هیچ استانی مانند چهارمحال و بختیاری رونق کشاورزی نداشته است‌

هیچ استانی مانند چهارمحال و بختیاری رونق کشاورزی نداشته است‌

گروه استان‌ها - سرپرست معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: استان چهارمحال و بختیاری نقش ویژه‌ای در رونق و توسعه خصوصا بخش کشاورزی داشته است که می‌توان گفت هیچ استان دیگری اینگونه نبوده است

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین دماوندی‌نژاد امروز در بازدید از شرکت به‌جوجه زاگرس، با اشاره به نقش آفرینی استان چهارمحال و بختیاری در عرصه انسانی و  تولید به لحاظ تاریخی، اظهار داشت: این استان نقش ویژه‌ای در رونق و توسعه خصوصا بخش کشاورزی داشته است که می‌توان گفت هیچ استان دیگری اینگونه نبوده است، اگر جمهوری اسلامی ایران بخواهد یک نقطه‌ای را برای تعریف آبادانی کشور پایلوت کند باید استان چهارمحال و بختیاری باشد.

وی با انتقاد از پلاکارد زدن برای مسئولان، گفت: دوره پلاکارد زدن برای مسئولان گذشته است، خواهش ما این است که این کار را برای مسئولین دیگر نکنید.

 سرپرست معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: دشمن قرار بود کمر جمهوری اسلامی ایران را به دو نیم کنند و می‌دانید که رتبه یک تحریم‌های جهان متعلق به کشور ما است، در عرصه تولید سختی زیاد است اما به لطف خدا آرام آرام کارها پیش می‌رود.

دماوندی بیان داشت: آرامش اکنون در بازار حاکم است و قیمت جوجه اصلاح شده است، باید در استان به تولید کمک کرد و تولید به سرحد امنیت اقتصادی و شغل بودن برسد.

اصلاح قیمت مرغ و جوجه حاکی از رصد درست دغدغه‌ها است

علیرضا نظری، عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: در سال‌های گذشته با توجه به هجمه سنگین در خصوص نهاده‌ها، بخش قابل توجهی از وقت کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست معطوف به مشکلات تأمین نهاده‌ها، تامین ارز، واردات، گمرک و همچنین تحویل به معاونت پشتیبانی و امور دام وزارت جهاد و حمل آن به داخل شهرستان‌ها و ‌... شد.

وی با بیان اینکه با توجه به تلاش‌های صورت گرفته آینده نوید بخشی در عرصه تولیدات محصولات کشاورزی و خصوصاً در حوزه دام و طیور خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: میزان ارزی که در دو ماه گذشته تخصیص پیدا کرده است نسبت به پنج ماه اول سال و میزان ترخیص کالاهایی که در انبارهای گمرک دپو شده بودند و بخش قابل توجهی از آن تخریب شده بود که تخلیه و انتقال به داخل کشور پیدا کردند، نشان از گام‌های مناسب است.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اصلاح قیمت مرغ و جوجه حاکی از این است که دغدغه‌ها به درستی رصد شدند و این تصمیمات مبتنی بر واقعیت عینی بود که اتفاق افتاد، برنامه‌هایی که کمیسیون کشاورزی در این حوزه دارد قطعاً تا رفع کامل مشکلات است و مجدداً باید عرصه تولید محصولات کشاورزی در حوزه‌های مختلف به جایگاه خود بازگردد.

 وی تصریح کرد: حتی در انتصاب مدیران سازمان‌های جهاد کشاورزی در استان‌ها، مدیران پشت میز نشین نیستند و باید منطقه خود را به خوبی رصد کنند، میزان تولید و بازارهای مصرف و فروش بسیار مهم است و هر کدام از مسئولان جهاد کشاورزی در استان‌ها باید در این خصوص پاسخگو باشند یعنی مدیران آن مجموعه باید در خصوص محصولات تصمیم‌گیری کنند تا اتفاقات خوبی انجام شود.

نظری در پایان خاطرنشان کرد: نتیجه این جلسات در کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مطرح می‌شود و در خصوص مسائل چاره اندیشی خواهد شد، امید است این سفر موجب باز شدن بخشی از گره‌های مشکلات تولید در عرص کشاورزی و در واقع صنعت دام و طیور منطقه باشد و خیر و برکت برای این استان داشته باشد.

انتهای پیام/7540/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon