رئیس کل دادگستری استان مرکزی: راهبرد اصلی دادگستری استان "پیشگیری از وقوع جرم" است
گروه استانها- رئیس کل دادگستری استان مرکزی با بیان اینکه "پیشگیری از وقوع جرم مهمتری از رسیدگی به دادرسی است" گفت: راهبرد اصلی دادگستری استان مرکزی "پیشگیری از وقوع جرم" است.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجتالاسلام عبدالمهدی موسوی در جلسه اجتماع مردمی مدافعان ارزشها که با هدف مطالبه حقوق مردم و احیای امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به جایگاه بسیج در جامعه اظهار داشت: در 40 سال دوم عمر با برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی هستیم که با فضیلتترین و مقدسترین هنجار و ارزش زمان ماست. این نظام آنقدر با عظمت و باارزش است که وجود مقدس امام(ره) حفظ نظام را از اوجب واجبات میدانست و برخی از پیشوایان بزرگ دینی ما بر این موضوع تاکید کردند که مبنای علمی، دینی و شرعی دارد و با نگاه به حقیقت به ماهیت نظام اسلامی و آینده جهان بشریت صادر میشود.
وی افزود: بالاترین ارزش نظام اسلامی است که محصول خون پاک و مقدس صدها هزار شهید، جانباز، ایثارگر و آزاده است و همانطور که همه از شی گرانبهای خود در بهترین حالت ممکن محافظت میکنند باید از این نظامی که همه مردم برای آن هزینه کردند به خوبی محافظت کنیم.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: بسیج مقتدر و گرانبها یادگار امام(ره) است که در مسجد آغاز بهکار کرد و خود را برای نظام و انقلاب فدا کرد تا نظام صدمه نبیند و قداست و ارزشهای آن باقی بماند. ملت مقتدر، بسیجی، بابصیرت، انقلابی و متدین ما اجازه نمیدهند که ارزشهای انقلابی، اسلامی، ناموسی و قداستهای آن پایمال شود.
موسوی تصریح کرد: اصل و اساس ریلگذاری حرکت انقلاب بسیار محکم، استوار و با قدرت سپری میشود و اگر بر اساس منویات مقام معظم رهبری، بسیج و بسیجیان حرکت کنیم، موفقیتهای بسیاری حاصل میشود زیرا بسیج آنقدر ازرشمند است که امام(ره) این شخصیت بزرگ در سخنرانیهای خود از جمله سخنرانیهای سیاسی، افتخار میکند به این اینکه یک بسیجی است.
وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری در این زمینه که بسیجی یعنی امام علی(ع) که تمام وجودش را وقف اسلام کرد گفت: ما پیروان امیرالمومنین(ع) باید در این مسیر حرکت کنیم و نظام، انقلاب و اسلام آینده بانشاط و روشن را برای این کشور رقم میزنند که با توجه به بیانیه گام دوم رهبری در زمینه خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی به سرمنزل مقصود میرسیم.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی عنوان کرد: در مقوله امر به معروف و نهی از منکر همه تاحدودی آگاه هستند اما موضوع مهم و محوری در این زمینه القای مهر و محبت به مخاطب است که اگر امر به معروف و نهی از منکر همراه با مهر و محبت باشد تاثیرگذار است.
موسوی بیان کرد: متاسفانه در جامعه ما قبح منکرات کمرنگ شده و معروفات فراموش شدند بنابراین جامعه باید به سمتی برگردد که هر چیزی در جای خود باشد، دشمن در حوزه پوشاک و پوشش ظاهری توجه ویژه دارد به همین سبب منکرات و معروفات را باید تبیین کرد که کار بسیار بزرگی است.
موسوی تصریح کرد: بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری کشور باید مرکز توجه جهان اسلام و جامعه آرمانی شود و باید در این راستا برنامهریزی کرد تا خانوادهها و فرزندان آنها بتوانند بدون دغدغه وارد مجامع عمومی شوند.
وی ادامه داد: اگر همه اندیشمندان مسلمان و غیرمسلمان امروزه در زمینه دستورهای دقیق روانشناسی، جامعهشناسی و غیره کار میکنند، بیش از هزار سال پیش اسلام آمد و محیط ذهنی را پاک کرد.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی افزود: امروز آثار فراموش شدن امر مقدس امر به معروف و نهی از منکر را در حجم بالای ورودی پروندهها به دادگستریها مشاهده می کنید. یک قاضی در ماه گذشته به بیش از 220 پرونده رسیدگی کرده که کار بسیار سختی است زیرا قاضی هم از مردم و جامعه است بنابراین باید از وقوع جرم پیشگیری کرد و ورودیها کنترل شود که در اینصورت قضات آرامش بیشتری دارند و اطاله دادرسی و زندانیها کمتر میشود.
موسوی افزود: امروز باتوجه به مشکلات معیشتی، خانوادهها با وجود سرپرست خانواده زندگی را به سختی سپری میکند حال اگر سرپرست بازداشت شود و در زندان بسر برد، برای خانواده زندانی و فرد زندانی شرایط سختتری ایجاد میشود به همین سبب باید در این حوزه بیشتر اقدام کرد .
وی با اشاره به موضوع آزادی زندانیان جرائم مالی، غیرعمد و غیره خاطرنشان کرد: زندانیان مشکلات بسیاری در حوزه مهریه و نفقه دارند و از مردم استان تشکر و قدردانی میکنم که در جشنواره گلریزان نقش مهمی داشتند، موضوع زندانی یکی از تبعات بسیاری از پروندهها است.
انتهای پیام/713/ح