فخری زاده نمونه کامل "ما می توانیم" بود/جامعه علمی قساوت دشمن در ترور دانشمندان را از یاد نخواهد برد


فخری زاده نمونه کامل "ما می توانیم" بود/جامعه علمی قساوت دشمن در ترور دانشمندان را از یاد نخواهد برد

گرامیداشت سالروز شهادت شهید فخری زاده، به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، مراسم گرامیداشت سالروز شهادت شهید فخری زاده، دانشمند هسته ای کشورمان شب گذشته به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با حضور وزیر بهداشت، رئیس دانشگاه آزاد، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و خانواده شهید فخری زاده، در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

عین الهی، وزیر بهداشت در این مراسم با اشاره به ترور شهید فخری زاده گفت: تاریخ نماینگر صفحات مختلفی از جنایات مختلف دشمن است که در تاریخ گم نخواهد شد. شهید فخری زاده با فعالیت هایی که در بخش های مختلف انجام داده بخش درخشانی از تاریخ انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه نخبگان و دانشمندان در مشکلات مختلف از زمان دفاع مقدس تا امروز همواره رهگشا بودند به موضوع کرونا اشاره کرد و گفت: در مراکز واکسیناسیون  در لایه‌های متعدد جوانان متدین و ولایتمدار خود را نشان داد و امثال شهید فخری زاده و شهریاری‌ها الگوی این جوانان هستند.

عین الهی با تاکید بر اهمیت روحیه جهادی در دانشگاهها مهمترین مسئله امروز را پژوهش های کاربردی دانست و گفت: ما 800 مرکز پژوهشی داریم که نباید هدفشان فقط تولید مقاله باشد. دانشگاه های ما نباید فقط ویترین باشند زیرا امروز نیازمند پژوهش های کاربردی هستیم تا مشکل مردم حل شود.

وزیر بهداشت با بیان اینکه رشد علمی و مراکز تحقیقاتی ما یعنی مرگ بر آمریکا، افزود: تشویق دانشجویان به مهاجرت از کشور خیانت به ملت است. نگاه ما باید به داخل  و اینکه ما می توانیم را عملی کنیم. شهید فخری زاده نمونه عملی ما می توانیم بود.

وی در پایان اضافه کرد: دشمن از علم و دانش و دانشمند ما می ترسد و ما نیز باید دانشمندان متدینمان را زیاد کنیم. امیدوارم دانشگاه‌های ما دانشگاه بشوند و راه اصلی خود که همان حل مشکلات کشور است  را پیدا کنند.

** فخری زاده بین دانشهای بنیادین و دفاع پل می زد

طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد و از دوستان شهید فخری زده نیز در این جلسه طی سخنانی گفت: در تاریخ خواهند گفت در ایران اسلامی دانشگاهی مزین به نام شهید بهشتی بود که در آن مکتبی بود که فارغ التحصیلان و استادان این دانشگاه علم را برای اقتدار کشور به کار می گرفتند و شهید فخری زاده دانش آموخته همین مکتب بود. افتخار ما این است که دشمن این دانشگاه را تحریم کرد و لکه ننگی برای آنها شد.

وی افزود: دانشمندان ما را جلوی همسرانشان به شهادت رساندند و زهی خیال باطل که جامعه علمی ما از این قساوت آنان پای پس بکشد.

رئیس اسبق دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه دانشمند از نگاه قرآن هم دل و هم عقل دارد و فخری زاده هم چنین بود، تصریح کرد: شهیدفخری زاده فقط شهید صحنه دفاع نیست، یکی از ویژگی های ممتازش این بود که بین دانشهای بنیادین و دفاع، پل می زد. شهید فخری زاده را شهید جامعه دانشگاهی می دانیم که توانایی تبیین دستاوردهای علمی را نزد فرماندهان نظامی داشت.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
مدیران
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon