آیت‌الله درّی‌نجف‌آبادی: صنایع بزرگی در روند غلط خصوصی‌سازی به مرز نابودی رفتند

آیت‌الله درّی‌نجف‌آبادی: صنایع بزرگی در روند غلط خصوصی‌سازی به مرز نابودی رفتند

گروه استان‌ها- نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه صنایع بزرگی در روند غلط خصوصی‌سازی به مرز نابودی رفتند گفت: روند بانکداری در کشور باید اصلاح شود.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی عصر امروز در همایش بزرگداشت هفته بسیج در دادگستری استان مرکزی و در جمع کارکنان قضایی استان با اشاره به هفته بسیج اظهار داشت: یاد امام راحل(ره) و تمام شهدای بسیج را گرامی می‌داریم، خدا را سپاسگزاریم که به هر کیفیت این علم را امام(ه) به دوش گرفتند و امروز ما به عنوان سربازان آن حضرت به دنبال این علم تلاش می‌کنیم.

وی افزود: دنیای طبیعت و دنیای عالم ملک دنیای سیاست است، دنیای تزاحم، دنیای تعارض، دنیای مشکلات و دنیای قوه و فعلیت، دنیای حرکت و دنیای تزاحمات فراوان ملکی، ملکوتی و دنیوی و اخروی و شرقی و غربی و درونی و بیرونی است و هنر این که از بین این تزاحمات بتوانیم خودمان را برکشیم و پرچم اهل بیت را بالا ببریم و عزت خلق کنیم و خدا را برای اینکه این توفیق را به ما داده خیلی سپاسگزاریم.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: خوشبختانه با دولت جدید، مسئولان جدید قوه قضاییه و مجلس و غیره هم زمینه‌های بهتری فراهم شده و اکنون باید دست به دست هم دهیم تا بار دیگر گام بلندتری برداریم و برای گام دوم برنامه‌ریزی کنیم.

دری نجف‌آبادی بیان کرد: در سال 42 تشیع خیلی گمنام و مظلوم بود، اینطور معرفی می‌کردند که اسلام یعنی همانی که آل سعود می‌گوید، خدا عنایت کرد و به برکت اخلاص امام(ره)، اخلاص مردم، اخلاص شهدا و تفضل و امدادهای خداوند و دعاهای خیر بندگان خدا، توسلات، گریه‌ها و ناله‌ها و شب‌زنده‌داری‌ها پیروزی بسیار آرام و همراه با موفقیت حاصل شد.

وی ادامه داد: با توکل بر خدا تا اینجا آمده‌ایم، در بحث سوریه چه کسی باورش می‌شد که پیروز شویم، اگر مقابل داعش در سوریه، عراق و غیره ایستادگی نکنیم فردا در مرزهای کرمانشاه و کردستان باید مقابل داعش بایستیم، چهره نفاق به مراتب خطرناک‌تر از چهره کفر است.

امروز جمهوری اسلامی ایران در اوج قدرت و اقتدار است

امام جمعه اراک عنوان کرد: بنابراین تشیع که امروز روی دوش مقام معظم رهبری و مرجعیت و علما و دیگر بزرگان است به برکت همین فداکاری‌ها حاصل شده است، یک اسلام دیگری را از آنچه که دنیا از اسلام برداشت کرده بود را معرفی می‌کنیم، تاریخ را نگاه کنید چه اتفاقاتی افتاد، جهاد اسلام اسرائیلی‌ها را مچاله کرد اینها همه به برکت انقلاب اسلامی، به برکت امام(ره)، خون شهدا و فداکاری‌ها و مردانگی‌ها است.

دری نجف‌آبادی افزود: امروز خداوند به جمهوری اسلامی، به ارتش ما، به سپاه ما و به بسیج ما این همه قدرت داده است، این همه آموزش نظامی دیده‌اند ملت ما و این همه فرماندهی و لیاقت برای فرماندهی دارند، ما اگر این بودجه‌ها را می‌خواستیم برای آموزش و تمرین و غیره هزینه کنیم، سالی 10 میلیارد دلار هم هزینه می‌کردیم این همه بازدهی برایمان نداشت، اکنون که کشوری به این عظمت از تمام اقشار داریم راحت می‌توانیم از کشور و ارزش‌ها دفاع کنیم.

