نسیم خدمت| کلنگ برچیدن بیش از ۹۰ مدرسه کانکسی در کهگیلویه و بویراحمد به زمین زده شد

نسیم خدمت| کلنگ برچیدن بیش از 90 مدرسه کانکسی در کهگیلویه و بویراحمد به زمین زده شد

گروه استان‌ها ــ مدارس قدیمی، کپری و کانکسی در مناطق روستایی و عشایری کهگیلویه و بویراحمد از معضلات اساسی بوده که بعد از سفر رئیس جمهوری به کلنگ برچیدن بیش از ۹۰ مدرسه کانکسی تا ۱۵ نفر به زمین زده شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  یاسوج،کهگیلویه و بویراحمد در بسیاری از شاخص‌ها توسعه دارای ضعف بوده و زیرساخت‌های لازم در این استان بعد از گذشت چهار دهه از انقلاب همچنان دارای نقص و کاستی‌های زیادی است.

یکی از زیرساخت‌های لازم در هر منطقه‌ای که ارتباط تنگاتنگی با رشد و توسعه در همه بخش‌ها دارد، برخورداری از فضاهای آموزشی استاندار و به روز بوده، که این زیرساخت در استان کهگیلویه و بویراحمد نظیر موراد دیگر دارای نقص و کاستی‌های زیادی است.

ضعف زیرساخت‌های آموزشی در بستر کلاس درس مدارس در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به رشد جمعیت و مهاجرپذیری یکی از دغدغه‌های مهم مردم و مسئولان به شمار می‌رود.

در مناطق روستایی و عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد نیز مدارس قدیمی، کپری و کانکسی از معضلات اساسی در این بخش بوده که بعد از سفر رئیس جمهوری به استان کلنگ برچیدن بیش از 90 مدرسه کانکسی تا 15 نفر به زمین زده شد.

علی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد مدرسه سازی را یک فعالیت جهادی و از نوع جهاد علمی دانست و افزود: آموزش و پرورش اولین بنیان ترقی و تعالی بشری بوده و اگر در اندیشه رشد و تعالی جامعه هستیم باید به نهاد آموزش و پرورش توجه داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: وجود مدارس و کلاس‌های درس در حوزه آموزش و پرورش از ضروریات بوده و اگر جامعه‌ای به این موضوع توجه نداشته باشد در رسیدن به رشد و تعالی با مشکل مواجه می‌شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: مدارس کانکسی و سنگی و قدیمی در استان به ویژه در مناطق روستایی برای تحصیل مطلوب نیستند و ایجاد تحول در این زمینه نیازمند مشارکت خیرین و توجه لازم از سمت آموزش و پرورش است.

احمدزاده با ابراز نگرانی از کاهش جمعیت دانش آموزان در مناطق روستایی، گفت: در برخی از مدارس روستای در مقطع ابتدایی یک یا دو دانش‌آموز در حال تحصیل هستند و لازم است آموزش و پرورش نسبت به این مدارس توجه ویژه داشته باشد و نباید این افراد مغفول و از تحصیل عقب بیفتند.

هادی زارع پور مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: در هشت سال گذشته 23 سالن ورزشی و از محل اعتبارات وزارت نفت 30 کانون فرهنگی و هنری به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: 104 پروژه آموزشی از محل اعتبارات دولتی و 283 پروژه از محل مشارکت‌های مردمی، در استان کهگیلویه و بویراحمد در 8 سال گذشته به بهره‌برداری رسیده و 155 کلاس پیش‌ساخته از محل اعتباری مختلف نیز در دولت تدبیر و امید در استان بهره‌برداری شده‌ است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از استاندار سازی سیستم گرمایشی در 703 مدرسه استان در 8 سال گذشته خبر داد و گفت: دو هزار و 700 کلاس درس در استان فرسوده هستند و نیازمند تخریب، بازسازی، استاندار سازی و مقاوم سازی هستند.

زارع‌پور با بیان اینکه بسیاری از مدارس نیازمند بازسازی سرویس بهداشتی، دیوار کشی و محوطه‌سازی، بهبود خدمات برق، آب و گاز و تجهیزات هستند، یادآور شد: از سال 79 تاکنون 1500 کلاس درس در استان توسط خیرین مدرسه ساز در استان ساخته شده است.

انتهای پیام/542/س

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon