عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: وزارت بهداشت تمرکزگرایی در توزیع بودجه‌های درمانی را از بین ببرد


عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: وزارت بهداشت تمرکزگرایی در توزیع بودجه‌های درمانی را از بین ببرد

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: از وزارت‌ بهداشت توقع داریم موضوع تمرکزگرایی در توزیع امکانات و بودجه‌های بهداشتی و درمانی در کشور را از بین ببرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، رجب رحمانی بعدازظهر امروز در آیین تودیع و معارفه ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان قزوین که در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به ضرورت حمایت از مجموعه وزارت بهداشت و درمان اظهار داشت: با این حال از وزارت‌ بهداشت هم توقع داریم موضوع تمرکزگرایی در توزیع امکانات و بودجه‌های بهداشتی و درمانی در کشور را از بین ببرد.

وی اضافه کرد: در توزیع اعتبارات و امکانات در سطح کشور شرایط و وضعیت خاص استان‌ها در نظر گرفته شود. برای نمونه امروز استان قزوین به کریدور ارتباطی 13 استان مختلف کشور تبدیل شده و با توجه به اینکه قزوین باید به جمعیت بالایی از کشور خدمات درمانی بدهد، نباید بودجه درمانی استان قزوین بر اساس فقط جمعیت یک میلیون و 300 هزار نفری آن تعیین شود.

رحمانی با توجه به بستری زلزله‌زدگان و سوانح‌دیدگان سایر استان‌ها در بیمارستان‌های استان قزوین ادامه داد: بنابراین در مجموعه وزارت بهداشت باید این پیش‌بینی‌ها و آینده‌نگری‌ها انجام شود. ضمن اینکه در بحث اعتبارات کرونا استان‌های همجوار ما 2 برابر استان قزوین بودجه گرفتند که این جای سؤال دارد.

وی تصریح کرد: باید پیگیری کنیم که به چه دلیل این مشکل پیش آمده که بودجه کرونای استان قزوین نصف استان‌های همتای خود بوده است. باید بفهمیم که پیگیری نمایندگان استان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی ضعیف بوده یا آنجا کسانی بودند که سهم ما از بیت‌المال را در نظر نگرفتند. باید این موضوع بررسی شود تا از این به بعد تخصیص بودجه‌های درمانی بر اساس چارچوب و ضوابط باشد.

لزوم توجه علوم پزشکی به زیرساخت‌های درمانی شهرستان‌ها

نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش بر ضرورت توجه دانشگاه علوم پزشکی استان به وضعیت زیرساخت‌های درمانی شهرستان‌ها تأکید کرد و گفت: نباید این‌گونه باشد که وقتی مریض بدحالی به بیمارستان شفای تاکستان مراجعه کند، این بیمارستان به دلیل نداشتن جراح بیمار را به مرکز استان انتقال دهد و بیمار در مسیر رسیدن به بیمارستان فوت کند.

رحمانی با بیان اینکه بیمارستان دولتی تاکستان به 500 هزار نفر از جمعیت غرب استان قزوین خدمت‌رسانی می‌کند، افزود: دستور ایجاد مرکز ام‌آرآی در این بیمارستان را از وزیر قبلی و وزیر فعلی بهداشت گرفتیم؛ ولی هنوز عملیاتی نشده است. ضمن اینکه بخش سی‌تی‌اسکن این بیمارستان‌ها بعد از گذشتن 20 سال مستهلک شده و باید جایگزین شود.

وی ادامه داد: بنابراین باید اعتبارات ویژه‌ای از طرف وزرات بهداشت برای شهرستان‌های جنوبی و غربی استان از جمله تاکستان و بویین‌زهرا هم در نظر گرفته شود. مجمع نمایندگان استان قزوین همواره یار و یاور مدیران اجرایی بوده و این توقع را داریم که مناطق محروم را از نظر اعزام پزشک متخصص پشتیبانی کنند.

مدیران کمبودها و مشکلات را به وزیر متناظر گزارش دهند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه در آستانه تدوین بودجه سال 1401 هستیم، گفت: مدیران استانی باید مشکلات و کمبودها مانند فقدان خانه بهداشت را به وزیر مربوطه گزارش کنند تا وزیر هم بودجه لازم برای رفع آنها را در لایحه بودجه بیاورد. ما هم در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس حرف استان قزوین را می‌زنیم و نمی‌گذاریم که حق این استان تضییع شود.

رحمانی اضافه کرد: مدیران سایر دستگاه‌های اجرایی استان قزوین هم مراقبت کنند تا حقوق مردم قزوین از جمیع جهات استیفا شود و استان قزوین هم در سطح ملی به حقوق خود برسد.

انتهای پیام/ش

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon