قطعی برق در پارک‌ها و تبدیل شدن این مکان‌ها به محل تجمع اشرار و معتادان


قطعی برق در پارک‌ها و تبدیل شدن این مکان‌ها به محل تجمع اشرار و معتادان

عضو شورای شهر تهران، با اشاره به قطعی برق در پارک‌ها و بوستان‌ها و تبدیل شدن این محل‌ها برای تجمع اشرار و معتادان گفت: نیاز است که هر چه زودتر شهرداری تهران با همکاری وزارت نیرو به این معضل بپردازد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ احمد صادقی در جریان جلسه امروز شورای شهر تهران در تذکری با عنوان تاکید بر تامین روشنایی کافی معابر شهری و هوشمندسازی سیستم روشنایی اظهار کرد:‌ متاسفانه بسیاری از معابر شهر در تاریکی فرو رفته‌اند و مردم احساس امنیت نمی‌کنند شهروندان برای تردد در برخی از محلات در ساعات پایانی روز دچار مشکل هستند و بسیاری از معابر ترافیکی به علت کمبود روشنایی تبدیل به محل‌های دائمی تصادف و جراحت شهروندان شده است و تاریکی در بسیاری از پارک‌ها و بوستان‌ها و فضاهای حاشیه‌ای، تبدیل به محل‌های امن برای تجمع اشرار و معتادان متجاهر شده است.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: در پیگیری‌های صورت گرفته و گزارش‌هایی که از شهروندان در نواحی مختلف در دیدارهای حضوری عنوان شده است، بیان می‌شود بسیاری از چراغ‌ها در سنوات گذشته به علت خرابی از مدار خارج شده و نظارتی بر احیای آنها وجود نداشته است.

صادقی تاکید کرد: لذا لازم است شهردار تهران و رئیس سازمان زیباسازی با برنامه‌ای دقیق نسبت به افزایش تعداد چراغ‌ها،‌ رفع نقاط کم‌نور، زیبایی، آرامش و ... شبانه شهر اقدام کنند و نسبت به هوشمندسازی و استفاده از تکنولوژی‌های نوین جهت نورپردازی هوشمند شهر، بهره‌مندی از باطری‌های خورشیدی، اقدام لازم صورت پذیرد تا در شرایط بحرانی و ماه‌های گرم سال، شهر با قطعی برق روبرو نباشد.

وی گفت: از وزیر نیرو انتظار می‌رود با همکاری مضاعف نسبت به نیرورسانی در فضاهای عمومی معابر و فضاهای بی‌دفاع شهری موجود در سطح شهر مساعدت کنند تا با روحیه همکاری جهادی از قطعی برق در امکان عمومی که محل تردد و استفاده عموم شهروندان است جلوگیری شود.

تخلیه نخاله در اماکن تعیین شده رایگان است

همچنین سید احمد علوی عضو شورای شهر تهران نیز در این جلسه اظهار کرد: در جلسه شورای شهرستان ری موضوع تخلیه نخاله‌های ساختمانی در اراضی این شهرستان مطرح شد. دوستان علت این اقدام را اخذ مبالغی حدود 100 تا 150 هزار تومان از هر خودرو در آرادکوه عنوان کردند با پیگیری انجام شده مشخص شد که دریافت این مبلغ صحت ندارد.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون بابت تخلیه نخاله در آرادکوه 1000 تا 1500 تومان بسته به نوع خودرو اخذ می‌شود، گفت: در جاجرود و آبعلی این مبلغ هم اخذ نمی‌شود. در شهریار و قاسم‌آباد و محمودآباد هم از هر خودرو 15 هزار تومان اخذ می‌شود.

علوی با تاکید بر اینکه موضوع تخلیه نخاله در اراضی ری و خارج از محدوده‌های تعیین شده باید توسط همکاران خدمات شهری پیگیری جدی شود، تصریح کرد: باید علت‌یابی کنند که چرا در شرایطی که محل‌هایی مشخص برای تخلیه نخاله وجود دارد که مبلغی هم بابت آن دریافت نمی‌شود اما همچنان در اراضی ری و جنوب تهران به صورت گسترده تخلیه نخاله غیرمجاز صورت می‌گیرد.

این عضو شورای شهر تهران گفت: از همکاران خدمات شهری می‌خواهم ضمن علت‌یابی، گزارشی جهت ارائه به شورای شهر تهران و شهرستان ری آماده کنند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon