وزیر جنگ رژیم صهیونیستی باز هم برای مذاکرات وین نسخه پیچید

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی باز هم برای مذاکرات وین نسخه پیچید

بنی گانتز به عنوان وزیر جنگ رژیمی که تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در منطقه غرب آسیا به شمار می‌رود در پایان سفرش به مراکش خواستار رسیدن به آنچه به گفته وی «توافق بهتر» با ایران است، شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، بنی گانتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی خواستار همکاری با آمریکا علیه برنامه هسته‌ای ایران شده و بر ضرورت دستیابی به آنچه «توافق بهتر» خوانده شده تأکید کرده است.

وی در پایان سفر به رباط پایتخت مراکش صحبت می‌کرد همچنین تصریح کرد که رژیم اسرائیل بایستی با کشورهای شریک خود در خصوص ایران گفت‌وگو کرده و آنها را تحت تأثیر قرار دهد. وی گفت: «بایستی درباره ایران روی متحدان خود اثر بگذاریم و گفت‌وگوهای مستمر را دنبال کنیم.»

او در ادامه گفت: «دومین تعهد ما افزایش توان نظامی‌مان است، که در جای خودش بسیار مهم است.»

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات میان ایران و گروه 1+4 که قرار است از هشتم آذرماه آغاز شوند هم گفت: «توافق خوب چیزی است که ایرادهای توافق قبلی در حوزه توسعه هسته‌ای، سیستم‌های پرتاب موشکی، زمان دستیابی به توانایی ساخت سلاح هسته‌ای و آنچه ایران در منطقه انجام می‌دهد را رفع کند.»

از زمان آغاز مذاکرات بر سر پرونده هسته‌ای ایران، رژیم صهیونیستی تلاش کرده است با مخالفت‌های ظاهری با هرگونه توافق با ایران، در نقش «پلیس بد» ظاهر شود و تهران را به تسلیم در برابر قدرت‌های غربی ترغیب کند.

در زمان جاری بودن مذاکراتی که نهایتاً به تشکیل برجام منتهی شد بسیاری از تحلیل‌گران و رسانه‌های غربی استدلال می‌کردند مخالف‌خوانی‌های رژیم صهیونیستی یا فرانسه با توافق هسته‌ای 1+5 با ایران یک تقسیم کار از پیش طراحی‌شده با مضمون «پلیس خوب، پلیس بد» و در جهتِ گرفتن امتیازهای بیشتر از ایران است.

در آن زمان، هرگاه تیم مذاکره‌کننده طرف‌های غربی می‌خواست ایران را برای اعطای امتیازات جدید در مذاکرات تحت فشار قرار دهد، رژیم صهیونیستی و کنگره آمریکا با یک تهاجم تبلیغاتی هماهنگ زمینه‌چینی لازم را برای چانه‌زنی همکاران غربی‌شان فراهم می‌کردند.

 حدود 8 سال پیش، «الیوت آبرامز» که در آن زمان پژوهشگر ارشد شورای روابط خارجی آمریکا بود (و در پایان دولت ترامپ، نماینده دولت آمریکا در امور ایران شد)  در مصاحبه با صدای آمریکا وجود چنین راهبردی را تأیید کرده بود. او در پاسخ این سؤال که آیا برای کسب یک توافق محکم و سختگیرانه با ایران، اسرائیل باید نقش پلیس بد را بازی کند، گفت: «بله، درست است. اسرائیل طی چند سال گذشته همین نقش را بازی می‌کرده است و همین اصرارها برای ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه و آلمان انگیزه‌ای ایجاد کرد تا علیه ایران تحریم اعمال کنند و چارچوب مذاکرات را در قالب سختگیرانه‌تری مطرح کنند. من فکر می‌کنم فشار اسرائیل نقش مؤثری در این امر ایفا کرد.»

در حال حاضر که بحث از مذاکرات برای رفع تحریم‌ها مطرح شده به‌نظر می‌رسد رژیم صهیونیستی بار دیگر به نقش سنتی‌اش بازگشته و در تلاش است به نام مخالفت با مذاکرات، ضمن تسهیل شرایط برای مجاب کردن توافقات جدید موشکی و منطقه‌ای با ایران امتیازات و توافقات جدیدی برای خودش دست‌وپا کند.

انتهای پیام/

 
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon