تلاش ها برای میانجیگری در این باره از طرف بالاترین مقام های کلیسای کاتولیک هم بی نتیجه مانده و شکست خورد.

سازمان امدادرسانی (Medycy na Granicy) در پیامی توئیتری اعلام کرد که "وویچ پولاک"، اسقف اعظم گنیزنو و یکی دیگر از مقامات کاتولیک در نامه ای در این باره به وزیر کشور لهستان پاسخ منفی دریافت کردند. وزیر کشور لهستان در این باره گفت که علاقه ای به مذاکره با سازمان های امدادی در این باره ندارد.

این سازمان امدادی هفته هاست تلاش می کند به افرادی که در مرز بین لهستان و بلاروس سرگردان مانده اند دسترسی پیدا کند.

42 داوطلب آموزش دیده پزشکی حدود یک هفته پیش در فراخوانی که اخیرا توسط یک نشریه منتقد دولت در لهستان منتشر شده است اعلام کردند: ما می دانیم که ده ها نفر در آنجا نیاز فوری به مراقبت های پزشکی دارند. ما از چندین فوتی در این منطقه خبر داریم و می دانیم اگر جلوی کمک های پزشکی به این منطقه بیش از این گرفته شود تلفات بیشتری خواهیم داشت.

سازمان امدادرسانی (Medycy na Granicy)همچنین روز یکشنبه اعلام کرد که مرزبانان دولتی از همکاری با این نهادهای امدادی با اشاره به وضعیت اضطراری فعلی که در منطقه حاکم است اجتناب می کنند.

لهستان از دوم سپتامبر یک وضعیت استثنایی را در مناطق مرزی کشورش با بلاروس ایجاد کرده که بر اساس آن اجازه ورود به این منطقه به سازمان های حقوق بشری و خبرنگاران داده نمی شود.

لهستان مدتی است که اقدامات بسیار سختگیرانه ای را علیه مهاجران در مناطق مرزی در پیش گرفته است.

پارلمان لهستان روز جمعه بالاخره چراغ سبز برای ساخت یک حصار مرزی دائمی در مرزها با بلاروس را نشان داده و مجوز نهایی برای آن را صادر کرد. دولت ملی محافظه کار لهستان می خواهد با این پروژه که حدود 353 میلیون یورو هزینه در بر خواهد داشت به مسئله هجوم پناهندگان واکنش نشان دهد.

این حصار مرزی قرار است به طول بیش از 100 کیلومتر در امتداد مرزهای شرقی اتحادیه اروپا گسترش یابد. از ماه آگوست هزاران پناهنده که اکثر آن ها از خاورمیانه و آفریقا هستند تلاش می کنند از مرزهای لهستان و بلاروس عبور کنند و خود را به اتحادیه اروپا برسانند.

ورشو در هفته های اخیر هزاران سرباز را در این مرزها مستقر کرده و یک حصار موقت در امتداد این مرزها کشیده و کنترل ها را به شدت تشدید کرده است.

سازمان عفو بین‌الملل از لهستان خواسته تا وضعیت فوق العاده در این منطقه را لغو کرده و مراقبت و تامین مناسب نیازهای پناهندگان و رسیدگی به درخواست های پناهندگی آن ها را در دستور کار قرار دهد.

نهادهای امدادی با توجه به زمستان پیش رو درباره بدتر شدن شرایط پناهندگان در مرزها هشدار داده‌اند. بر اساس اطلاعات آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد تا کنون حدود 8 پناهجو در این منطقه مرزی و به دلیل شرایط بد زندگی جان خود را از دست داده‌اند.

سازمان ملل از اتحادیه اروپا و بلاروس یافتن یک راه حل سریع برای بهبود شرایط پناهندگان گرفتار شده در مناطق مرزی را درخواست کرده است.

رئیس بخش اروپایی آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد در این باره گفته است: این غیر قابل قبول است که مردم در این منطقه بمیرند و جان دیگران به خطر بیافتد. این پناهندگان گروگان یک بن بست سیاسی هستند که اکنون باید حل شود.

در نشست اخیر سران اروپا در بروکسل در 22 اکتبر این مسئله آشکار شد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا در مسئله سیاست مهاجرتی بسیار دچار جدایی و اختلاف نظر هستند.

مناقشات بر سر مسئله تقسیم عادلانه پناهندگان در اتحادیه اروپا همچنان به‌دلیل مخالفت برخی اعضا حل‌ نشده باقی مانده است و همچنان با توجه به پیمان دوبلین، کشورهای مرزی این اتحادیه در معرض هجوم چشمگیر پناهجویان قرار دارند

اتحادیه اروپا در حالی به مناقشات بر سر مسئله پناهندگی ادامه می دهد که پناهجویان بی دفاع در مرزهای این اتحادیه در شرایط بسیار بدی گرفتار شده و هیچ گونه حمایتی دریافت نمی کنند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان