۳۴ نقطه حادثه‌خیز در معابر شهری استان سمنان شناسایی شد


34 نقطه حادثه‌خیز در معابر شهری استان سمنان شناسایی شد

گروه استان‌ها- رئیس پلیس راهور استان سمنان گفت: تاکنون اقدام مؤثری برای ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز درون‌شهری استان صورت نگرفته که نیاز است این مهم به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سرهنگ موسی بزرگی در جلسه شورای ترافیک استان که در سالن جلسات معاونت عمرانی استانداری سمنان برگزار شد، اظهار داشت: در مورد تصادفات فوتی شهری در کل استان، 12 فقره تصادف فوتی در هفت‌ماهه سال 1399 به ثبت رسید که این میزان به 16 مورد در هفت‌ماهه نخست سال جاری افزایش یافت که با افزایش 33 درصدی همراه بود.

وی عنوان کرد: در مجموع 67 درصد کاهش تعداد تصادفات فوتی درون‌شهری را از سال شروع برنامه (سال 1396) تا به امروز داشتیم.

رئیس پلیس راهور استان سمنان بیان کرد: میزان مصدومین جرحی تصادفات معابر درون‌شهری ما در استان در هفت ماهه نخست سال جاری، تعداد یک هزار و 420 مورد است که نسبت به مدت مشابه سال قبل، 2 درصد افزایش داشته است.

بزرگی با بیان اینکه در کل تصادفات معابر درون‌شهری استان در هفت ماهه سال جاری در مجموع هفت درصد افزایش داشتیم گفت: 34 نقطه حادثه‌خیز در مجموع معابر شهری استان در سال 1400 احصاء شده که تاکنون 6 نقطه آشکارسازی و چهار نقطه نیز ایمن‌سازی شده و چهار نقطه نیز در حال اقدام است.

وی بیان کرد: تاکنون اقدام مؤثری برای ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز درون‌شهری استان صورت نگرفته که نیاز است این مهم به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.

رئیس پلیس راهور استان سمنان اظهار داشت: نصب و فعال‌سازی دوربین‌های پلاک خوان در معابر درون‌شهری در سطح استان نیازمند توجه است.

بزرگی گفت: عدم نصب پوشش فیزیکی جوی‌ها و کاهش عرض خیابان از 10 متر به 6 متر، از مواردی است که معضلاتی را در این خیابان به وجود آورده و نیاز است تا طرح به صورت کامل اجرا شود تا نارضایتی در این منطقه را شاهد نباشیم.

وی افزود: با توجه به شروع طرح کنترل هوشمند محدودیت تردد مقابله با شیوع کرونا، نیاز است تا نسبت به نصب و راه‌اندازی دوربین‌های پلاک خوان و ثبت تخلف در سطح معابر دروی شهرهای استان اقدام شود.

رئیس پلیس راهور استان سمنان بیان کرد: اجرای طرح‌های ترافیکی توسط شهرداری‌ها پس از صدور مجوزهای لازم در دستور کار قرار گیرد.

بزرگی گفت: با توجه به شروع فصل سرما و یخبندان، سازمان‌های مرتبط تمهیدات و اقدامات لازم را در مورد جلوگیری از یخ‌زدگی و لغزندگی معابر درون‌شهری به عمل آورند.

وی تأکید کرد: با توجه به آغاز حضور دانش آموزان در مدارس، شهرداری‌ها نسبت به ترمیم و خط‌کشی گذرگاه‌های عابر پیاده و نصب تابلو و موارد نیاز مقابل مدارس اقدام کنند.

علیرضا شریفی نژاد، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان نیز اظهار داشت: جلسات شورای ترافیک استان با خروجی و مصوبات کاربردی و اقدامات مؤثر و ملموس در سطح استان پیگیری شود.

وی گفت: شهرهایی که تلفات معابر درون‌شهری بیشتری دارند در اولویت اقدامات ترافیکی قرار گیرند و جلسات با حضور این شهرداران با توجه به اولویت‌بندی به صورت حضوری برگزار شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان بیان کرد: شهرداران در جلسه شورای هماهنگی ترافیک، اقداماتی که منجر به کاهش تلفات شده را تشریح کنند.

شریفی‌نژاد با بیان اینکه اقدامات باید در حوزه رفع نقاط حادثه‌خیز و دوربین‌های پلاک خوان در سطح شهرهای استان ملموس باشد گفت: سه هزار و 409 مورد اعمال قانون امری است که منجر به کاهش تصادفات خواهد بود.

وی افزود: شهرداری‌ها به صورت جدی در بحث نقاط حادثه‌خیز و آشکارسازی و رفع مشکلات این نقاط ورود کنند و همچنین در محورهای پر تصادف نیز توسط دستگاه‌های مرتبط آرام بخشی صورت گیرد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان تأکید کرد: موارد ذکر شده در مورد خیابان امام (ره) سمنان توسط شهرداری برطرف و ساماندهی پیاده‌رو در دستور کار قرار گیرد.

کاهش 6 درصدی فوتی‌های تصادفات در راه‌های استان سمنان

سرهنگ تقی کبیری در چهارمین جلسه کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی راه‌های استان سمنان که در سالن جلسات ساختمان معاونت عمرانی استانداری سمنان برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اقدامات مطلوب صورت گرفته، در هفت ماهه نخست سال جاری، شاهد کاهش 6 درصدی فوتی‌های تصادفات در راه‌های استان بودیم.

وی افزود: در مجموع در هفت ماهه سال جاری، 147 نفر در راه‌های استان فوت شدند که 93 نفر از این افراد در دَم و در صحنه، فوت شدند.

رئیس پلیس‌راه استان سمنان بیان کرد: در بحث جرحی‌های تصادفات نیز در هفت ماهه نخست سال 1400، تعداد 191 نفر به میزان 13 درصد افزایش داشتیم.

سرهنگ کبیری گفت: عدم توجه به جلو با 64 درصد، بیشترین فراوانی را از نظر علت تصادفات در راه‌های استان در هفت ماهه سال 1400 به خود اختصاص داده است.

وی افزود: نوع کاربری سواری با 73 درصد، بیشترین فراوانی در تصادفات در هفت ماهه نخست سال 1400 را در معابر برون شهری به خود اختصاص داده است.

رئیس پلیس‌راه استان سمنان بیان کرد: 46 درصد تصادفات با 60 نفر فوتی در راه‌های برون شهری استان در هفت ماهه سال 1400، به دلیل واژگونی اتفاق افتاده است که عمده علت آن نیز خستگی و خواب آلودگی است.

کبیری عنوان کرد: در طرح زمستانه، اقدامات در چهار گردنه موجود در راه‌های استان انجام می‌شود و چهار تیم به صورت شبانه‌روزی استقرار دارند.

وی افزود: در سال 1399 بالغ بر 20 مرحله بارش برف سنگین در راه‌های استان داشتیم که 14 مرحله مجموعاً منجر به انسداد 128 ساعته راه‌ها شد و به 670 خودروی در راه مانده امدادرسانی صورت گرفت.

علیرضا شریفی‌نژاد، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان نیز عنوان کرد: به منظور افزایش ضریب ایمنی راه‌ها و کاهش تلفات جاده‌ای، طرح جامع نظارت بر ایمنی راه‌ها و محورهای مواصلاتی درون استان تدوین و اجرایی شود.

وی بیان کرد: با اقدامات انجام شده در حوزه ایمنی راه‌ها، حائز رتبه‌های برتر در این خصوص در کشور شدیم که برآیند همه اقدامات دستگاه‌های متولی امر است

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان بیا بیان اینکه ماهیت جلسات کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی راه‌های استان باید تغییر یافته و به سمت اقدامات ملموس و کاربردی سوق داده شود، افزود: 46 درصد تصادفات منجر به فوت استان بر اثر واژگونی و خروج از جاده است

شریفی‌نژاد عنوان کرد: با به‌کارگیری اقدامات مؤثر و کاربردی در خصوص ارتقاء خدمات استراحتگاهی و خدماتی در راه‌های استان، نزدیک به 50 درصد تصادفات در استان کاهش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه سه هزار و 900 کیلومتر راه مواصلاتی در استان سمنان داریم، اظهار داشت: تدبیر استاندار سمنان در خصوص پیگیری و ساماندهی مجتمع‌های خدماتی بین راهی استان می‌تواند در راستای خدمات‌رسانی بهتر و کاهش تصادفات بسیار مؤثر باشد.

شریفی‌نژاد بیان کرد: با آمادگی ایجاد شده در تیم‌های عملیاتی استان و زیرساخت‌ها و ماشین‌آلات لازم و موجود، به جهت اینکه در تمامی راه‌های استان به خصوص گردنه‌ها شاهد روان بودن ترافیک حتی در سخت‌ترین شرایط آب و هوایی باشیم، برنامه‌ریزی‌های مورد نیاز صورت گرفته است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان گفت: تلفات در تصادفات جاده‌های استان در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 6 درصد کاهش دارد.‌

شریفی‌نژاد بیان کرد: در سفر ریاست جمهوری به استان، اعتبارات خوبی برای راه‌های مواصلاتی در نظر گرفته شده و رویکرد استان نیز بدین گونه است که بتوانیم نقاط حادثه‌خیز را در سراسر پهنه استان شناسایی و ایمن‌سازی کنیم تا شاهد کاهش سالیانه تلفات بوده و ضریب ایمنی راه‌های استان را ارتقاء ببخشیم.

وی با بیان اینکه ما در باب الرضا (ع) و خدمت‌رسانی به زائران امام هشتم (ع) در استان هستیم گفت: همه ما و دستگاه‌های مسئول باید در راستای ارتقاء خدمات و همچنین حفظ سلامت و جان مسافران در راه‌های استان گام برداریم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان اظهار داشت: اقدامات و تصمیم‌گیری‌های ما در کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی راه‌ها، با جان، مال و سلامت مردم ارتباط دارد.

شریفی‌نژاد عنوان کرد: بخش عمده‌ای از اقدامات و نظارت‌ها در محورهای مواصلاتی، باید به صورت شهرستانی صورت گیرد؛ لذا از آنجایی که فرمانداران و شهرداران رُکن اصلی و اساسی جلسات کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی راه‌ها هستند، باید به صورت فعال در جلسات شرکت کرده و نسبت به انجام اقدامات مؤثر اهتمام داشته باشند.

انتهای پیام/363/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon