بیش از یک میلیون سند در حوزه دفاع مقدس در استان مرکزی جمع‌آوری شد


بیش از یک میلیون سند در حوزه دفاع مقدس در استان مرکزی جمع‌آوری شد

گروه استان‌ها- فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: بیش از یک میلیون سند در حوزه دفاع مقدس در استان مرکزی جمع‌آوری شد.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سردار محسن کریمی عصرامروز در نشست شورای عالی دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی با اشاره به تهیه دانشنامه فرهنگ دفاع مقدس اظهار داشت: یکی از دستاوردهای دفاع مقدس خودباوری مردم و ایمان به نصرت‌های الهی بود و الگوگیری از دفاع مقدس سبب شد تا نظام اسلامی به این درجه از اقتدار و سربلندی برسد بنابراین امروز انتقال صحیح فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان ضرورت مهمی است که باید به‌روش‌‌های مختلفی دنبال شود.

وی افزود: یکی از ضروریات گام دوم انقلاب گفتمان‌سازی فرهنگ دفاع مقدس است و یکی از روش‌های آن پژوهش است به همین سبب پژوهش باید در حوزه دفاع مقدس راهبرد مهم باشد و مورد توجه قرار گیرد.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی ادامه داد: اقدام دلاورمردان نیروی دریایی سپاه در مقابله با دزدی نفتی تروریست‌های آمریکایی سبب سرشکستگی استکبار جهانی شد و افول آمریکا را نشان داد و در واقع مصداق نصرت الهی بود.

کریمی تصریح کرد: باید توجه کرد که  پژوهش در دفاع مقدس باید ارزش‌های دفاع مقدس را به یک گفتمان عمومی و فراگیر تبدیل کند به همین سبب باید ظرفیت‌های دانشگاهی و مراکز علمی برای تحقق این موضوع به کار گرفته شوند.

وی بیان کرد: استان مرکزی از حدود 7 سال گذشته پژوهش در حوزه دفاع مقدس را در دستور کار داشته که سبب جمع‌آوری بیش از یک میلیون سند در حوزه دفاع مقدس استان شد و مسیر را برای سایر اقدامات هموار کرد همچنین یکی دیگر از اقدامات پژوهش و کار علمی تهیه دانشنامه استانی دفاع مقدس است که پیشکسوتان و دانشگاهیان پای کار آمدند و استان ما جزو استان‌های برتر در این زمینه است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: پژوهش و انجام فعالیت‌های پژوهشی در حوزه دفاع مقدس یکی از مطالبات مقام معظم رهبری است که باید روایت‌های مستند، عالمانه و مطابق با عقلانیت از حماسه‌های دفاع مقدس اتفاق بیفتد که لازمه آن بهره‌گیری از زبان پژوهش و ادبیات غنی انقلاب اسلامی است.

کریمی با اشاره به اینکه تهیه حدود 270 مقاله در ذیل دانشنامه نشان از اهتمام نویسندگان و اساتید دانشگاهی است، گفت: نظریه‌پردازی در حوزه دفاع مقدس باید مورد توجه باشد و منجر به تولید علم شود که راه تحقق آن کار علمی و پژوهشی است و باید در دفاع مقدس و جبهه مقاومت انجام شود، در استان مرکزی به سبب گستردگی و نقش استان در دوران دفاع مقدس تهیه دانشنامه انجام می‌شود همچنین کار پژوهشی و تحقیقی درحوزه نقش استان در عملیات‌ها هم انجام می‌شود.

وی افزود: فعالیت پژوهشی در حوزه دفاع مقدس آثار و برکات بسیاری دارد به طوری که پاسداری از این فرهنگ و انتقال صحیح آن با نسل جدید می‌تواند نویسندگان و پژوهشگران این حوزه را تربیت کند به همین سبب پژوهش در حوزه دفاع مقدس از اهمیت بالایی برخوردار است.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی ادامه داد: امروز استان در زمینه فعالیت‌های حوزه دفاع مقدس در زمینه فرهنگی، اجتماعی، علمی، پژوهشی و سایر موارد تجربیات ارزشمندی دارد که باید به دیگران انتقال داده شود، استان در برگزاری کنگره نقش امام(ره) در دفاع مقدس و 6 هزار و 200 شهید استان در کشور رتبه برتر را کسب کرد و الگوی بسیاری از استان‌ها است.

کریمی افزود: امروز کارگروه‌ها، شورای دانشنامه استانی دفاع مقدس، کمیته‌های متشکل از مسئولان، اساتید دانشگاهی، پیشکستان و غیره به صورت جهادی در میدان هستند و برای ماندگاری فرهنگ دفاع مقدس باتمام توان تلاش می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: علاوه‌بر پژوهش سایر اقدامات از جمله بهره‌گیری از زبان فرهنگ و هنر در حوزه دفاع مقدس ضرورت دارد و باید جهاد تبیین در این زمینه انجام شود به همین سبب فضای مجازی و رسانه‌ها ابزار خوبی برای تحقق این موضوع هستند.

انتهای پیام/713/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon