هشتمین جشنواره هنر آسمانی در قم آغاز به کار کرد


هشتمین جشنواره هنر آسمانی در قم آغاز به کار کرد

گروه استان‌ها_ معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه بابیان اینکه هشتمین جشنواره هنر آسمانی از امروز در قم آغاز شد، گفت: طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه می‌توانند آثار خود را با موضوعات جشنواره ارسال کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   قم ، حجت‌الاسلام حسین ملانوری ظهر امروز در نشست هشتمین جشنواره هنر آسمانی اظهار داشت: در گذشته جشنواره شب‌شعر طلاب و مسابقات دانش‌آموختگان حوزه برگزار می‌شد و از سال 84 جشنواره هنر آسمانی در حوزه راه‌اندازی شد که در دو دهه گذشته آثار و برکات خوبی برای طلاب و تبلیغ دین داشتیم.

وی افزود: جشنواره نخست هنر آسمانی در آبان سال 84 برگزار شد که 1081 اثر از طلاب دریافت شد، جشنواره دوم بهمن 87 برگزار  و 1751 اثر در آن جشنواره دریافت شد، سومین جشنواره آذرماه سال 93 برگزار شد و 3327 اثر موردبررسی قرار گرفت.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه بیان کرد: جشنواره چهارم آبان  هنر آسمانی سال  94 برگزار و 1694 اثر به دبیرخانه جشنواره رسید، پنجمین جشنواره بهمن سال 95 برگزار و 1280 اثر نیز به دبیرخانه رسید، جشنواره ششم اسفندماه سال 96 برگزار که 4347 اثر دریافت و جشنواره هفتم اردیبهشت سال 99 برگزار شد و 1075 اثر دریافت شد.

 مدیریت حوزه در سال‌های اخیر عنایت ویژه‌ای به هنر داشته است 

مسئول ستاد بحران حوزه‌های علمیه بابیان اینکه مدیریت حوزه در سال‌های اخیر عنایت ویژه‌ای به هنر داشته است،گفت: این موضوع با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری است و براین اساس در حوزه چند اقدام صورت گرفت و مدیریتی تحت عنوان هنر در حوزه در حال فعالیت است و همچنین طرح جامع هنر در ابعاد مختلف کار هنری را شامل می‌شود.

ملانوری ادامه داد: آموزش‌های کوتاه‌مدت درزمینهٔ های هنر در مرکز آموزش‌های کاربردی و مهارتی حوزه و دوره‌های خوبی برای طلاب سراسر کشور برگزار می‌شود، حوزه علمیه مرکز هنر و رسانه را در مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ دایر کرد و امسال طلبه جذب و در حال برگزاری دوره‌ها است.

 هشتمین جشنواره هنر آسمانی از امروز در قم  آغاز شد 

وی بابیان اینکه هشتمین جشنواره هنر آسمانی از امروز در قم  آغاز شد، تصریح کرد: طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه می‌توانند آثار خود را با موضوعات جشنواره ارسال کنند، این جشنواره روز پنج‌شنبه 15 بهمن‌ماه امسال برگزار و برندگان آن معرفی می‌شوند.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه با اشاره به موضوعات جشنواره بیان کرد: این جشنواره در دو محور کلی در بخش عمومی با موضوعات عفاف و حجاب، سبک زندگی اسلامی، اقتصاد مقاومتی، امیدآفرینی و بحث مدیریت جهادی، امربه‌معروف و نهی از منکر و اعتیاد برگزار می‌شود.

مسئول ستاد بحران حوزه‌های علمیه گفت: در بخش دوم با دو موضوع ویژه مسجد که متأسفانه به‌نوعی به سامان مناسب نمی‌رسد و اینکه در برای حضور نسل جوان در مسجد تبلیغ شود، موضوع دوم جمعیت است که مقام معظم رهبری تأکید ویژه‌ای نسبت به آن دارند.

ملانوری با اشاره به رشته‌های هنری که طلاب می‌توانند آثار خود را ارسال کنند گفت: در بخش هنرهای رسانه‌ای چند رشته تهیه‌کنندگی، بازیگری، فیلم‌نامه، نمایش‌نامه و بازی نامه راداریم.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه شرایط شرکت‌کنندگان در جشنواره را موردتوجه قرارداد و بیان کرد: این جشنواره ویژه طلاب و روحانیون است و همه طلاب می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند، طلاب  و روحانیون حوزه‌های علمیه برادران و طلاب خواهران حوزه‌های علمیه و طلاب خارجی در این جشنواره می‌توانند شرکت کنند.

