استاندار مرکزی: هپکو نماد ‌اجرای غلط خصوصی‌سازی است ‌

استاندار مرکزی: هپکو نماد ‌اجرای غلط خصوصی‌سازی است ‌

گروه استان‌ها- استاندار مرکزی گفت: هپکو نماد ناکارآمدی در روند اجرای غلط خصوصی‌سازی است.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه در جلسه هیئت رئیسه فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی با تشکل‌های کارگری و کارفرمایی استان مرکزی با اشاره به وضعیت صنایع استان اظهار داشت: حوزه صنعت و صنایع استان شرایط ویژه‌ای دارند که مسائل و مشکلات آنها باید به صورت ویژه بررسی شود، مشکلات اقتصادی در استان و کشور به موقع تصمیم‌گیری نمی‌شوند به همین سبب با انباشت مشکلات روبه‌رو می‌شویم و در شرایطی قرار می‌گیریم که امکان رفع مشکلات وجود ندارد و در نهایت کشور در حوزه تحریم داخلی در شرایط سخت قرار می‌گیرد.

وی افزود: استان مرکزی قطب صنعتی کشور است و علاوه‌بر این حوزه نیز ظرفیت‌های دیگری دارد به همین سبب موضوعات کارگری استان تنها مربوط به اراک نیست و برای همه استان است، یکی از مشکلات موجود کمبود نیروی کار در برخی شهرهای استان است.

استاندار مرکزی ادامه داد: باید توجه کرد که همه مسائل کارگری محدود به هپکو و آذراب و همه مسائل و مشکلات اراک محدود به حدفاصل دروازه تهران تا سه‌راهی خمین نیست و هرچند هپکو نماد ناکارآمدی در خصوصی‌سازی است و باید مشکلات آن به طور جدی برطرف شود اما مسائل و مشکلات گسترده است که به همه باید رسیدگی و مورد توجه قرار گیرند.

مخلص‌الائمه تصریح کرد: برای خصوصی‌سازی در کشور که دچار فساد شده و بخش بسیاری از بدنه مدیریت کشور از این فرایند ناامید و پشیمان شدند راه‌حل‌هایی وجود دارد که با راهکار‌هایی می‌توان مشکلات را برطرف کرد و مجلس نیز می‌تواند با یک ماده واحده عرصه و زمین را از خصوصی‌سازی خارج کند و نقش مهمی در این زمینه داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه مشکلات حوزه کارت بازرگانی و مفاسدی که اقتصاد کشور را دربرگرفته با تصمیم‌گیری در دولت رفع می‌شود، گفت: امیدواریم زنگ پایان ریخت وپاش در شرکت‌های دارای حقوق معوق زده شود که با قدرت این موضوع را پیگیری می‌کنیم، هرچیزی که در استان قابلیت تولید دارد اگر در کشور وارد شود با استفاده از ابزار قانون و ماده 23 قانون حمایت از کالای ایرانی آن را دنبال می‌کنیم و منتظر مدعی‌العموم نمی‌مانیم.

استاندار مرکزی بیان کرد: بیش از 22 سال با هپکو در ارتباط هستم و این شرکت آماده حرکت است که باید اصلاح مدیریتی، سهامداری و برخورد با رانت‌خواران فاسد انجام و در اولویت باشد تا شاهد موفقیت این شرکت باشیم.

مخلص‌الائمه عنوان کرد: تاسیس شرکت‌هایی با ابعاد 4 یا 5 هزار نفر در اقتصاد کشور منتفی است و نباید ساخته شوند به طوری که اکنون چنین شرکت‌هایی با 4 هزار نفر نیرو وجود دارد که درگیر مشکلاتی از جمله مشکلات بانکی و تحریم‌ها هستند و نیروها به کمتر از 2 هزار نفر رسیده که میتوان به شرکت ماشین‌سازی اشاره کرد.

وی ادامه داد: امروز تولید آند در استان در حال پیگیری است و موانع و مشکلات موجود در این مسیر از جمله مشکلات زیست‌محیطی و دست‌های پشت پرده برداشته می‌شود همچنین در حوزه صنعت بازارهای اقتصادی باید دنبال شوند و ما به زودی دیپلماسی اقتصادی استان را فعال می‌کنیم و ساختاری درنظر گرفته می‌شود که زمینه صادرات تولیدات صنعتی استان فراهم می‌شود.

استاندار مرکزی ادامه داد: باید توجه کرد که رفع مشکلات بنگاه‌های اقتصادی و کارگری در استان راه حل اقتصادی و مدیریتی دارد و راه‌حل امنیتی و سیاسی وجود ندارد و تاکنون در برابر اینکه بسیاری از این موارد در شورای تامین رسیدگی شود مقاومت کردیم.

مخلص‌الائمه خاطرنشان کرد: حاکمیت و مدیریت وظیفه تامین چند مولفه از جمله رفاه، عدالت و امینت را برعهده دارد، دیوان‌سالاری استان را به نفع عدالت و امنیت و رفاه مردم استان می‌شکنیم.

انتهای پیام/713/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران