ماموستا کریمی: وحدت در ایران یک تاکتیک نیست بلکه استراتژی نظام است
گروه استانها - مشاور رئیس جمهور در امور اقلیتهای دینی بر لزوم ایجاد شفافیت و آگاهی در سطح جامعه تاکید کرد و گفت: در ایران اسلامی وحدت یک تاکتیک نیست بلکه استراتژی نظام است و حرکت عالمانه همراه با افراط و تفریط نیست.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، ماموستا عبدالسلام کریمی ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان بر لزوم ایجاد شفافیت و آگاهی در سطح جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: در ایران اسلامی وحدت یک تاکتیک نیست بلکه استراتژی نظام است و حرکت عالمانه همراه با افراط و تفریط نیست.
مشاور رئیس جمهور در امور اقلیتهای دینی کشور ادامه داد: باید با تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری امت واحده را بسازیم و اختلافات ظاهری بین اقوام و مذاهب را رفع کنیم که چنین کاری مانعی برای سوءاستفاده دشمنان خواهد بود.
وی تصریح کرد: اقوام موجود در ایران گلهای گلستان خداوند هستند و در عین اختلاف، سلیقه، هدف و دلهای ما یکسان است.
ماموستا کریمی گفت: رسالت علما به عنوان افسران جنگ نرم در مبارزه با اختلافات برای جلوگیری از ایجاد رخنه بین مردم است و برای رسیدن به اهداف همه باید دست به دست هم دهیم.
لزوم معرفی چهره واقعی سیستان و بلوچستان به افکار عمومی
آیتالله مصطفی محامی نیز اظهار داشت: همراهی، همدلی و همزیستی اقوام و مذاهب در استان سیستان و بلوچستان مشهود است اما متاسفانه به علت استفاده نادرست از ظرفیت مرز و قاچاق مواد مخدر چهره استان در افکار عمومی منفی و خبر های خوبی مخابره نمیشود که عامل بدبینی بسیاری از مردم در نقاط مختلف کشور شده است.
امام جمعه زاهدان خواستار استمرار حضور مشاور رئیس جمهور در امور اقلیتهای دینی در سیستان و بلوچستان شد و افزود: عدم آشنایی کافی از فضای استان باعث میشود تا افراد تحت تاثیر حرف و حدیثها قرار گیرند که در صورت تداوم حضور و گسترش رفت و آمدها به استان شناختها بیشتر و عامل معرفی چهره واقعی استان خواهد بود.
نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ایران اسلامی دارای رنگین کمانی از اقوام و مذاهب است که به عنوان یک فرصت میتواند از آن بهره برد و برای رسیدن به یک نگاه و گفتمان واحد باید تلاش کنیم.
وی ادامه داد: رفت و آمد بزرگان، علما، فرهیختگان و چهرههای تاثیرگذار در جامعه به استان میتواند نگاه ها را تغییر داده و به تدریج عامل همدلی و همراهی بیشتر افراد باشد.
نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: برای اینکه اقوام و مذاهب مختلف احساس مشارکت و نقش آفرینی در تصمیمگیریها داشته باشند بهتر است تا شبکه یا شورایی از افراد نخبه، فرهیخته و جمعهای موثر از اقوام و مذاهب مختلف را تشکیل دهید که در این صورت دارای شبکه فعال کارشناسی خواهید بود.
آیتالله محامی گفت: شناسایی و معرفی ظرفیتها و شخصیتهای هر منطقه مهم است زیرا در برخی موارد افراد تاثیرگذار، شناخته شده نیستند. نیروهای جوان و با استعداد از بین اقوام و مذاهب مختلف در سطح کشور وجود دارند که باید این استعداد های بالقوه تبدیل به بالفعل و سپس تقویت و به کار گیری شوند.
انتهای پیام/392/ش