وی تصریح کرد: شرط نخست برای ارسال آثار جشنواره این است که اثر تکراری نباشد ونکته دیگر اینکه مرتبط با جشنواره باشد، همچنین اثر هنری جدید و اثر هنری در دو سال گذشته تولیدشده باشد، این اثر هنری در جشنواره‌های رسمی کشور حائز رتبه نشده باشد و همچنین صاحب اثر نقش مؤثری در تولید این اثر داشته باشد.

مسئول ستاد بحران حوزه‌های علمیه ادامه داد:هر فرد شرکت‌کننده می‌تواند در سه رشته هنری آثار خود را ارسال کند و در هر رشته می‌تواند 6 اثر ارسال کند، افرادی که قصد ارسال اثر دارند به پایگاه اینترنتی هنر آسمانی www.honareasemani.ir ارسال کنند.

ملانوری با اشاره به جوایز هشتمین دوره هنر آسمانی گفت: به نفرات برتر در بخش ویژه تندیس جشنواره و لوح تقدیر و مبلغ ده میلیون تومان اهدا می‌شود، نفرات برتر بخش عمومی تندیس جشنواره و مبلغ 5 میلیون تومان و افراد شایسته تقدیر لوح تقدیر و 3 میلیون دریافت می‌کنند.

 طلاب تا پایان دی‌ماه فرصت حضور در جشنواره هنر آسمانی رادارند 

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه عنوان کرد: از امروز تا پایان دی‌ماه امسال طلاب می‌توانند آثار خود را ارسال کنند که برای ارسال آثار خود را در پایگاه اینترنتی هنر آسمانی بارگذاری کرده و برای ارسال پستی آثار به دبیرخانه اقدام و برای ارسال حضوری تا ساعت 13 به دفتر دبیرخانه واقع در بلوار صدوقی، خیابان فجر، خیابان دانش مجتمع آموزش تبلیغ فاز هفتم طبقه دوم مراجعه کنند.

وی بیان کرد: پیش‌ازاین مراسم اختتامیه جشنواره در سالن دارالشفا برگزار می‌شد و امسال با توجه به شرایط کرونایی ممکن است مکان جشنواره تغییر کند.

 حوزه علمیه در 5 سال اخیر توسعه زیادی درزمینهٔ رشته‌های تخصصی پیداکرده است  

مسئول ستاد بحران حوزه‌های علمیه افزود: حوزه علمیه در 5 سال اخیر توسعه زیادی درزمینهٔ رشته‌های تخصصی پیداکرده است،  پیش از 20رشته تخصصی در حوزه وجود داشت و امروز 406 رشته گرایش در ابعاد مختلف طراحی و تأسیس و اجرا می‌شود، در حوزه تبلیغ بیش از 36 گرایش طراحی و رشته تبلیغ و رسانه داریم که دارای 4 رشته گرایش است، یکی از گرایش‌های آن تبلیغ فضای مجازی است و امسال 20 طلبه پذیرش شدند، طلابی که وارد این رشته می‌شوند باید سطح دو حوزه را بگذارند.

 قرآن و سنت از نگاه حوزویان محور تبلیغ است 

ملانوری با تأکید بر اینکه قرآن و سنت از نگاه حوزویان محور تبلیغ است، تصریح کرد: هیچ اثری نمی‌توان در حوزه تولید کرد مگر اینکه با محور قرآن و اهل‌بیت(ع) باشد،  یکی از اصول اساسی ما محوریت وحی الهی در قرآن و سیره عصمت و طهارت است که اگر مبتنی بر قرآن نباشد آن اثر تبلیغ اسلامی محسوب نمی‌شود و شاخص در همه آثار قرآن و سنت است.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: حجت‌الاسلام محمدعلی قربانی مسئول دبیرخانه جشنواره هنر اسمانی، ابراهیم سلیمانی مسئول کمیته هنرهای تجسمی جشنواره هنر آسمانی و  سید ابوالقاسم صالحی زاده مسئول کمیته هنرهای نمایشی این هستند.

انتهای پیام/452

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon