بوشهر به یکی از قطب‌های گردشگری دریایی کشور تبدیل می‌شود


بوشهر به یکی از قطب‌های گردشگری دریایی کشور تبدیل می‌شود

گروه استان‌ها ــ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر با اشاره به توسعه زیرساخت‌های گردشگری دریایی گفت: در آینده نزدیک بوشهر، به‌عنوان یکی از قطب‌های گردشگری دریایی کشور مبدل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر ، خلیج‌فارس ظرفیت‌های مهم و قابل توجهی در عرصه تولید و سرمایه‌گذاری را فراهم کرده است که همجواری استان بوشهر با این آبراهه زمینه رونق صنعت، تجارت، آبزیپروری، صنایع دریایی و دیگر عرصه‌ها توسعه داده است.

استان بوشهر بیش از 937 کیلومتر با خلیج‌فارس دارای مرز دریایی و بیش از 700 کیلومتر ساحل است.

ساحل‌نشینان بوشهری از دیر باز از طریق دریا امرار معاش می‌کنند که روش‌های مدرن و ظرفیت‌های جدید در عرصه سرمایه‌گذاری زمینه رونق اقتصادی و معیشتی را فراهم کرده است.

گردشگری دریایی یکی از صنعت‌های رو به رشد در جهان است که حتی از کوچک‌ترین ظرفیت‌های آبی، دریایی و ساحلی در این عرصه بیشترین استفاده برده می‌شود.

استان بوشهر از استان‌های جنوبی در ساحل استراتژیک خلیج فارس، از ظرفیت صادرات و واردات دریایی، صنایع مختلف، ذخایر نفت و گاز، پرورش آبزیان و دیگر طرح‌های اقتصادی برخوردار است.

پرداخت تسهیلات به پروژه‌های گردشگری

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر با اشاره به توسعه زیرساخت‌های گردشگری دریایی در این استان اظهار داشت: سرمایه‌گذاران کشتی‌های تفریحی توریستی در استان بوشهر تسهیلات بانکی 5 ساله دریافت می‌کنند.

محمد حسین ارسطوزاده اضافه کرد: کشتی‌های تفریحی توریستی که موافقت اصولی دریافت کرده‌اند، می‌توانند از تسهیلات تبصره 18 قانون بودجه برای  بهره‌برداری از پروژه خود در عرصه‌های گردشگری، صنایع دستی و تفریحی استفاده کنند.

وی از توسعه زیرساخت‌های گردشگری دریایی در این استان خبر داد و گفت: با تحقق این مهم بر اساس ظرفیت‌های سواحل، در آینده نزدیک بوشهر به عنوان یکی از قطب‌های گردشگری دریایی کشور مبدل می‌شود.

وی با بیان اینکه پروژه‌های نیمه تمام گردشگری و صنایع‌دستی استان از محل تبصره 18 قانون بودجه تسهیلات دریافت می‌کنند خاطر نشان کرد: پروژه‌هایی که بالای 70 درصد پیشرفت فیزیکی باشند و نیاز به دریافت تسهیلات برای تجهیز و یا سرمایه در گردش دارند می‌توانند از محل اعتبارات تبصره 18 تسهیلات دریافت کنند، به‌گونه‌ای که تا پایان شهریور ماه سال آینده پروژه به بهره‌برداری برسد.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر، احیا سازه‌های تاریخی با کاربری‌های گردشگری و صنایع‌دستی را مورد اشاره قرار داد و افزود: تسهیلات یاد مشمول احیا بنا تاریخی با کاربری‌های گردشگری و صنایع‌دستی می‌شود که متقاضیان با توجه به کاربری پروژه در حال ساخت می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.

ارسطوزاده با اشاره به معرفی بانک‌های عامل در آینده نزدیک تصریح کرد: برای دریافت این تسهیلات، پروژه‌ها باید دارای پیشرفت فیزیکی مورد نظر باشد و این موضوع نیازمند بررسی میدانی کارشناسان فنی و تخصصی است.

وی میزان تسهیلات بانکی یاد شده را بستگی به حجم سرمایه‌گذاری در پروژه‌ها دانست و خاطر نشان کرد: سود این تسهیلات در شهرستان‌های دیلم و دشتستان چون از نظر سرانه اشتغال کم برخوردار محسوب می‌شوند، به میزان 10 درصد و در دیگر شهرستان‌های استان بوشهر 14 درصد تعیین شده که پس از 2 سال تنفس، با بازپرداخت 5 ساله همراه خواهد بود.

گردشگری دریایی همواره حلقه‌ای مفقوده در میان سایر بخش‌های گردشگری است که نیاز به توسعه زیر ساخت‌های لازم است.

استان بوشهر با بیش از 700 کیلومتر مرز آبی با سواحل خلیج فارس که از این نظر در سطح کشور بی‌نظیر است، یکی از ظرفیت‌های بالقوه در گردشگری دریا و ساحل است که هم ابعاد گسترده‌ای برای سرمایه‌گذاری دارد و هم از جذابیت بالایی توریستی برخوردار است.

باتوجه به ساحلی بودن استان بوشهر، گردشگری دریایی یکی از ظرفیت‌های بالقوه است که مغفول مانده است.

درحالی که سواحل استان این قابلیت را دارد که بوشهر را به عنوان یکی از قطب‌های گردشگری دریایی کشور مبدل کند.

انتهای پیام/190/ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon