مدیرعامل تامین اجتماعی در اراک: تصمیمات درباره هپکو ناکافی است

مدیرعامل تامین اجتماعی در اراک: تصمیمات درباره هپکو ناکافی است

گروه استان‌ها- مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: در رابطه با هپکو تصمیمات خوبی گرفته شده، اما کافی نیست، ما به عنوان سهامدار عادی به هپکو نگاه نمی‌کنیم، هپکو خط قرمز اقتصاد ما در این بخش صنعتی است.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، میرهاشم موسوی عصر امروز در نشست با تشکل‌های کارگری استان مرکزی با اشاره به حضور در استان مرکزی که با هفته بسیج مصادف شده اظهار داشت: شاید تناسب این حضور به این معناست که در محیط‌های عملیاتی و میدان مستقیم کار حضور پیدا کنیم و شرایط را از نزدیک درک کنیم و با مشکلات مواجهه مستقیم داشته باشیم که این خود الگویی است که می‌توانیم بیشترین نسبت را با الگوی بسیجی بودن برای آن قائل باشیم، بسیجی‌وار وارد حوزه مواجهه با مسائل شدن تناسب این حضور با هفته بسیج بوده که تناسب مبارکی است.

وی افزود: انتصاب استاندار جدید مرکزی هم با توجه به نگاه راهبردی و کلانی که نسبت به مسائل و حکمرانی دارند و بنده سراغ دارم انتصاب شایسته‌ای است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: آرمان و هدف تامین اجتماعی مشخص است، در چند جمله کوتاه اگر بخواهیم بگوییم، آرمان تامین اجتماعی، آرمان ایجاد آرامش، ایجاد امنیت و ایجاد عدالت است، صاحبان اصلی ایجاد این آرامش و این امنیت و عدالت همین جمع حاضر شامل کارگر و کارفرما هستند.

موسوی بیان کرد: همه افرادی که به سهمی در صندوق حضور دارند یعنی اگر ما افق آرامش، امنیت و آسایش را بخواهیم برای آینده خود ترسیم کنیم ابتدا باید آرامش، امنیت و شرایطی که این انگیزه و افق را در آینده رقم بزند برای زمان حال ببینیم که بتوانیم از آینده‌ای توام با آرامش و امنیت صحبت کنیم.

وی ادامه داد: بنابراین طبیعی است اگر ما در یک نگاه راهبردی به صندوق‌داری در تامین اجتماعی با آن اهداف بخواهیم نگاه کنیم به طور قطع بلید حوزه‌های عمل ما در زمان فعلی معطوف به این باشد که چگونه می‌توانیم آرامش را برای کارگر ایجاد کنیم، چگونه می‌توانیم کار را در محیط واقعی خود برای تولید، برای رشد، برای توسعه در اقتصاد کلان طوری رقم بزنیم که آن آسایش و امنیت را برای آیندگان فراهم کند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد: بنابراین وقتی از این منظر به مسائل خود در نقشی که می‌توان برای آینده خود رقم بزنیم نگاه کنیم ، تکلیف و وظیفه ما از این منظر صدچندان می‌شود که ما به مسائل کارگری و مسائل محیط کار و مسائل صنعت توجه و اهتمام ویژه داشته باشیم، یعنی اگر تنها از این منظر نگاه کنیم هر چقدر کار انجام دهیم باز احساس می‌کنیم که باید کار بیشتری انجام دهیم.

موسوی افزود: شرایط در کشور مشخص است، با یک فضا جنگ همه‌جانبه اقتصادی رو به رو هستیم که پشت آن تحریم قرار گرفته، ناجوانمردی قرار گرفته و در این سو ظرفیت‌هایی را داریم  که می‌تواند جهش و تحول را در عرصه‌های مختلف رقم بزند، تمرکز بر این ظرفیت‌های درونی متمرکز است بر سرمایه انسانی، ما هر چقدر بتوانیم دغدغه سرمایه انسانی در محیط‌های کار و محیط‌های صنعتی خود را با مقدوراتی که داریم  به حداقل برسانیم می‌توان گفت افق روشنی را برای آینده کشور از باب توسعه، رشد اقتصادی و پیشرفت اقتصادی در بخش‌های مختلف صنعتی و غیرصنعتی رقم زده‌ایم.

