آماده‌باش خراسان‌رضوی برای موج ششم/ کلینیک‌های تنفسی در ۳ بیمارستان مشهد راه‌اندازی شد

آماده‌باش خراسان‌رضوی برای موج ششم/ کلینیک‌های تنفسی در 3 بیمارستان مشهد راه‌اندازی شد

گروه استان‌ها- جانشین درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کلینیک‌های تنفسی در بیمارستان‌های قائم(عج)، امام رضا(ع)، هاشمی‌نژاد برای بیماران راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، با شروع پیک ششم کرونا در خراسان‌رضوی و قرمز‌شدن تعدادی از شهرستان‌های این استان بسیج امکانات علوم پزشکی مشهد آماده خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی در پیک ششم است از طرفی در راستای مدیریت هر‌چه بهتر این پیک با توجه به مشکلاتی که در موج پنجم کرونا، خراسان‌رضوی با آن روبه‌رو شد با شروع احتمالی موج ششم این خدمات با نوآوری و به‌روز شدن تجهیزات و امکانات درمانی و تامین داروهای مورد نیاز بیماران، آماده خدمت‌رسانی است.

 اجرای طرح پلاک‌گذاری تخت‌های بیمارستانی 

شاپور بدیعی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: شهرهای کاشمر، خلیل‌آباد، ششتمد و سبزوار در وضعیت قرمز قرار گرفته‌اند، در مشهد هم وضعیت شکننده است و در برخی روزها افزایش و در برخی روزها ثبات را شاهد هستیم، به‌همین جهت آماده‌باش کامل را اعلام کرده‌ایم تا همانند موج پنجم غافلگیر نشویم.

وی افزود: تشخیص زودرس درمان زودرس را هم به‌همراه دارد و با وجود اینکه واکسیناسیون به‌خوبی در حال انجام است، اما نباید درباره مراجعه به‌موقع به پزشک غافل شد. امیدواریم که تا هفته آینده به آن حدی که اعلام نیاز کرده بودیم، برسیم تا بتوانیم 2500 بیمار را پشتیبانی کنیم.

بدیعی تصریح کرد: برای موج ششم بحران کرونا تخت‌های بیمارستان‌ها پلاک‌گذاری شده و شماره هر تخت مشخص است؛ همچنین آموزش‌های عملی و به‌روز هم برای کادر درمان در حال انجام است تا در زمان مواجه با موج ششم خللی در مسیر درمان به‌وجود نیاید.

آماده‌باش 160 درمانگاه عمومی به‌عنوان سطح اول درمان بیماران کرونایی 

ایوب توکلیان جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با اشاره به اینکه برای مدیریت بیماران کرونایی در موج بعدی در کمیته درمان ستاد اجرایی مدیریت بیماری کرونا تصمیماتی اتخاذ شده است تا بیماران براساس سطح بندی نظام ارجاع برای درمان مراجعه کنند، اظهار داشت: بررسی‌های کارشناسی برای شناخت ظرفیت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی انجام شده است تا از حداکثر توان و ظرفیت بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی برای ارائه خدمت به بیماران بهره گرفته شود.

وی افزود: تخت‌های بیمارستانی مناسب بیماران کرونایی شناسایی و پلاک‌دار شده است تا مشخص شود در هر بخش چه تعداد تخت ویژه بیماران کرونایی موجود و اطلاعات تخت در سامانه HIS ثبت شده است.

توکلیان با اشاره به اینکه تاکید بر نظام سطح‌بندی خدمات از دیگر موضوعاتی است که مورد توجه قرار گرفته و در همین راستا 160 درمانگاه عمومی برای ارائه خدمت به بیماران در نخستین سطح مراجعات در نظر گرفته شده است، افزود: در مرحله بعدی مراکز سطح دو قرار دارند که 19 مرکز با پزشک متخصص و آزمایشگاه پیشرفته برای خدمت‌رسانی به بیماران آماده هستند.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه کلینیک‌های تنفسی در بیمارستان‌های قائم(عج)، امام رضا(ع)، هاشمی‌نژاد برای بیماران راه‌اندازی شده است تا بیمارانی که نیاز به خدمات سرپایی دارند وارد بخش بستری و اورژانس نشوند.

1275 واحد واکسیناسیون در خراسان‌رضوی فعالیت دارند

محمد حسن درخشان مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: با همکاری و استفاده از ظرفیت بخش‌های غیردانشگاهی امکان انجام واکسیناسیون روزانه بیش از 150 هزار در مناطق زیر پوشش این دانشگاه فراهم شده است، در حال حاضر  50 مرکز تجمیعی واکسیناسیون عمومی، 4 پایگاه مشاغل، 1180 واحد بهداشتی، 11 پایگاه سیار اتوبوس و 30 پایگاه سیار واکسیناسیون در ایستگاه‌های قطار شهری به اجرای برنامه واکسیناسیون مشغول هستند.

وی با بیان اینکه میزان مراجعه روزانه به مراکز منتخب کرونا دانشگاه علوم  پزشکی مشهد 25 تا 30 درصد افزایش یافته است، گفت: در حال حاضر 41 مرکز منتخب کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان خراسان‌رضوی برای بیماران سرپایی با علائم مشکوک به کرونا دایر است که حدود نیمی از آن‌ها در مشهد فعالیت دارند و چهار مرکز منتخب کرونا در مشهد به صورت شبانه‌روزی فعال هستند.

ارتقاء سطح ایمنی جامعه تنها راه مقابله با بحران کرونا محسوب می‌شود 

علیرضا صداقت، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با بیان اینکه در حال حاضر تمامی واکسن‌های موجود در کشور از سطح ایمنی کافی برخوردار و بر اساس مطالعات وسیع انجام شده مورد تایید وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی است اظهار داشت: براساس آمارهای منتشر شده، پس از پیک پنجم کرونا، 98 درصد افراد بستری شده واکسنی دریافت نکرده بودند و 97 درصد افراد فوت شده ناشی از کرونا نیز هر دو دز واکسن را دریافت نکرده بودند.

وی ادامه داد: با انجام واکسیناسیون می‌توان سطح ایمنی جامعه را افزایش داد و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی چرخه انتقال ویروس کرونا را مختل کرد و برای تحقق این هدف مردم باید مشارکت فعال داشته باشند.

انتهای پیام/281/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon