تکیه بر شعرهای مذهبی و آیینی؛ هنرمندان را در مسیر تعالی قرار می‌دهد

تکیه بر شعرهای مذهبی و آیینی؛ هنرمندان را در مسیر تعالی قرار می‌دهد

گروه استان‌ها-رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر مشهد مقدس گفت: تکیه بر ظرفیت سرود و شعرهای مذهبی و آیینی، هنرمندان را در مسیر تعالی و رشد قرار می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، حجت‌الاسلام منصوریان در اولین نشست هم‌اندیشی دستگاه‌های اجرایی فعال در حوزه سرود مشهد مقدس با تاکید بر لزوم احیاء سرود در مشهدمقدس که از سبقه و پیشینه غنی برخوردار است، اظهارداشت: هنرمندان مشهدی تجربه‌های بسیاری در عرصه سرود کسب کرده و به مقام استادی رسیده‌اند که باید از آنها تجلیل به عمل آوریم.

وی افزود: با بکارگیری ظرفیت سرود می‌توانیم زمینه کار و فعالیت نوجوانان و جوانان و بهره‌گیری آنها از هنر ذاتی و خدادادی‌شان را در مسیر درست و انقلابی فراهم آوریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس، ظرفیت اجرای گروهی سرود را فرصت مغتنمی دانست و گفت: گروه‌های سنی مختلف، با انگیزه‌های تربیتی و معنوی، در مکان‌هایی چون کانون‌ها و مساجد گرد هم می‌آیند تا همین امر بازخورد اجتماعی بسیار خوبی برای مخاطبان خود دارد.

حجت‌الاسلام منصوریان با بیان اینکه سرود، تعداد جذب و شرایط تربیتی بسیار خوبی از حیث معنوی دارد، تصریح کرد: تکیه بر شعرهای مذهبی و آیینی، هنرمندان را در مسیر تعالی و رشد قرار می‌دهد که نیازی بسیار ضروری است؛ شهروندان می‌توانند از این هنر لذا ببرند، بینند و بشنوند و فرزندان خود را به گام برداشتن در این مسیر تشویق کنند.

وی درباره تبیین سیاست‌های شورای ششم نسبت به مقوله سرود، گفت: براساس رویکرد حوزه فرهنگی، خانه سرود را احیاء کردیم و جلسات مختلفی با تشکل‌های این حوزه برگزار نمودیم؛ امیدواریم بتوانیم خانه سرود یا مرکز فرهنگی مردمی سرود را هم بتوانیم راه‌اندازی کنیم.

حجتی، فعال فرهنگی نیز با بیان اینکه انجمن خانه سرود مشهد با هدف انسجام بخشی و واگذاری هنر اصیل سرود به صاحبان اصلی آن شکل گرفته است، گفت: مشهدمقدس در عرصه سرود یکه‌تاز کشوری است و همیشه پیشتاز بوده است.

وی افزود: انجمن خانه سرود موجبات هم‌گرایی و هم‌افزایی بین تمامی گروه‌های سرود را می‌تواند داشته باشد و در راستای صدور فرهنگ ناب و اصیل از مشهدالرضا(ع) گام بردارد.

حجتی تصریح کرد: با بهره‌گیری از ظرفیت سرود می‌توان به مقابله با آسیب‌های اجتماعی و دغدغه‌های مدیریت شهری و کمیسیون فرهنگی پرداخت.

حاجی زاده، دبیر کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر مشهد مقدس با بیان اینکه اشاعه و ترویج سرود، تاکید مقام معظم رهبری بوده است، گفت: اگر به دنبال سرودهای فاخر هستیم، باید به سرودهای 40 سال قبل برگردیم و متاسفانه طی سال‌های اخیر، نگاه فنی، دقیق و کیفی به این موضوع حاکم نبوده است.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری در این دوره به دنبال مردمی‌سازی و مشارکت‌جویی شهروندان است، افزود: نسبت به مقوله سرود باید نگاه فنی و تخصصی و کیفی حاکم کرد.

حاجی‌زاده تصریح کرد: مشهدمقدس مدعی پایتخت فرهنگی جهان اسلام و جهان‌شهر است، پس اثرگذاری‌های ما باید فراتر از بعد شهری و استانی و ملی و در سطح بین‌المللی باشد.

 نماینده اداره کل فرهنگ و ارشاد استان خراسان رضوی هم در این جلسه ضمن تقدیر از تحول‌آفرینی و نگاه نوین شورای ششم به مقوله سرود، گفت: این نگاه، بسیار کمک‌کننده است و دستاوردهای خوبی را می‌تواند به همراه داشته باشد.

وی از فعالیت 63 آموزشگاه موسیقی در استان خراسان رضوی خبرداد و افزود: از این تعداد 42 آموزشگاه در مشهد مقدس فعال هستند.

انتهای پیام/281/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon