اکثر دانشآموزان استان قم برای حضور در مدارس اعلام آمادگی کردهاند
گروه استانها- معاون تربیتبدنی و سلامت آموزشوپرورش استان قم گفت: باوجوداینکه اجباری برای حضور فیزیکی دانش آموزان وجود ندارد اما ۷۰درصد دانش آموزان قمی تمایل خود را جهت حضور در مدارس بهصورت فیزیکی اعلام کردهاند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم ، محسن رمضان بیگی در جلسه ستاد پیشگیری،هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در سالن کرامت استانداری برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از روند واکسینه شدن دانش آموزان در استان بیان کرد: از 65 هزار دانشآموز واکسینه شده قم فقط 500 نفر در مقطع تحصیلی ششم ابتدایی قرار دارند و نگرانی زیادی از این مقطع در صورت بازگشایی مدارس احساس میشود.
وی افزود: درصد پوشش واکسیناسیون در ناحیه یک آموزشوپرورش قم 41 درصد، ناحیه دو 62 درصد، ناحیه سه 73 درصد و ناحیه چهار 34 درصد است و تاکنون 53 درصد از جامعه دانشآموزی استان قم دُز اول واکسن کرونا را دریافت کردهاند.
معاون تربیتبدنی و سلامت آموزشوپرورش استان قم بابیان روند پوشش واکسن در دیگر شهرهای اقماری استان عنوان کرد: درصد پوشش واکسیناسیون دانشآموزی در شهرستان جعفرآباد 54 درصد، کهک 56 درصد و بخش خلجستان 83 درصد برآورد میشود.
رتبه نخست قم درزمینهٔ رعایت پروتکلهای بهداشتی را دارد
سیامک محبی در این مراسم بیان کرد: در کنار پوشش واکسیناسیون باید تلاش شود تا رعایت پروتکلهای بهداشتی نیز در سطح استان بهبود یابد تا از موج بعدی این بیماری جلوگیری شود، طبق گزارشها استفاده از ماسک در قم درمجموع حدود 70 درصد برآورد میشود.
وی افزود: بیان اینکه درصد واکسیناسیون افراد بالای 12 سال استان 63 درصد و پوشش واکسیناسیون دانشآموزی حدود 53 درصد برآورد شده است تاکنون 38 درصد از جمعیت بالای 12 سال استان هر دو دُز واکسن کرونا را دریافت کردهاند.
78 درصد سالمندان قم واکسیناسیون شدهاند
به گفته وی؛ پوشش واکسیناسیون سالمندی قم به 78 درصد رسیده و گروه سنی 25 تا 29 سال کمترین استقبال را از دریافت واکسن داشتهاند.
رئیس مرکز بهداشت قم بیان کرد: با زیرساختهای ایجادشده در قم دسترسی به دریافت واکسن بسیار سادهشده است؛ پوشش واکسیناسیون در شهر قنوات با اقناعسازی انجامشده در 10 روز گذشته 35 درصد افزایشیافته است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم یادآور شد: واکسیناسیون پایه ششم مدارس مقطع ابتدایی نیز باید توسط مدیران مدارس موردتوجه قرار بگیرد چراکه در صورت بازگشایی مدارس این افراد نیز باید بهصورت حضوری سر کلاسهای درس حاضر شوند همچنین لازم است تا مرکز واکسیناسیون اتباع در محله شهر قائم قم باقدرت به فعالیت خود ادامه دهد تا این افراد با خاطرآسوده نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند.
ارتقای زیرساختهای درمانی قم در شرایط سخت کرونایی
همچنین محمود پرهام معاون امور درمان دانشگاه علوم پزشکی استان در این جلسه تصریح کرد: اکسیژن یکی از نیازهای مهم مراکز درمانی قم از زمان شیوع بیماری کرونا بود و 4 تانک و مخزن اکسیژن طی چند ماه گذشته در ابعاد مختلف خریداریشده است.
به گفته این مسئول؛ همچنین در این مدت 5 دستگاه اکسیژن ساز نیز خریداری و به زیرساختهای درمانی استان اضافه شد که برای مدیریت بیماران کرونایی یک مسئله حیاتی است؛ از زمان شیوع کرونا 4 دستگاه سیتیاسکن نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی قم خریداریشده و هماکنون تعداد این تجهیزات در سطح استان به 7 دستگاه سیتیاسکن دولتی رسیده است.
معاون امور درمان دانشگاه علوم پزشکی استان خاطرنشان کرد: بیمارستانهای امیرالمؤمنین(ع) و همچنین فاز یک بیمارستان مادر و راهاندازی بیمارستان تنفسی ارتش فرصتی بود که از دل بحران کرونا ایجاد شد.
از ابتدای کرونا 720 نیروی پرستاری جذب نظام درمان و سلامت استان شدهاند
وی گفت: از ابتدای شیوع کرونا 720 نیروی پرستاری در قالب انواع استخدام و قراردادهای موجود جذب و بهنظام درمان و سلامت استان افزودهشدهاند.
پرهام ضرورت واکسیناسیون سالمندان را بسیار جدی عنوان و افزود: بیشترین فوتیهای کرونایی قم در گروه سنی 60 تا 70 سال هستند.
انتهای پیام/454/ش