۳۰۰ برنامه ویژه گرامیداشت ۱۳ آبان در سطح استان فارس برگزار میشود
گروه استانها - در تاریخ و تقویم هر سرزمینی روزهایی است که هیچگاه فراموش نمیشوند، روزهایی که هر چند با حادثهها پیوند خوردند اما همین حادثهها در تاریخ یک ملت مایه افتخار و مباهات است، ۱۳ آبان ماه از جنس همان روزهاست.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، 13 آبان ماه از جنس همان روزهایی است که پر از حادثه اما مایه افتخار است از اینکه این ملت هیچگاه زیر بار ظلم نرفته و به هر طریق مقابل استکبار و استبداد ایستاده است. 13 آبان ماه روزی است که در تقویم جمهوری اسلامی به نام روز استکبارستیزی معروف شده است.
پس از انقلاب سنت هر ساله بود که این روز با حضور با دانشآموزان و دانشجویان گرامی داشته میشد و دانشآموزان نسل جدید نیز با تاریخ این روز و فرهنگ استکبارستیزی آشنا میشدند اما در 2 سال گذشته مراسم 13 آبان ماه نیز تحت تاثیر بیماری کرونا قرار گرفته است و مراسم آن به صورت محدود برگزار میشود.
در همین راستا سردار یدالله بوعلی، فرمانده سپاه فجر استان فارس سیزدهم آبان را نماد استکبارستیزی جوانان ایرانی دانست و با اشاره به نقش جوانان دانشجو و دانشآموز در پیروزی انقلاب و حرکتهای استکبارستیزانه از استمرار این فعالیتها سخن گفت.
به گفته وی خوی استکباری آمریکا از گذشته تاکنون همواره به دنبال استعمار ملتها بوده و جریان صهیونیست و استعمارگر به دنبال سیطره بر تمام دنیاست و در این مسیر از هیچ جنایتی فروگذار نبوده و نیستند.
سردار بوعلی خطاب به دانشآموزان بسیجی با تاکید بر اینکه باید به تواناییهای خود باور داشته باشند، گفت: دانشآموزان با تکیه بر آموزههای انقلاب اسلامی و خودباوری میتوانند منشا تحول در مجموعههای آموزشی و واحدهای بسیج دانشآموزی باشند.
همچنین حجتالاسلام محمد رضایی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان فارس در نشستی به تشریح برنامههای این روز با رعایت شیوهنامههای بهداشتی پرداخت و تاکید کرد که در هیچ کجای استان راهپیمایی 13 آبان برگزار نمیشود اما مراسم به صورت تجمعی و در فضای باز برگزار میشود.
بر این اساس مراسم از ساعت 9:30 صبح روز پنج شنبه 13 آبان با حضور اقشار مختلف مردم در محل میدان شهدای شیراز، جنب ارگ کریم خان زند آغاز میشود. اجرای گروه سرود دانشآموزی، قرائت قطعنامه و ایراد سخنرانی توسط حجتالاسلام والمسلمین علی سعیدی، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا و برپایی ایستگاههای سیار واکسیناسیون از جمله برنامههایی است که برای این روز در نظر گرفته شده است.
به گفته رضایی همچنین در سطح استان نیز 300 برنامه با هفت عنوان محوریِ، چرایی استکبار ستیزی، توجه نظام به واقعیتهای موجود (مشکلات اقتصادی) در عین استکبارستیزی، امکان یا امتناع رفع مشکلات اقتصادی (تحریم) با کنار گذاشتن رویکرد استکبار ستیزی، چرایی ترجیح مقاومت بر سازش و کم بودن هزینههای آن نسبت به سازش از منظر رهبر معظم انقلاب، تشریح نشانههای تدوام رویکرد استکبارگری آمریکا در دولت بایدن، جایگاه استکبارستیزی در گرایشات امروز جامعه ایران و چگونگی تداوم استکبارستیزی در شرایط کنونی در مرحله اجرا و اقدام اجرایی میشود.
بسیج دانشجویی استان فارس نیز برنامههایی برای گرامیداشت 13 آبان در دانشگاههای استان ترتیب داده است که سعید یوسفی، مسئول این ناحیه به بخشی از این برنامهها اشاره کرد. برپایی نشستهای تخصصی، پرسشوپاسخ، کرسیهای آزاداندیشی، تریبون آزاد، مناظره، همایش، جلسات روشنگری و تحلیل سیاسی، صندلی داغ و حلقات معرفتی از جمله برنامههای دهه استکبارستیزی در دانشگاههای استان فارس است.
برپایی نمایشگاه عکس، ایستگاه کاریکاتور با موضوع بصیرت، ایستگاه صلواتی، نصب تمثال شهدای دانشآموز در برنامههای دانشگاهی 13 آبان، برگزاری مسابقات فرهنگی مانند نقاشی، خوشنویسی، عکاسی، روزنامه دیواری، مسابقه شعر و داستان با موضوع 13 آبان و استکبارستیزی و شخصیت امام راحل، برگزاری مسابقه از وصیت نامه شهدای دانشآموز و دانشجو در دانشگاههای فارس از دیگر برنامههای این ایام است که مسئول بسیج دانشجویی به آن اشاره کرده است.
یوسفی برگزاری شب شعر و محافل شعرخوانی دانشآموزی و دانشجویی با موضوع مبارزه با استکبار، راهاندازی کمپین نظیر دشمنشناسی و استکبارستیزی، حضور دانشجویان، کارشناسان و چهرههای مطرح در حوزه تاریخ انقلاب به عنوان سخنران قبل از خطبههای نماز جمعه را از دیگر برنامههای این ایام عنوان کرد.
انتهای پیام/424/ ز