استانداردسازی مدارس استان ایلام در دستور کار قرار دارد


استانداردسازی مدارس استان ایلام در دستور کار قرار دارد

گروه استان‌ها_ طی سال‌های گذشته اقداماتی جهت استانداردسازی مدارس در استان ایلام انجام شده است، اما با توجه به حساسیت موضوع باید این مهم به صورت ویژه در مناطق روستایی و عشایری مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام؛  2 سال گذشته تعطیلی مدارس در پی شیوع ویروس کرونا، فرصت مناسبی بود که با خالی شدن مدارس تخریبی و نیازمند بازسازی، این مدارس بهسازی شده و از لحاظ ایمنی و استاندارد مرمت شوند تا دانش اموزان و معلمان با امنیت در مدارس حضور پیدا کنند.

بر اساس گفته کارشناسان در سراسر کشور 19.5 درصد مدارس نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی هستند و باید ایمن سازی و مقاوم سازی مدارس با توجه به حضور دانش آموزان مورد توجه قرار گیرد در غیر این صورت ممکن است شاهد حوادث غیر قابل جبران در مدارس فرسوده و غیر استاندارد باشیم.

سال‌های گذشته اقداماتی جهت بهسازی و استانداردسازی مدارس در مناطق مختلف کشور از جمله استان ایلام جهت بازسازی مدارس فرسوده انجام شده است که نقش خیرین در این امر غیرقابل انکار است، با توجه به حساسیت موضوع این مهم باید با جدیت بیشتری از سوی مسئولان نوسازی مدارس به ویژه در مناطق روستایی و عشایری مورد پیگیری قرار گیرد.

همکاری خیرین در ساخت مدارس

نصرت اله رحیمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه تا ابتدای فعالیت نوسازی مدارس در استان 333 فضای آموزشی شامل 1 هزار و 536 کلاس درس با مشارکت خیرین در این استان ساخته شده گفت: هم اکنون 38 پروژه شامل 231 کلاس در سطح استان در حال ساخت است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان ایلام با اشاره به اینکه 35 پروژه از تعداد مذکور توسط خیرین در حال انجام است ،ادامه داد:  سال گذشته نیز  34 فضای آموزشی با 133 کلاس درس با زیربنای 12 هزارو 211 متر مربع و میزان مشارکت 320 میلیارد ریال در این استان ساخته شد.

وی با بیان اینکه از سال گذشته تا کنون سه پویش در سطح استان برگزار با عنوان مهر را با محرم آغاز کنیم، همه بچه های ایران فرزند من و پویش به رنگ مدرسه برگزار شد خاطرنشان کرد: جدا از احداث و بازسازی مدارس، اقدامات دیگری از قبیل حذف بخاری‌های نفتی در تمام مدارس به جز مدارس عشایری که امکان گازکشی و برق‌کشی وجود ندارد، انجام شده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان ایلام با بیان اینکه بیشترین چالش برای بازسازی مدارس در بحث انشعابات آب، گاز و برق است، بیان کرد: در قانون بودجه سال 1399 به صراحت تمام مدارس خیرساز از پرداخت انشعابات معاف هستند. اما مسئولان مربوطه در دستگاه‌های زیربط متاسفانه همکاری لازم را در این باره انجام نمی‌دهند.


براساس گفته تعدادی از عشایر استان ایلام کلاس‌های درس در برخی از مناطق عشایری  زیر چادر برگزار می‌شود که این امر در فصول سرد سال دانش‌آموزان و معلمان را با مشکلات بسیاری مواجه کرده اما متأسفانه آن‌گونه که باید از سوی مسئولان به این‌موضوع توجه نمی‌شود و احداث ساختمان یا حتی تخصیص یک کانکس در این منطقه جهت سهولت حضور در کلاس‌های درس به یکی از مطالبات اصلی معلمان و دانش‌آموزان تبدیل شده‌ است، از این رو ضروری است حل این مشکلات در دستور کار مسئولان قرار گیرد.

انتهای پیام/180/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon