حسینی: وزارت نیرو و سازمان برنامه درباره اعتبارات طرح فاضلاب اهواز پاسخگو باشند
گروه استانها_ نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: از ۸۰۰ میلیارد تومان تخصیصی صندوق ذخیره برای طرح جامع فاضلاب تنها ۲۸۰ میلیارد تومان به آبفا کشور داده شده لذا سازمان برنامه و بودجه و نیرو باید پاسخگو باشند.
سید کریم حسینی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم دراهواز، از پیگیریهای لازم جهت تخصیص اعتبار لازم به فاضلاب و ریزگردهای استان خبر داد و اظهار داشت: در راستای حل این مشکلات پیگیریهای لازم صورت گرفته و در بودجه 1400 اعتباراتی پیش بینی شده است.
وی در خصوص طرح جامع فاضلاب اهواز و کارون عنوان داشت: در این راستا دو مرحله 50 میلیون یورویی را با اجازه مقام معظم رهبری از صندوق ذخیره داشتیم که متأسفانه هنوز در مرحله نخست تبدیل یورو به ریال قرار دارد؛ بر همین اساس بنا شده که 800 میلیارد تومان به شبکه فاضلاب اهواز برای طرح جامع اختصاص داده شود.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی افزود: در این راستا جلسهای در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با حضور مدیر عامل آبفا کشور صورت گرفت؛ متأسفانه از 800 میلیارد تومان اعتبار مدنظر حدود 280 میلیارد تومان به آبفا کشور داده شد.
حسینی ادامه داد: با توجه به اظهارات آبفا استان در 122 نقطه اهواز و کارون پیمانکاران مستقر شده و مشغول به کار هستند و اکنون که به اواسط اجرای این پروژهها رسیدیم؛ اعتبار جدیدی تخصیص داده نشده است و مابقی 800 میلیارد تومان که تخصیصی از صندوق ذخیره است و ارتباطی با بودجه جاری کشور ندارد؛ تکلیفش نامشخص است.
وی ضمن درخواست از سازمان وزارت نیرو، برنامه و بودجه کشور گفت: از وزارت نیرو و برنامه و بودجه کشور میخواهیم که در این زمینه پاسخگو باشند و درخصوص باقی مانده این مبلغ توضیحاتی ارائه کنند.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در خصوص وضعیت پروژههایی که به مرحله حفاری رسیدهاند؛ اظهارداشت: متأسفانه پیمانکاران تدریجی این پروژهها را نیمه کاره رها میکنند، همین امر سبب به هم ریختگی وضعیت شهر و برطرف نشدن مشکلات موجود میشود.
حسینی در خصوص مسئله ریزگردها گفت: در زمینه ریزگردها نیز اعتباراتی در بودجه اختصاص داده شده اما متأسفانه بخش بسیار ناچیزی از آن به صورت اوراق حاصل شده و عملاً این اعتبارات مربوط به ریزگردها به ویژه در شرق اهواز تبدیل به تخصیص نشده و در این خصوص با توجه به تهدیدهایی که وجود دارد از جمله کم بارشی، کاهش جریان آب در رودخانه ها و رها شدن طرحهای تثبیت ریزگردها مجدداً در معرض این بحران خواهیم بود.
انتهای پیام/331/ی