وی تصریح کرد: تاریخ را ببینید که با چه ذلتی در اختیار دیگران قرار داشت کشور،  در همین اراک هم انگلیسی‌ها حضور داشتند و همه کاره بودند، اما امام خمینی(ره) با دست خالی و بدون امکانات و تنها با قدرت ایمان، قدرت جهاد و قدرت قرآن و ولایت چه تحولی در کشور، منطقه و جهان اسلام بلکه در جهان بشریت به وجود آورد.

نماینده ولی فقیه بیان کرد: مگر این فواره با عظمت ایمان، قرآن و ولایت عشق به محمد و آل محمد(ص) تمام می‌شود، هرگز این جریان تمام‌شدنی نیست، امروز تقریبا در تمام دنیا بیش از حدود 30 هزار نفر نیروی آشنا با الفبا و مکتب اسلام در کشورهای مختلف دنیا داریم که بسیار باارزش است.

مصرف‌گرایی از مهمترین معضلات کشور ما است

دری نجف‌آبادی ادامه داد: مشکلات اقتصادی و غیراقتصادی داریم که ناشی از چند عامل هستند و باید برای این چالش‌ها تدبیر کنیم، یکی از مسائل جدی این است که کشور مصرفی هستیم اگر این روند از تولید به مصرف باشد ایرادی ندارد که هم تولید کنیم و هم مصرف اما از تولید به مصرف نیستیم و با هیچ کشور دنیا قابل مقایسه نیستیم برای نمونه مصرف گاز را نگاه کنید، می‌توانیم صرفه‌جویی کنیم اما رعایت نمی‌کنیم.

وی عنوان کرد: میزان واردات روغن نباتی را نگاه کنید چه ضرورتی دارد این میزان مصرف از روغن نباتی و دانه‌های روغنی؟ وابستگی‌ها را باید کاهش دهیم، ذرت کمبود داریم، جو کمبود داریم، بنابراین با توجه به شرایط موجود باید تدبیر کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: باید در راستای استفاده مفید از منابع آبی با توجه به این که کشور خشکی هستیم برنامه‌ریزی کنیم و همان طور که بارها تاکید شده از آبیاری قطره‌ای استفاده کنیم، این آبیاری بارانی از 50 سال پیش در اروپا اجرا می‌شود اروپایی که به سرشار از منابع آبی است و به آب احتیاج ندارد، حال هم که آمده‌ایم از آبیاری بارانی استفاده کنیم نوع بهره‌مندی غلط بوده و حداقل 40 درصد هدررفت آب داریم و نوع کشت‌ هم در کشور ما غلط است که سبب می‌شود به سراغ آب زاینده‌رود و غیره برویم.

دری نجف‌آبادی تصریح کرد: کمبود آب در جای جای نقاط مختلف کشور محسوس است، در جانمایی فولاد مبارکه ما مقصر هستیم اما در شرایط جنگ تصمیم گرفته که در آن شرایط معجزه بود، الان هم مبارکه 8 میلیون تُن ورق تولید می‌کند که اگر قرار بود این میزان خریداری شود باید 8 میلیارد دلار بابت آن هزینه می‌کردیم، سد کرخه و مترو تهران هم از دیگر کارهایی است که بنده در هزینه‌های مطالعات آن مشارکت داشته‌ام.

وی بیان کرد: اگر 30 میلیون تن فولاد امروز تولید می‌شود به برکت انقلاب است، اگر صادرات داریم همه به برکت انقلاب است، قبل از انقلاب در تمام زمینه‌ها وابسته بودیم بنابراین باید نقاط قوت و ضعف را با هم نگاه کنیم.

بخشی از مشکلات ما به مدیریت و سازماندهی برمی‌گردد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: پالایشگاه اراک را حدود 220 هزار میلیارد تومان قیمت‌گذاری کرده‌اند یعنی حدود 10 میلیارد دلار که اینها کارهای بزرگی هستند که انجام شده‌اند البته گرچه امروز آلودگی هوا به همراه دارند اما تصمیمات بزرگی بوده‌اند هر یک از این صنایع و برکات زیادی دارند.

دری نجف‌آبادی عنوان کرد: بخشی از مشکلات ما هم به مدیریت و سازماندهی برمی‌گردد، بخشی از مشکلات به فرهنگ‌سازی برمی‌گردد، با تکنولوژی روز و تکنولوژی‌های جدید علمی و هوش مصنوعی می‌توانیم سه چهارم نظام بانکی را جمع کنیم و هزینه‌ها را به حداقل برسانیم و بودجه دولت را هم تنظیم کنیم و ربا را از سیستم بیرون بیندازیم.