وی تصریح کرد: بنابراین جلسات این چنینی ارزش و هویت اساسی دارد و به معنای نشستن و برخاستن نیست، ما برنامه راهبردی را باید از از این جلسات بگیریم، برای اینکه تحول را به صورت مستمر با محیط عملیاتی گره بزنیم باید در محیط‌هایی که به شکل مستقیم با کار مرتبط هستند حضور پیدا کنیم و از همان جا تحول را با نقطه‌زنی یعنی نقطه‌زنی‌های کوچک اما اصلاحات مستمر به راهبردهای کلان برگردانیم و ببینیم کجای کار مشکل دارد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی بیان کرد: از ظرفیت‌های تحولی و درونی می‌شود جهش‌های اساسی را در اقتصاد، صنعت و در تولید رقم زد، ارزش اقتصاد ما به کار است و ارزش پول ملی ما هم به تولید و به کار است، هر چقدر شرایط را در این سمت محکم بگیریم و به سمت بهبود و اصلاح برویم در کلان اقتصادمان هم منهای حوزه‌های ماموریتی خود پیشرفت می‌کنیم.

موسوی ادامه داد: در سفرهای استانی که الان هفتمین استانی است که بازدید می‌کنم براساس همان اصل سه جانبه‌گرایی پای صحبت‌ها و نگاه‌های مدیریتی می‌نشینیم و تصمیم‌گیری می‌کنیم، ما مسائل بسیار مهم زیرساختی، توسعه‌ای و ایجادی داریم برای مثال در بخش تامین اجتماعی در 9 ابرهلدینگ صنعتی فعالیت می‌کنیم که باید رویکردی را در این دوره داشته باشیم و آن گره‌گشایی و حل مسائل کوچک است، بسیاری از مسائل هستند که نه نیاز به بودجه، نه نیاز به منابع و نه نیاز به توسعه دارند فقط کافی است مسائل را با رویکرد حل و فصل گره‌گشایی کنیم.

وی عنوان کرد: این خوب نیست که کارفرما به ما بگوید اگر این کار را می‌کردید این ظرفیت را می‌توانستم به وجود بیاورم، بنابراین اهتمام بورزیم که با باز کردن گره‌های کوچک موانع بسیاری از تولید برداشته می‌شود.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی افزود: در رابطه با هپکو تصمیمات خوبی گرفته شده، اما کافی نیست، ما به عنوان سهامدار عادی به هپکو نگاه نمی‌کنیم، هپکو خط قرمز اقتصاد ما در این بخش صنعتی است، اگر می‌خواستیم سهامدار عادی باشیم که نباید هزار و 200 میلیارد تومان منابع بیاوریم، باید ببینیم چه اتفاقی در سیستم می‌افتد، هر اقدام دیگری هم که لازم باشد باید برای هپکو انجام دهیم، خوب نیست در کشور ظرفیت این صنعت را داشته باشیم اما مشابه تولیدات این صنعت از کشورهای دیگر وارد شود، باید پای کار باشیم تا این صنعت را که در این منطقه و کلان کشور تاثیرگذار است احیا کنیم.

موسوی تصریح کرد: بنده به عنوان نخستین دستور به شرکت‌های زیر مجموعه دستور داده‌ام و حتما امروز ابلاغ می‌کنیم که شرکت‌های زیرمجموعه ما یعنی شستا در بخش‌های مختلفی که فعالند و نیاز به تجهیزات هپکو و مشابه هپکو دارد حق ندارد خارج از هپکو خریداری کند، این دستور را به صورت شفاهی ابلاغ کرده‌ایم و امروز هم حتما به صورت کتبی ابلاغ می‌شود تا آنچه که خود داریم را از دیگران تمنا نکنیم و ساز و کاری را ببینیم که حتما از این ظرفیت استفاده شود.

وی افزود: توصیه دارم از این ظرفیت و از این فرصتی که به وجود آمده صیانت کنیم، صیانت ما استفاده خوب از فرصت‌هاست، بعضی مسائل را به لحاظ مدیریتی به گوش می‌رسد که ناراحت‌کننده‌اند، نسبت به اصلاحات مدیریتی لازم معاونت اقتصادی استان اهتمام بورزد و حتما به سرعت این اصلاحات انجام شود، هپکو باید به عنوان یک شرکت برتر احیا شود.

انتهای پیام/712/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon