طرح تحول نخلستان برای رونق اقتصاد خرما از اولویت‌های استان بوشهر است

طرح تحول نخلستان برای رونق اقتصاد خرما از اولویت‌های استان بوشهر است

گروه استان‌ها -معاون هماهنگی و امور اقتصادی استاندار بوشهر با اشاره به گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی برای گره‌گشایی از مشکلات گفت:طرح تحول نخلستان برای رونق اقتصاد خرما از اولویت‌های استان بوشهر به حساب می‌آید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر،علی باستین صبح امروز در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان بوشهر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی جایگاه و ظرفیت بسیار خوبی است که از ایده‌های بخش خصوصی در کنار دولت بهره می‌برد و مشکلات بخش خصوصی هم بررسی می‌شود.

وی باتأکید بر رفع مشکلات و اصلاح قوانین دست و پاگیر در مسیر سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بیان کرد: یکی از شاخص‌های مهم تبلور عینی رابطه دولت و بخش خصوصی فضای کسب و کار است که رتبه استان بوشهر بیستم است.

معاون هماهنگی و امور اقتصادی استاندار بوشهر با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در عرصه ارزش افزوده در کشور سوم است گفت: رتبه این استان در فضای کسب و کار نسبت به شاخص‌های ارزش افزوده نامناسب است.

وی باتأکید بر بررسی راهکارها برای بهبود فضای کسب و کار در استان خاطر نشان کرد: جایگاه وضعیت محیط کسب و کار فعلی شایسته استان بوشهر نیست از اتاق بازرگانی درخواست می‌شود با همکاری دستگاه‌ها راهکارهای بهبود آن بررسی شود.

باستین با اشاره به نقش بخش خصوصی در عرصه‌های سرمایه‌گذاری تصریح کرد: راهبرد اصلی استان بوشهر مشارکت بخش خصوصی در امر سرمایه‌گذاری است که در این راستا حمایت‌های لازم ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اجرا طرح تحول نخلستان و اختصاص اعتبار ملی، حمایت از بخش خصوصی را از اولویت‌های استان بوشهر دانست.

میز ملی خرما همزمان با جشنواره و نمایشگاه ملی خرما در استان بوشهر برگزار می‌شود

همچنین معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر نیز با اشاره به برگزاری جشنواره ملی خرما از  از 9 تا 12 آذر ماه گفت: همزمان با این تحول مهم اقتصادی ، میز ملی خرما با حضور مسئولان کشور در استان بوشهر با هدف کمک به توسعه بازار خرما تشکیل می‌شود.

ابوالقاسم محمدزاده با اشاره به صادرات 99 هزار تن خرما از کشور در نیمه نخست امسال خاطر نشان کرد: این میزان صادرات به ارزش 86 میلیون دلار به کشورهای مختلف صادر شده که بخشی از آن مربوط به استان بوشهر است.

وی اضافه کرد: میزان صادرات خرما استان بوشهر در سال قبل 27 هزار تن و به ارزش 35 میلیون دلار بود که در جلسه میز ملی خرما برای کمک به رونق بیشتر بازار خرما در سطح کشور و بین‌المللی تصمیم‌گیری می‌شود.

معاون سازمان صمت استان بوشهر بیان کرد: نمایشگاه ملی خرما در بوشهر با حضور هیئت‌های خارجی و انعقاد تفاهم‌نامه برای تحول بازار خرما در کشور و استان بوشهر برگزار می‌شود.

در همین حال، رئیس اتاق بازرگانی بوشهر از بهبود شاخص‌های محیط کسب و کار استان بوشهر خبر داد و گفت: در زمینه شاخص‌های محیط کسب و کار، بوشهر، از میان 31 استان با 4 پله بهبود نسبت به فصل بهار، از رتبه 23 به 20 کشور ارتقا یافته است.

خورشید گزدرازی با اشاره به برگزاری سومین جشنواره خرما در بوشهر اظهار داشت: این جشنواره از 9 آذر به مدت 4 روز در نمایشگاه بین‌المللی بوشهر با مشارکت فعالان اقتصادی و کشاورزان استان‌های خرماخیز برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه برای نخستین بار در ایران نمایشگاه تخصصی خرما و صنایع وابسته در آبان سال 1397 با همکاری اتاق بازرگانی و انجمن خرما استان بوشهر برگزار شد افزود: رویکرد برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی خرما ارتقا جایگاه محصول استراتژیک خرما و توسعه بازارهای هدف است.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر از برگزاری با موفقیت 2 نمایشگاه خرما در بوشهر در 2 سال 1397 و 98 خبر داد و بیان کرد: جشنواره‌های تخصصی خرما علاوه بر دستاوردهای اقتصادی با مطالبه بخش خصوصی و همراهی بخش دولتی در زمینه‌های مختلف از جمله طرح تحول نخلستان، سیستم‌های نوین آبیاری توفیقاتی حاصل شد.

گزدرازی اضافه کرد: نمایشگاه بین‌المللی خرما در بوشهر در فضایی به مساحت 2 هزار و 500 متر مربع و با شرکت 66 غرفه دار از استان‌های فارس، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، تهران، اصفهان، یزد، هرمزگان، آذربایجان شرقی ،خوزستان و بوشهر برگزار می‌شود.

وی اهداف جشنواره تخصصی خرما را ارتقا شاخص بهره‌وری در نخلستان، افزایش ارزش افزوده محصولات نخلستان و تولید محصولات جدید دانست و بیان کرد: تمامی این اهداف و ضرورت رسیدن به آن در روز همایش به صورت کاملاً تخصصی از سوی کارشناسان و مقامات بلند مرتبه کشور مورد بررسی و بحث قرار می‌گیرد.

ترمیم بازار خرما پس از کرونا از اهداف برگزاری جشنواره تخصصی خرما در بوشهر است

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر، ترمیم بازار و اقتصاد خرما پس از کرونا، مقابله با تهدیدات و تسریع در طرح تحول نخلستان، تولید محصولات جدید از خرما، توسعه بازار هدف، اجرا کشاورزی نوین و مکانیزه در نخلستان‌های کشور را از دیگر اهداف برگزاری جشنواره تخصصی خرما دانست.

گزدرازی با تحلیل محیط کسب و کار استان بوشهر بر اساس پایش ملی محیط کسب و کار ایران خاطر نشان کرد: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده در زمینه شاخص‌های محیط کسب و کار، بوشهر، از میان 31 استان با 4 پله بهبود نسبت به فصل بهار، از رتبه 23 به 20 کشور ارتقا یافته است.

وی بهبود شاخص محیط کسب و کار استان را نتیجه همدلی و همکاری بخش‌های خصوصی و دولتی دانست و افزود: اتاق بازرگانی بوشهر همواره بهبود فضای کسب و کار استان، توجه به شاخص‌ها و کمک به رفع مشکلات فعالان اقتصادی را در اولویت برنامه های خود قرار داده است.

انتهای پیام/190/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon