هفته مازندران| جای خالی رسانهها در رویداد بینالمللی۲۰۲۰ ساری/ مسئولان راهبردی برای این رخداد ندارند
گروه استانها ـ مسئولان مازندران برای رویداد بینالمللی ۲۰۲۲ حاضر نیستند در جلسات از ظرفیت رسانهها بهره بگیرند، اما انتظار دارند این رخداد به بهترین نحو ممکن اطلاعرسانی شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، در حالی که حدود یک سال تا برگزاری رویداد بینالمللی 2022 ساری به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو بیشتر نمانده و از آنجایی که این رخداد به عنوان آبروی گردشگری کشور در عرصه بینالمللی محسوب میشود، پیش از ظهر امروز نشست هماندیشی با مجمع نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی و مسئولان استان با محوریت همین موضوع در محل اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران برگزار شد تا ابعاد مختلف توسعه شهر ساری و رسیدن به نقطه تعالی برای اجرای این رویداد بررسی شود.
در این نشست برخی از مسئولان با گلایه از رسانهها، خواستار آن شدند تا فعالیت رسانهای این بخش را بیشتر کنند تا همه ظرفیتها بازتاب یابد.
محمدعلی محسنی بندپی نماینده حوزه انتخابیه نوشهر، چالوس و کلاردشت دراین نشست با بیان اینکه دیروز روز مازندران بود ولی رسانه های ما برای بازتاب آن کار چندانی نکردند، اظهار داشت: اگر این رویداد برای اصفهان بود شاهد بودیم که رسانههای آن استان برای بازتاب با همه ظرفیت پای کار میآمدند اما در مازندران اتفاقی نیافتاد.
اما محسنی درباره نقش و سهم رسانهها در این رویدادها صحبتی نکرد و حتی شاید نمیداند که در رویدادهای اینچنینی رسانهها فقط صرف خبربیاری از رسانهها توسط مدیران انتظار میرود!
البته مدتی است تب و تاب رویداد بین المللی 2022 در مازندران بالا گرفته ولی اقدام مدیران با توجه به عقب ماندگی ساری برای این رخداد چنگی به دل نمیزند و جلسه اینچنینی بیشتر در حد برگزاری باقی میماند و راهبردی نیست.
هرچند نقش و سهم رسانه ها در رویدادهای اینگونه از نگاه نمایندگان و مسئولان مازندران کم رنگ است اما رسانه ها نیز به نادیده انگاشتن نقش و سهم رسانه ها انتقاد دارند و اعتراض رسانهای را در این نشست به همراه داشت.
اشکان جهانآرا خبرنگار خبرگزاری ایرنا در مازندران در این نشست با گلایه از اینکه رسانهها در این رویداد کرسی ندارند و در حالی که باید در کمیته فرهنگی نقش رسانهها دیده شود، اظهار داشت: انتظار میرود تا نقش و سهم رسانهها در این رویداد دیده شود و در نشست امروز نیز فرصت صحبت بدهید.
غلامرضا شریعتی رئیس مجمع نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سقف جلسه پر است و زمان برای رسانه نداریم، اظهار داشت: در زمان مناسب دیگر حتما با رسانهها نشست خواهیم داشت تا در خدمت خبرنگاران باشیم.
هرچند که شاید درخواست وقت صحبت در جلسه آن خم خارج از سین برنامه عملی شدنی، نباشد، اما مطالبه رسانهها بهجاست چرا که باید کاستی های شهر ساری برای رویداد 2022 بارها رسانهای شد اما اقدامی از سمت مسئولان نشد، بیان سود.
پس از رد درخواست برای دادن فرصت صحبت به خبرنگاران توسط رئیس مجمع نمایندگان و موکول شدن به زمان دیگر، برخی از اصحاب رسانه به مدیریت جلسه اعلام داشتند که جلسهای که بعدا قرار است با خبرنگاران باشید، نشست مطبوعاتی است اما رسانهها بنا دادن تا دغدغه ها و مطالعات خود را در جلسات راهبردی بیان کنند و در نشست مطبوعاتی راهبردی براز این رویداد وجود ندارد.
عباسعلی رضایی فرماندار ساری در این نشست ضمن تجلیل از اقدام ارزنده رسانه ها در بازتاب رویداد بینالمللی 2022 ساری در چند ماه گذشته، درخواست رسانهها برای داشتن کرسی در قالب کمیته فنی در نشست های این رویداد را به حق دانست و افزود: رویداد به این مهمی بدون حمایت و نظر رسانهای امکان ندارد و نیاز است تا این بخش را هم ویژه ببینیم.
البته رئیس مجمع نمایندگان نقش رسانه ها در پیگیری ها را مهم دانست و در نهایت زمان 5 دقیقهای برای بیان نظرات در این هم نشینی لحاظ کرد.
اشکان جهان آرا خبرنگار در این نشست با بیان اینکه بافتهای تاریخی ساری و دیگر شهرستانهای مازندران در حال تخریب است و توجهی به آنها نشده، اظهار داشت: در استانها همجوار از جمله گیلان و سمنان اقدامات موثری در حوزه گردشگری انجام شده اما در مازندران توجه به این بخش کم است.
وی با اشاره به اینکه برای رویداد 2022 باید مجمع نمایندگان و مسئولین استان نگاه ویژه داشته باشند تا شان کشور در این رخ داد بینالمللی حفظ شود، افزود: بسیاری از کاستی های این رویداد رسانهای شد اما تاکنون اصلاح نشد و نیاز است تا در نشست ها مطالعات رسانهها نیز دیده شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، رویداد مهم 2022 ساری به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو، نیاز است تا همه ظرفیت رسانه ها پای کار آورده سود و تا مادامی که مسئولین، رسانه را پیشگام این عرصه ندانند، رویداد به این مهمی قطعا بازتاب چندانی نخواهد داشت.
رسانه به عنوان رکن چهارم نظام وظیفه بازتاب دستاوردها و عملکردها را دارد و در مقابل نیز به عنوان چشم بینا و گوش شنوایی جامعه، مکلف است تا نارسایی ها را به اطلاع مقامات برساند.
انتهای پیام/ش