معاون اقتصادی رئیس‌جمهور‌: به‌دنبال رفع ‌مشکلات معیشتی مردم هستیم/ دیگر تعلل در ترخیص کالاهای اساسی را نمی‌پذیریم

معاون اقتصادی رئیس جمهور‌: به دنبال رفع ‌مشکلات معیشتی مردم هستیم/ دیگر تعلل در ترخیص کالاهای اساسی را نمی‌پذیریم

گروه استان‌ها ـ معاون اقتصادی رئیس‌جمهور از برنامه‌ریزی دولت برای کاهش میزان محرومیت در کشور و حل مسائل و مشکلات مردم در حوزه تأمین معیشت خبرداد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهور بعد از حضور در روستای زلزله زده گیشان به عنوان‌ کانون زلزله و بررسی اوضاع و ابلاغ پیام رئیس جمهور در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان هرمزگان شرکت کرد.

وی در این نشست پس از استماع گزارش‌ها، دیدگاه‌ها و چالش‌های پیش روی استان از زبان مسئولان مرتبط اظهار داشت: امسال سال تلاش برای ما است و همه باید کمک و تلاش کنند تا مسائل و مشکلات معیشتی مردم و محرومیت‌هایی که در هرمزگان و دیگر استان‌ها وجود دارد برطرف شود.

رضایی با اشاره به بازدید از اسکله و انبارهای بندر شهید رجایی بیان کرد: هدف و سیاسیت دولت سیزدهم در بحث ترخیص و حمل کالاهای وارداتی که گاها در گمرک و بنادر معطل می‌شوند این است که حمل کالا را یکسره کنیم به صورتی که کالاها به صورت مستقیم از کشتی تخلیه و بر روی وسایل نقلیه منتقل شود و به مقصد استان‌ها ارسال شود.

معاون اقتصادی رئیس جمهور بیان کرد: باید اطلاعات کشتی‌ها بلافاصله قبل از رسیدن به بندرگاه ثبت و وارد سامانه شود و به محض اینکه وارد بندرگاه شد با کمترین توقف بارها تخلیه و از طریق ریل و ماشین اقلام به دست مردم برسد تا زمان کمتری صرف ترخیص کالاهای اساسی شود چرا که هر چقدر معطلی کالاها بیشتر باشد قیمت تمام شده آنها نیز مورد تاثیر قرار می‌گیرد.

محسن رضایی گفت: اخیرا به استان خوزستان سفر کرده و از بندرامام خمینی بازدید کردیم در این بندر در 6 ماهه نخست امسال 2 هزار کامیون از این بندر تخلیه و بارگیری شده بود اما اکنون روزانه به سه هزار کامیون رسیده است که امیدواریم این مهم در بندرشهید رجایی و مساله کانتینرهای انباشت شده در این بندر نیز به زودی اتفاق بیافتد و شاهد تسریع ترخیص و افزایش بارگیری‌های کامیون‌ها به سمت نقاط مختلف کشور باشیم.

وی همچنین با اشاره به بازدید از مجمتع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران(ایزوایکو) گفت: کشتی سازی هرمزگان  بسیار خوب و دارای کارشناسان با تجربه‌ای بود که هم اکنون کشتی‌های متوسط تا 35 هزار تن در آن تولید و تعمیر می‌شد اما تقاضای مسئولان این مرکز افزایش این حجم به 70 تا 100 هزار تن بود که برنامه داریم با مشارکت برخی از کشورهای خارجی بتوانیم ظرفیت کشتی سازی هرمزگان را افزایش داده و کشتی سازی خوبی را در منطقه به وجود بیاوریم.

وی به بازدید از مناطق زلزله زده فین هرمزگان نیز اشاره کرد و اظهارداشت: بنا بر توصیه ریاست جمهوری و پیگیری مصوبه‌های معاون اول بازدیدی از مناطق زلزله زده فین داشتیم که کارهای خوبی در این منطقه انجام شده و ما آمده بودیم به مردم و گروه‌های جهادی بگوییم که دولت در کنار مردم زلزله زده هست و فراموش‌شان نمی‌کنیم.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon