بدعت‌گذاری فدراسیون کاراته برای برداشتن فشار


بدعت‌گذاری فدراسیون کاراته برای برداشتن فشار

تصمیمات شب گذشته مسئولان فدراسیون کاراته بار دیگر مشکلات مدیریتی این رشته ورزشی را نمایان کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته و به دنبال اعتراض‌های دنباله‌دار برخی قهرمانان در فضای مجازی به قضاوت مسابقات انتخابی تیم ملی کاراته، نشست بررسی مبارزات وزن 67- کیلوگرم برگزار شد. نشستی که در فاصله 10 روز تا آغاز مسابقات جهانی کاراته و 7 روز بعد از برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی برگزار شد تا یک بار دیگر مشکلات مدیریتی فدراسیون کاراته را  نمایان کند.

اینکه فدراسیون کاراته پس از اعتراض‌های گسترده برخی قهرمانان در فضای مجازی و پس از 7 روز از زمان برگزاری مسابقات، به این نتیجه می‌رسد که باید رقابت‌های انتخابی را یک بار دیگر و آن هم فقط در یک وزن خاص بررسی کند، اتفاق و بدعت جدیدی است که قطعاً در آینده باز هم این رشته را دچار مشکل خواهد کرد.

از طرفی شب گذشته و بعد از بررسی مسابقات انتخابی تیم ملی در وزن 67- کیلوگرم، وحید مومنی دبیر فدراسیون کاراته به عنوان سرپرست کمیته داوران انتخاب شد تا سرانجام شاهد قطع همکاری جواد سلیمی با مجموعه فدراسیون کاراته باشیم.

 در سال‌های اخیر همواره انتقادات بسیاری به عملکرد جواد سلیمی در کمیته داوران وجود داشته، اما مسئولان فدراسیون مقاومت خاصی برای تغییر در این پست مهم داشتند و  این بار نیز مشخص نیست که رئیس کمیته داوران به تصمیم برای استعفا رسیده یا فدراسیون برای برداشتن فشارها از روی خود با رئیس کمیته داوران قطع همکاری کرده است.

موضوعی که به خوبی نشان می‌دهد در فدراسیون کاراته تصمیمات احساسی گرفته می‌شود. اگر مسئولان فدراسیون کاراته با بررسی مسابقات انتخابی به این نتیجه رسیدند که داوری‌ها جهت‌دار بوده و اشتباهات داوری این مسابقات شامل حال این جمله کلیشه‌ای که «اشتباهات داوری بخشی از رقابت‌های ورزشی است»، نمی‌شود، چرا حاضر به برگزاری مسابقات تحت مدیریت جواد سلیمی به عنوان رئیس کمیته داوران شد؟ آیا این تصمیم در آینده باعث نخواهد شد که بعد از برگزاری هر مسابقه‌ای انتخابی هجمه شدیدی به عملکرد کمیته داوران به وجود بیاید و مقبولیت و جایگاه مسابقات را زیر سؤال ببرد؟ آیا اگر ورزشکاران شکست خورده برخی مسائل را مطرح نمی‌کردند باز هم این تصمیمات گرفته می‌شد؟

اگر هم چنین مسائلی وجود نداشته، چرا فدراسیون از برگزاری مسابقات تحت مدیریت کمیته داوران حمایت نکرده است؟ از طرفی رئیس فدراسیون کاراته به عنوان متولی این رشته چرا در هنگام برگزاری مسابقات در سالن حضور نداشت تا مدیریت حاشیه‌ها و اتفاقات قبل از مسابقات مهم جهانی بهتر صورت بگیرد و حاشیه‌های چند روز اخیر به وجود نیاید.

حواشی، صحبت‌ها و اتهاماتی که در فاصله 3 ماه از پایان رقابت‌های المپیک توکیو و مدال باارزش طلای سجاد گنج‌زاده، جامعه کاراته را تحت الشعاع قرار داده و کام بسیاری از پیشکسوتان و بزرگان این رشته را تلخ کرده است.

تصمیم به برگزاری مسابقه انتخابی در وزن 67- کیلوگرم میان سیدعلی کریمی و امیر میرزایی نیز یکی دیگر از تصمیمات عجیب فدراسیون کاراته بود که باعث خواهد شد به طور کامل سلامت برگزاری انتخابی زیر سوال برود. آیا این تصمیم فدراسیون باعث نخواهد شد که این سؤال در ذهن جامعه کاراته شکل بگیرد که در مسابقات سایر اوزان عدالت رعایت شده است؟ تصمیماتی که تنها ثمره آن ایجاد حاشیه برای تیم ملی و کادرفنی خواهد بود تا در فاصله چند روز به مسابقات جهانی، مدعی پوکر قهرمانی در جهان در بدترین شرایط به مسابقات اعزام شود. اتفاقی که بدون شک مقصر آن فدراسیون کاراته است و در صورت عدم نتیجه‌گیری تیم ملی باید پاسخگو باشد.

در پایان این سؤال را باید از مسئولان فدراسیون کاراته پرسید که آیا در خصوص اعتراض‌ها، اظهارات و اتهامات برخی کاراته‌کاها قرار است کمیته انضباطی تشکیل شود یا با توجه به جایگاه این ورزشکاران تشکیل کمیته انضباطی و بررسی این موضوع در دستور کار قرار ندارد.


انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon