موانع پیش روی صادرات استان سمنان برطرف شود
گروه استانها- استاندار سمنان با اشاره به ظرفیتهای صنعتی، معدنی و کشاورزی این استان گفت: موانع موجود بر سر راه تولید و صادرات را باید هرچه سریعتر برطرف کنیم تا واحدهای تولیدی ما هیچگونه دغدغه و نگرانی نداشته باشند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان که در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان برگزار شد، اظهار داشت: گفتمان از سیاستهای اصلی شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی است؛ اما مصوبات این شورا باید به اقدامات عملیاتی در راستای حمایت از تولید و صنعت منجر شود.
وی افزود: شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، در برنامه پنجساله پنجم مصوب شده که اقدامی ارزشمند است و هدف آن تسهیل فعالیتهای بخش خصوصی است و ما باید در این مسیر به حوزه واحدهای صنعتی و تولیدی کمک کنیم.
استاندار سمنان تأکید کرد: موانع موجود بر سر راه تولید و صادرات را باید هرچه سریعتر برطرف کنیم تا واحدهای تولیدی ما هیچگونه دغدغه و نگرانی نداشته باشند.
هاشمی با بیان اینکه صادرات باید از مبدأ استان سمنان بهصورت ویژه پیگیری و تقویت شود، اظهار داشت: دسترسی شهرک صنعتی به ریل راهآهن، میتواند بسیاری از دغدغههای موجود در حوزه صنعت و تولید را برطرف سازد.
وی گفت: مباحث گفتگوی دولت و بخش خصوصی باید به سمت اقدامات اجرایی سوق داده شود تا بتوانیم با مصوبات مطلوب و مناسب، کمکحال بخش خصوصی و تولیدات استان باشیم.
استاندار سمنان عنوان کرد: در این جلسه در خصوص مشکلات ارزی، گاز و بحث صادرات واحدهای صنعتی بحث و تبادل نظر صورت گرفت و تمهیدات لازم اندیشیده شد تا راهکارهای لازم برای تقویت صادرات استان و همچنین کاهش دغدغهها در حوزه مصرف گاز، به کار گرفته شود.
هاشمی با بیان اینکه در سفر رئیس جمهور به استان سمنان 145 مصوبه برای بیش از 25 دستگاه اجرایی تصویب شد، افزود: در این سفر چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای پروژههای عمرانی نیمه تمام و 11 هزار میلیارد تومان برای تسهیلات ویژه واحدهای صنعتی در نظر گرفته شده است.
وی با تأکید بر اینکه ما خدمتگزار مردم هستیم و باید تمام تلاش خود را برای رفع گره گشایی از مشکلات مردم به کار گیریم تأکید کرد: ما همه مکلف به رفع مشکلات مردم استان هستیم و مشکل آب اولویت اصلی و بالاترین دغدغه ما در استان است.
به گزارش تسنیم، استان سمنان برخوردار از 19 شهرک صنعتی، یک هزار و 700 واحد صنعتی، چهار هزار واحد کشاورزی و 600 واحد معدنی است.
انتهای پیام/363/ ع