۸۷۴ میز خدمت جهادی در مساجد استان اصفهان تشکیل شد
گروه استانها- براساس راهبردهای سند اعتلای بسیج مصوب مقام معظم رهبری ۸۷۴ میز خدمت جهادی در مساجد استان تشکیل شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سرهنگ پاسدار محمد شفیعی ظهر امروز در جمع خبرنگاران، ضمن گرامیداشت هفته بسیج در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اینجانب به نمایندگی از آحاد بسیجیان در بسیج ادارات و کارمندان و جمع حاضر، ضمن تشکر از استاندار و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی ایشان، شورای تامین، فرمانده سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان، تمامی مدیران دستگاههای اجرایی و بسیجیان در ادامه گزارشی از بسیج ادارات و کارمندان استان اصفهان را ارائه میدهم.
وی افزود: چشمانداز در نظر گرفته شده بسیج کارمندان در گام دوم انقلاب ایجاد مجموعهای توانمند، نوآور، نقشآفرین، تحولگرا، خدمتگزار، فراگیر در سطح دستگاهها و نهادها، برخوردار از ظرفیتهای مادی و معنوی به منظور تحقق بخشی از بسیج دهها میلیونی، کمک به تحقق سیاستهای کلی نظام اداری و ابلاغی مقام معظم رهبری، استقرار و ارتقاء سلامت الهی، جهادی و ولایی با تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب اسلامی در دستگاههای اجرایی در راستای تمدنسازی نوین اسلامی و همچنین مظهر عزمی راسخ برای حل مشکلات و پیشبرد اهداف استان است.
4راهبرد فعالیت بسیج ادارات و کارمندان استان اصفهان
مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان استان اصفهان بیان کرد: در این راستا و بر اساس راهبردهای سند اعتلای بسیج مصوب مقام معظم رهبری، 4 راهبرد جهت تحقق چشمانداز و پیگیری در دستور کار بسیج ادارات و کارمندان استان اصفهان قرار دارد. راهبرد پیشروندگی به عنوان نخستین راهبرد به شمار میرود که در این راهبرد به منظور تربیت 8 میلیون جوان انقلابی پای کار با محور فعال کردن 450 پایگاه اداری ذیل 27 حوزه و جذب 62 درصد از مدیران و آحاد کارکنان دستگاههای اجرایی در استان اقدام کرده است.
وی بیان کرد: این مهم در چشمانداز 1404 باید به 70 درصد برسد. توسعه و تقویت نظام تربیتی با فعال کردن 350 حلقه صالحین در سطح ادارات و دستگاهها و همچنین با هدف تربیت کارمندان تراز انقلابی صورت میگیرد.
سرهنگ شفیعی ادامه داد: در راهبرد دوم که پیشبرندگی و نقشآفرینی نام دارد، برگزاری میز خدمت جهادی و کمک به سازماندهی بسیجیان در عرصه های خدمت رسانی به منظور اقدام و عمل جهادی برای حل مشکلات مردم و افزایش رضایتمندی و کارآمدسازی نظام اداری با انجام 874 میز خدمت جهادی در 200 مسجد و پایگاه که 24 هزار و 700 نفر مراجعه کننده به 1950 نفر مدیر و کارشناس در سطح استان و شهرستانها پاسخگوی مردم بودند.
سرهنگ شفیعی تصریح کرد: از جمله دیگر اقدامات در راهبرد دوم میتوان به راهاندازی 32 گروه جهادی با راهبرد ارائه خدمات فرهنگی، سازندگی، اجتماعی، اقتصاد مقاومتی، مشاوره و مددکاری، آموزشی و پزشکی در محلات ضعیف و آسیبدیده و همچنین نقشآفرینی در قرارگاه شهید سلیمانی با هدف آگاهی بخشی، آموزش، بیماریابی، غربالگری، تشخیص و ارائه خدمات بهداشتی و مواسات مومنانه اشاره کرد.
توزیع 30 هزار پرس غذای گرم در بین نیازمندان استان اصفهان
وی گفت: در راستای موارد فوق اقداماتی همچون تهیه و توزیع 30 هزار پرس غذای گرم در میان نیازمندان، تهیه 589 کپسول اکسیژن و اهدا به مراکز بهداشتی، توزیع 25 هزار بسته معیشتی میان نیازمندان، جمعآوری کمکهای نقدی و ارائه در قالب کارت هدیه با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان، اهدای 3 هزار واحد خون و تهیه و توزیع 200 هزار بسته پک بهداشتی در محلات آسیب دیده اشاره کرد.
مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان استان اصفهان اظهار داشت: مقاومت مردمی با تکیه بر دفاع مردم پایه عنوان راهبرد سوم بوده که در این راهبرد تشکیل یک گردان بیتالمقدس و یک گروهان به علاوه با ماموریت دفاعی-امدادی، حفظ، انسجام و فراخوان گردان در آموزشهای دفاعی-امدادی، تجهیز برخی از ادارات در راستای طرح خود حفاظتی بنا به درخواست ادارات، آموزش و توانمندسازی و بهکارگیری فرماندهان و بسیجیان در دفاع از مقر برابر دستور ابلاغی ریاست شورای تامین استان در 3 بازه زمانی آبانماه 1390، اردیبهشتماه 1400 و آبانماه 1400 در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: راهبرد چهارم راهبرد تحول و تعالی سازمانی و تقویت گام نهادی و مردمی بسیج بوده که با تشکیل هیئت اندیشه ورز و گروه مدیریت حکمرانی با جمعی از نخبگان بسیجی نسبت به اولویتبندی آسیبها، فرصتها و راهکارها نسبت به مسائل نظام حاکمیتی و مدیریتی اقدام گردیده است.
سرهنگ شفیعی خاطرنشان کرد: سازمان بسیج ادارات و کارمندان به عنوان بزرگترین سازمان قشری بسیج که در بدو تحولات اداری در استان اصفهان حضوری منسجم، موثر و دغدغهمند دارد، بر خود لازم میداند تا با پیروی از سیره شهدا در اطاعتپذیری و اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری در سند تحول اعتلای بسیج از نهایت تلاش خود استفاده کند و برنامهریزیهای لازم را انجام دهد.
شبکهسازی هنرمندان استان اصفهان
علیرضا عسگری زاده ، رئیس سازمان بسیج هنرمندان اصفهان نیز در این نشست با اشاره به مأموریتهای این سازمان اظهار داشت: سازمان بسیج هنرمندان از سال 1387 فعالیت سازمانی خود را با مأموریت شبکه سازی هنرمندان، مرجعیت در شناسایی و تربیت هنرمندان تراز انقلاب اسلامی، تحقق شعار هر بسیجی حداقل یک هنر، تبیین و تعمیق اندیشه هنر حقیقت آغاز کرد.
وی ادامه داد: فعالیت این سازمان شامل فیلم، خوشنویسی، هنرهای رقومی و بازیهای رایانه ای، شعر، شبیه خوانی و هنرهای آیینی، هنرهای سنتی و صنایع دستی، موسیقی و سرود، ادبیات داستانی، عکس، هنرهای تجسمی و تئاتر است و رسالتی که بر عهده ما گذاشته شده است نیاز به همکاری و تعامل دارد.
فعالیت 26 کانون بسیج هنرمندان در استان اصفهان
رئیس سازمان بسیج هنرمندان اصفهان در رابطه با اشاره به اهداف و اقدامات بسیج هنرمندان استان اصفهان بیان کرد: درحال حاضر 26 کانون بسیج هنرمندان در استان فعال است و روح جاری در فعالیتهای هنری سازمان فضایی بهنام "چرخه فرایند محور یاوران انقلاب اسلامی" است که به اختصار آنرا چفیه مینامیم و در آن 5 بعد ازجمله مهارتی، اندیشهای، رسانهای، نقشآفرینی و عملیات، تشکیلاتی عرصههای هنری را دنبال میکنیم.
عسگری زاده با بیان اینکه ابعاد پنجگانه برای هرکدام از عرصههای یازده گانه هنری اجرایی میشود،گفت: در سال گذشته به همت سازمان بسیج هنرمندان استان چرخه استعدادیابی یاوران حسینی برگزار شد که با استقبال گسترده از علاقهمندان به این عرصه نه تنها در استان اصفهان بلکه در سایر استان های کشور روبه رو شد.
وی تصریح کرد: از ظرفیت تعداد قابل توجهی از هنرمندان در فعالیتهای مختلفی از جمله برپایی موکبهای هنری شهید آوینی، ایجاد پاتوقهای متعدد سرو ، پیگیری برپایی بازارچههای صنایع دستی، تولید محتوای فضای مجازی، اجرای تئاترهای خیابانی، برگزاری همایشهای همنویسی و خوشنویسی، جشنوارههای متعدد هنری در عرصههای یازدهگانه هنری به صورت جداگانه، همایشها و جلسات هماندیشی هنر حقیقت و برگزاری یادوارههای متعدد شهدای هنرمند استفاده شده است.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان اصفهان با اشاره به برنامههای این سازمان برای حمایت از هنرمندان خاطرنشان کرد: طرحی با عنوان "جمال جانان" راهاندازی کردهایم که در این طرح در خانه هنرمندان حضور یافته و از ایدههای آنها برای پیشبرد فعالیتهای هنری سازمان بهره میگیریم.
توزیع 5500 بسته غذایی در بین هنرمندان استان
وی اظهار داشت: با توجه به درگیری جامعه با بیماری کرونا در دو سال گذشته که معیشت هنرمندان را تحت تاثیر قرار داد، با کمک خیران و خود مجموعه سپاه تعداد 5 هزار و 500 بستههای غذایی را با حفظ کرامت و شأن هنرمندان در اختیار آنها قرار دادیم.
عسگری زاده با بیان اینکه کمکهای دیگری هم چون تامین تبلت برای فرزندان این هنرمندان انجام گرفته است، افزود: با مشارکت خیران، وامهای قرضالحسنهای پیشبینی شد تا هنرمندان تحت پوشش سازمان بتوانند از این وامها استفاده کنند.
جذب و ساماندهی 12 هزار نفر در بسیج هنرمندان استان
وی با اشاره به اعزام هنرمندان بسیجی به اردوهای جهادی بیان کرد: اکنون در استان اصفهان توانستهایم حدود 12 هزار نفر را در قالب بسیج هنرمندان جذب کنیم و همواره در فعالیتهای هنری بسیج سعی داشتیم تا افرادی که در زمینههای هنری استعداد دارند را شناسایی کنیم.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اصفهان درباره برنامههای این سازمان برای هفته بسیج خاطرنشان کرد: براساس برنامهریزی های انجام شده، قرار است روز پنج شنبه 4 آذرماه از ساعت 15 و به صورت هماهنگ در 29 نطقه استان که بیشتر مناطق محروم هستند، موکبهای هنری در رشتههای مختلفی هم چون خوشنویسی، عکاسی، فیلم، طراحی برپا شود.
انتهای پیام/163/ ز