قاضی آمریکایی اکثر اتهامات پولشویی علیه متحد سیاسی مادورو را رد کرد
یک قاضی آمریکایی در فلوریدا روز دوشنبه اکثر اتهامات پولشویی علیه آلکساندر ساب متحد سیاسی رئیسجمهور ونزوئلا را رد کرده است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، یک قاضی آمریکایی روز دوشنبه اکثر اتهامات پولشویی علیه آلکساندر ساب متحد سیاسی نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا را رد کرده است ولی وی همچنان متهم به توطئه برای یک مورد پولشویی شده است.
رابرت اسکولا قاضی فلوریدا این حکم را صادر کرده است. این متحد سیاسی رئیس جمهور ونزوئلا برای همین اتهام باقیمانده نیز حداکثر 20 سال به زندان خواهد رفت.
دادستانها بر این باورند که آلکساندر ساب تاجر کلمبیایی حدود 350 میلیون دلار را از طریق پولشویی از ونزوئلا خارج کرده است.
پس از آنکه کیپ ورده اقدام به استرداد الکس ساب تاجر کلمبیایی ـ که یک فرستاده ونزوئلایی بود ـ به ایالات متحده به اتهام پولشویی کرده است، دولت ونزوئلا اعلام کرد مذاکرات با مخالفان را تعلیق کرده است. این مذاکرات قرار بود اواخر هفته جاری از سر گرفته شود.
این تازهترین چالش و مانع بزرگ بر سر راه مذاکرات با میانجیگری نروژ بین دولت ونزوئلا و مخالفان بهشمار میرود.
جراردو بلاید مذاکرهکننده ارشد مخالفان در این باره گفت: ما از همتایان خود میخواهیم هرچه سریعتر مذاکرات مکزیک را از سر بگیرند تا به توافقنامههای لازم دست پیدا کنیم.
نروژ نیز با انتشار پیامی در توئیتر اعلام کرد: مذاکره تنها راهکار بهشمار میرود. ما به همکاری با دو طرف ادامه خواهیم داد تا به میز مذاکره بازگردند.
خورخه رودریگز از مقامهای ارشد حزب سوسیالیست ونزوئلا که ریاست تیم مذاکرهکننده کاراکاس با مخالفان را بهعهده دارد، این مطلب را اعلام کرده است که دولت ونزوئلا مذاکرات با مخالفان را به حالت تعلیق درآورده است.
دولت ونزوئلا در ماه سپتامبر آلکس ساب را که در ژوئن 2020 در کیپ ورده بازداشت شده است یکی از اعضای تیم مذاکرهکننده با مخالفان در مکزیک معرفی کرده است.
رودریگز تعلیق مذاکرات با مخالفان دولت را نشانه اعتراض عمیق کاراکاس علیه تجاوز وحشیانه به الکس ساب ارزیابی کرده است.
وزارت ارتباطات ونزوئلا نیز استرداد آلکس ساب به ایالات متحده را محکوم کرده و آن را آدمربایی دانسته است.
وزارت دادگستری آمریکا در سال 2019 آلکس ساب را به رشوهخواری و پولشویی متهم کرده است.
وکیل ساب این اتهامات آمریکا را با انگیزههای سیاسی مرتبط دانسته است.
انتهای پیام/+