وی افزود: اما هر چه سخنرانی می‌کنیم بی‌فایده است، بودجه سال گذشته 450 هزار میلیارد تومان بوده امسال هزار و 270 هزار میلیارد تومان است، از کجا این بودجه قرار است تامین شود، در مجمع تشخیص گفتیم اضافه نکنید، دولت چالاک، چابک و فعال لازم داریم.

تشریفات بانک‌ها هزینه‌بر است

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: تشریفات بانک‌ها هزینه‌بر است، از کجا این هزینه‌های سنگین باید تامین شود ؟می‌زنند جزو هزینه‌ها، آقای فلانی 900 میلیارد تومان وام گرفته، 6 هزار میلیارد تومان یا 7 هزار میلیارد تومان بدهکار است و مدام عدد می‌سازند، امسال 20 درصد اضافه شده است، عدد و رقم واقعی نیست، تولید نیست و مدام صفر جلو عددها اضافه می‌کنند و می‌شود بدهکاری و بانک برای خود سرمایه حساب می‌کند، سرمایه واقعی نیست.

وی اضافه کرد: بنابراین آرزوی بزرگ ما این است که مثل ژاپن عمل کنیم چون هزینه ندارند، درآمد ژاپن تامین می‌شود، 9 ساعت کار مفید دارند، بازار دنیا دراختیار آنهاست، نفت فروش ام نیستند، صنعت فروش و تکنولوژی دنیا هستند و با اینکه کارآیی بالایی دارند اما پرسنل اداری آنها به 400 هزار نفر نمی‌رسد.

در بحث خصوصی‌سازی‌ها شروط و بایدها و نبایدها رعایت نشده است

امام جمعه اراک بیان کرد: در بحث خصوصی‌سازی‌ها شروط رعایت نشده است، چرا پورحسینی را باید 15 سال حکم زندان بدهند؟ چرا هپکو و آونگان را باید به این روز بیندازند؟ چرا کابل‌سازی به این ذلت باید بیفتد و غیره، بنابراین تا زمانی که برنامه‌ریزی نکنیم و به زیرساخت‌های قانونی، نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و غیره فکر نکنیم و نظارت روزآمد، کارآمد و قوی نداشته باشیم بعید است که بتوانیم از این مشکلات به سادگی عبور کنیم که لازمه آن تدبیر است.

وی ادامه داد: حراست‌های دستگاه‌ها وظیفه بسیار بزرگی برعهده دارند، آنها چشم نظام و گوش  و زبان نظام هستند و باید دقت لازم را داشته باشند، اینها نباید خود طرف دعوا باشند باید مدیر لایق و مدبر شایسته خدمتگزار و وظیفه‌شناس باشند، اطلاعات همین طور، سازمان بازرسی با قدرت بیشتر و دیگر دستگاه‌ها هم همین طور در کمال صداقت و امانت عمل کنند.

شرایط کشور، شرایط حساسی است/ باید بهره‌وری را بالا ببریم

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی عنوان کرد: نباید به انتظارات غلط دامن بزنیم، درست نیست که فولاد بدهیم و کالای دیگری بیاوریم، نباید مصرفی باشیم، 8 میلیارد دلار برای کالای اساسی اختصاص داده شده که در 6 ماهه نخست سال تمام شده است، دولت سر گندم مانده است، استان مرکزی قرار بوده 420 هزار تن گندم تحویل سیلو دهد زیر 90 هزار تن تحویل داده است، این کسری را باید وارد کنیم، کفش کشاورزان روی چشم بنده، اما عده‌ای بازی در نی آورند و خارجی‌ها هم تحریک می‌کنند و آنها می‌خواهند با نظام اسلامی مقابله کنند که ما باید هوشیار باشیم زیرا با حرکت در مسیر تحریک‌ها مشکلی حل نمی‌شود.

دری نجف‌آبادی افزود: شرایط کشور، شرایط حساسی است باید بهره‌وری را بالا ببریم، کارگری که ابتدای سال 40 درصد افزایش حقوق داشته الان می‌گویند 35 درصد دیگر اضافه شود، اما سوال اینجاست چقدر کارایی افزایش یافته و نتیجه کارها چیست و مهمتر از همه این میزان افزایش از کجا باید تامین شود؟

انتهای پیام/711/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon