۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار صندوقهای پژوهش و فناوری قرار گرفت
گروه استانها- معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاستجمهوری گفت: تاکنون ۸۵۱ میلیارد تومان سرمایه در اختیار ۴۷ صندوق پژوهش و فناوری قرار گرفته؛ یعنی به هر صندوق حدود ۱۸ میلیارد تومان تسهیلات مالی برای توسعه شرکتهای دانشبنیان پرداخت کردیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، سیاوش ملکیفر عصر امروز در مراسم افتتاحیه رویداد استانآپ که در سان اجتماعات پارک علم و فناوری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: امروز دومین رویداد استانآپ به میزبانی استان قزوین برگزار میشود و بعد از قزوین هم نوبت به استان سمنان خواهد رسید که سومین استانآپ کشور را برگزار کند.
وی با اشاره به روند برگزاری این رویداد فناوریمحور در استان قزوین اضافه کرد: برای برگزاری دومین استانآپ در قزوین 5 جلسه هماندیشی با نخبگان حوزه اقتصاد دانشبنیان در استان قزوین برگزار کردیم و در کنار این جلسات هم حدود 290 ساعت وبینار آموزشی برای شرکتکنندگان در این رویداد برگزار شد.
ملکیفر ادامه داد: در مرحله اول برای حضور در این رویداد 28 تیم گزینش شدند که در نهایت از بین این 28 تیم استارتآپی 18 تیم گلچینشده و به مرحله نهایی رقابتها راه پیدا کردند تا در یک روند چند ماه ایدههای خود را توسعه داده و امروز به سرمایهگذاران حوزه علم و فناوری ارائه دهند تا در صورت امکان بتوانند سرمایه خود را از یک نهاد غیردولتی جذب کنند.
راهاندازی 47 صندوق پژوهش و فناوری در کشور
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی نهاد ریاستجمهوری در بخش دیگری از سخنانش از راهاندازی 47 صندوق پژوهش و فناوری در کل کشور خبر داد و گفت: در همین رابطه تاکنون 851 میلیارد تومان سرمایه در گردش و نقدینگی در اختیار این 47 صندوق قرار گرفته؛ یعنی به هر صندوق حدود 18 میلیارد تومان تسهیلات مالی برای توسعه شرکتهای دانشبنیان پرداخت کردیم.
ملکیفر افزود: یکی از سیاست های مهم صندوق و نوآوری اتصال شرکتهای دانشبنیان، استارتآپها و واحدهای فناور به شتابدهندههای حوزه علم و فناوری است و در این راستا شرکتهای دانشبنیان استان قزوین هم میتوانند به شتابدهندههای دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین وصل شده و از این طریق فناوری تولید و بازاریابی خود را توسعه دهند.
وی ادامه داد: بنابراین سیاست ما این است که فقط پول و اعتبار بین شرکتهای دانشبنیان تقسیم کنیم؛ چرا که توزیع بیهدف پول میتواند سبب از بین رفتن انگیزه رشد در شرکتهای دانشبنیان شود و یا آنها را برای کسب تسهیلات محافظهکار و کندرو کند که نتیجه آن تعطیلی زودرس شرکتهای دانشبنیان و از بین رفتن آیندهنگری در مدیریت این شرکتهاست.
انتهای پیام/ش