۴۸۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی و قرضالحسنه به بسیج سازندگی خراسان جنوبی ابلاغ شد
گروه استانها- رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: ۳۶۰ میلیارد ریال در قالب تسهیلات قرض الحسنه مردمی و ۱۲۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی از سوی سازمان بسیج سازندگی کشور به استان ابلاغ شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سرهنگ مهدی هنری ظهر امروز در جریان بازدید از صندوق قرض الحسنه مردمی در روستای تقاب شهرستان خوسف در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از برنامههای سازمان بسیج سازندگی اشتغال، توانمندسازی و راهاندازی و هدایت اشتغال از طریق صندوقهای قرضالحسنه مردمی است که مدت سه سال است شاهد راهاندازی و فعالیت این صندوقهای قرضالحسنه مردمی هستیم.
رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی با بیان اینکه یکی از برنامههای حمایتی که در بسیج سازندگی داریم حمایت از تسهیلگران آموزش دیده بسیج در حوزه میدانی است گفت: مشکلات و ظرفیتهای هر منطقه شناسایی و احصا شده است.
وی ادامه داد: تامین مالی برای راهاندازی، حمایت از اشتغال و توسعه کارگاههای موجود است که با هماهنگی با بسیج سازندگی کشور ایجاد شده و در بودجه 1400 تامین تسهیلات اشتغالزایی، حمایت و ایجاد اشتغال در نقاط روستایی و محروم برای خراسان جنوبی مصوب شده که در این راستا 360 میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه به بسیج سازندگی خراسان جنوبی ابلاغ شده است که با محوریت صندوقهای قرضالحسنه مردمی اجرایی و انجام میشود.
هنری از ابلاغ 120 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی با سود 18 درصد و بازپراخت 7 ساله برای توسعه، مشاغل خانگی و کارگاهی و سرمایه در گردش کارگاهها خبر داد.
رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی افزود: این اعتبار هم برای بسیج سازندگی خراسان جنوبی ابلاغ شده است که با هماهنگی که از طریق تسهیلگران آموزش دیده با محوریت صندوقهای قرضالحسنه مردمی، اعضا و قطبهای صنایع تبدیلی و رشتههای مزیتدار تسهیلات از طریق فرآیند میدانی برای آنهایی که شرایط از نظر ایجاد کارگاه و توسعه آن دارند از طریق صندوقها و تسهیلگران معرفی میشوند و تسهیلات اعطا میشود تا حداقل انحراف را در این راستا داشته باشیم.
وی گفت: رصد پایش کارگاههای ایجاد شده بعد از ایجاد اشتغال نیز انجام میشود تا نارضایتی نباشد و یکی از موضوعات دیگر راهبری تسهیلات در راستای رسته شغلی مزیتدار است که در این راستا مشاغل از طریق راهبران شناسایی و تضمین خرید تولیدات را در روستاها و نقاط محروم دارند و یکی دیگر هم تامین مواد اولیه توسط راهبران که به عنوان واسطه هستند انجام میشود تا کمک به بازاریابی و تداوم و پایداری تولیدات در نقاط روستایی و محروم شود.
انتهای پیام/254/ح