پیشبینی شهید فخری زاده از یک حادثه زیستی در جهان قبل از شیوع کرونا/ ساخت موزه در محل عروج شهید فخری زاده
مدیر پروژه تولید واکسن فخرا در مراسم رونمایی از المان شهید فخری زاده از پیش بینی یک حادثه زیستی در جهان توسط شهید فخری زاده خبر داد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم احمد کریمی مدیر پروژه تولید واکسن فخرا بعد از ظهر امروز در مراسم رونمایی از المان شهید فخری زاده در محل شهادت این دانشمند برجسته کشورمان اظهار داشت: محققین جوان کشورمان به رهبری شهید فخری زاده علاوه بر تولید کیتهای تشخیصی آزمایشگاه سطح 3 را ساخته و در اختیار ملت ایران قرار دادند.
مدیر پروژه تولید واکسن فخرا تولید این واکسن را حاصل مدیریت و آیندهنگری شهید فخری زاده دانست و افزود: شهید فخرزاده 6 ماه قبل از بیماری منحوس کرونا در نشریه داخلی خودمان به یک حادثه زیستی در جهان اشاره کرده بودند و درخواست آمادگی برای این حادثه زیستی داشتند.
کریمی به خاطرهای از این شهید والامقام پرداخت و گفت: شهید خلیل زاده هر هفته پیگیر واکسن کرونا بود و اصرار داشتند که اولین نفر برای تزریق این واکسن باشد. با توجه به اینکه پس از شهادتشان و تستهای انسانی رسیدیم اولین تست روی فرزند ایشان مهدی فخری زاده انجام شد.
علی اصغر جعفری مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بعد از ظهر امروز در مراسم رونمایی از المان شهید فخری زاده در آبسرد دماوند ضمن یاد و نام شهدا به خصوص شهید فخری زاده با بیان اینکه حادثه شهادت این شهید والامقام را میتواند ابعاد گوناگونی نگاه کرد تصریح کرد: شهید فخری زاده چهل سال در ابعاد مختلف تلاش و مجاهدت کردند اما گمنامی را پیشه خود قرار دادند.
وی به تلاش 30 ساله دشمن برای ترور این دانشمند برجسته کشورمان اشاره کرد و گفت: دشمن در ادوار مختلف تمام تیم های ترور خود را فعال کرده بود تا این دانشمند را به شهادت برسانند اما مشیت الهی در آن بود که ایشان در هفتم آذرماه به مقام والای شهادت نائل بیاید.
معاون بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ادامه داد: هرچند شهادت ایشان نقصان عظیمی وارد کرد اما مشخص شد ایشان دانشمندان دیگری را تربیت کردند و راه ایشان را پر قدرت ادامه خواهند داد.
جعفری با اشاره به اقدامات شهید فخریزاده در زمینه پدافند هستهای، شناسایی پهپادهای مهاجم و سایر فعالیتهای علمی یادآور شد شهید فخریزاده دانشمندی مجاهد و معتقد به آرمان امام و انقلاب بود و دشمن او را شناخت و به ترور این شهید اقدام کرد.
وی خاطر نشان کرد دشمن تلاش میکند مغزهای متفکر ملت ایران را بگیرند اما آنها بدانند که این راه پیشرفت خواهد کرد و شاگردان این شهید این راه را ادامه خواهند داد.
مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در خاتمه سخنان خود گفت که بر اساس تصمیم شورای شهر و شهرداری آبسرد قرار است در مکان عروج این شهید موزه ای احداث شود اما به آنها کمک خواهیم کرد.
انتهای پیام/