فعالیت دومین بیمارستان گناباد در هاله‌ای از ابهام/ پروانه بهره‌برداری هنوز صادر نشده است

فعالیت دومین بیمارستان گناباد در هاله‌ای از ابهام/ پروانه بهره‌برداری هنوز صادر نشده است

گروه استان‌ها- پس از گذشت چندین ماه از افتتاح بیمارستان بیدخت، خدمات این بیمارستان تنها برای بیماران کرونایی‌ بوده و این موضوع گلایه‌هایی را به همراه داشته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، سال 1396 احداث بیمارستان علامه بهلول گناباد اتفاق بزرگی در حوزه سلامت این شهرستان بود، بیمارستان بهلول یکی از مهمترین و پیشرفته‌ترین بیمارستان‌ها در منطقه است که راه‌اندازی آن با توجه به کمک‌ به بستر سلامت، اما بعضی از خدمات بیمارستان 22 بهمن و بیمارستان بیدخت را تحت‌الشعاع قرار داده و سبب تعطیلی آن‌ها شده است که این تعطیلی‌ها متاسفانه ظرفیت‌های بالایی را از شهرستان گناباد گرفته است.

با این وجود بهمن‌ماه سال گذشته بود که خبر راه‌اندازی بیمارستان دوم گناباد منتشر شد و با حضور مسئولان استانی بیمارستان 15 خرداد قدیم شهر گناباد به نام آریا تغییر نام پیداکرد و افتتاح شد. در حال حاضر پس از گذشت نزدیک به چندین ماه از افتتاح این بیمارستان اما خدمات آن در حد محدود و برای بیماران کرونایی است که این موضوع گلایه‌هایی را به همراه داشته از طرفی پروانه بهره‌برداری این بیمارستان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

انتظار مردم بیدخت برای ارائه خدمات بیمارستانی

کاظمی یکی از شهروندان بیدخت در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: شهر بیدخت 5 کیلومتر از مرکز شهر فاصله دارد و برای بستری یا دیگر کارهای درمانی این مسیر را باید برویم در صورتیکه شهر بیدخت از قدیم بیمارستان داشته است. خدمات ارائه شده در بیمارستان فعلی فقط برای کرونایی‌هاست در حالی که این بیمارستان همه امکانات درمانی را دارد.

سالاری یکی دیگر از اهالی شهر بیدخت نیز اظهار داشت: بیمارستان 15 خرداد بیدخت بیمارستان امدادی بوده و از همه شهرها بیمار پذیرش می‌کرده است به دلیل راه اندازی بیمارستان جدید تعطیل شد و در حال حاضر نه تنها این بیمارستان فعالیت ندارد بلکه بیمارستان جدید نیز تنها برای بیماران کرونایی تجهیز شده است.

وی ادامه داد: به مردم قول داده بودند این بیمارستان در قالب کلینیک فعالیت کند که آن هم مدت کمی فعالیت کرد و تعطیل شد و پس از آن تبدیل به کلینیک بخش تخصصی شد اما به دلیل بهره‌مندی بیماران کرونایی مجدد تعطیل شد.

نورایی دیگر شهروند بیدختی نیز اظهار داشت: چرا وعده‌هایی که به مردم داده شده عملی نمی‌شود، چرا باید مردم بیدخت که روزی خودشان یک بیمارستان داشتند و به خدمات درمانی نزدیک بودند امروز برای درمان به گناباد مراجعه کنند.

وی ادامه داد: شهرستان گناباد یک شهر پیر است و بیشتر افراد مسن هستند در شهرهایی مانند بیدخت، نزدیک‌بودن مرکز درمانی یک مزیت حساب می‌شود اما این ظرفیت را از بیدخت گرفته‌اند که مورد اعتراض همه مردم است.

رضایی از اهالی شهرک امام علی(ع) بیدخت که در مجاورت این بیمارستان زندگی می‌کند نیز به خبرنگار تسنیم گفت: بیمارستان 15 خرداد بیدخت آبان ماه سال 46 به عنوان مرکز جراحی راه اندازی شد و با 46 تخت به عنوان بیمارستان امدادی جنوب خراسان رضوی فعال بود.

وی افزود: این بیمارستان از سال 78 به عنوان بیمارستان تخصصی درجه یک تایید شده و در طول شبانه روز پزشک عمومی و جراح داشت و دارای بخش‌های بستری جراحی عمومی، ارتوپدی، ارولوژی، ICU، سوختگی و همچنین درمانگاه اوراژنس بود اما امروز تجهیزات آن به بیمارستان بهلول منتقل شده و پس از تجهیز مجدد هنوز مردم نتوانسته‌اند استفاده گذشته را از این بیمارستان داشته باشند.

احمد علی اصغری، رئیس شورای اسلامی شهر بیدخت نیز اظهارداشت: طبق گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان گناباد مجوز رسمی شروع به کار و خدمت‌رسانی بیمارستان بیدخت صادر شده است.

وی افزود: با توجه به صدور مجوز رسمی مسئولان مربوطه از نصب تابلوی این بیمارستان خودداری می‌کنند و با توجه به اینکه نزدیک به یکسال از افتتاحیه بیمارستان می‌گذرد هنوز رئیس بیمارستان معرفی نشده و بیمارستان فعالیت رسمی خود را بصورت شبانه‌روزی آغاز نکرده‌ است و متاسفانه مسئولان علوم پزشکی نیز پاسخگوی شورای شهر نیستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مورد راه‌اندازی بیمارستان شهر بیدخت در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: همانطور که پیش از این هم اعلام کرده بودیم موافقت اصولی بیمارستان شهر بیدخت اخذ شده و مقدمات کار درباره اخذ پروانه بهره‌برداری، اخذ ردیف بودجه و تشکیلات پرسنلی بیمارستان در حال انجام است، اما انجام این کار نیازمند یک پروسه زمانی تقریباً  یکساله است.

جواد باذلی افزود: تا زمانی‌که پروانه بهره‌برداری بیمارستان شهر بیدخت توسط وزارت بهداشت صادر نشده باشد، این بیمارستان به عنوان یک بیمارستان فعال قادر به راه‌اندازی نیست و تا صدور پروانه بهره برداری به عنوان بخش پشتیبان بیمارستان علامه بهلول گنابادی فعالیت خواهد کرد. اما آنچه مسلم است، موافقت اصولی این بیمارستان اخذ شده است.

انتهای پیام/281/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon