ضعفهای گردشگری استان مرکزی با برندسازی برطرف میشود
گروه استانها ــ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: راه جذب گردشگران از نقاط مختلف کشور به استان مرکزی برندسازی است و با برندسازی میتوان گردشگران را برای توقف در این استان جذب کرد.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، استان مرکزی با وجود ظرفیتهای گردشگری فراوان همچنان در سطح کشور ناشناخته بوده و آن طور که شایسته این استان است معرفی نشده و همچنان به عنوان معبری برای گردشگری بوده و تا تبدیل شدن به مقصد فاصله دارد.
البته در این رهگذر شیوع کرونا و گاهش فعالیتهای گردشگری هم مزید بر علت شد تا این استان که از آن به عنوان سرزمین آفتاب نام میبرند با بیش از یک چهارم مفاخر و مشاهیر کشور و ظرفیت گسترده جاذبههای تاریخی و طبیعی همچنان در بحث گردشگری مظلوم واقع شود.
اهالی استان مرکزی هم ظرفیتهای گردشگری آن را نمیشناسند
محمد سهرهوردی، کارشناس حوزه گردشگری با اشاره به مغفول ماندن استان مرکزی در حوزه گردشگری گفت: استان مرکزی به مهد مفاخر شهرت دارد و علاوه بر ظرفیت گسترده در حوزه مفاخر و مشاهیر و ابنیههای تاریخی به لحاظ ظرفیتها و جاذبههای طبیعی هم حرف برای گفتن زیاد دارد که تالابهای آن مصداقی بر این موضوع است.
وی افزود: اما متاسفانه ضعف گردشگری در استان مرکزی به قدری است که حتی اهالی آن هم از ظرفیتهای گردشگری این منطقه بیاطلاع هستند و همین مغفول واقع شدن ظرفیتهای گردشگری مانع از توقف گردشگران در این استان شده که مایه تاسف است.
این کارشناس حوزه گردشگری تصریح کرد: بنابراین لازمه رشد و شکوفایی در صنعت گردشگری استان تلاش هر چه بیشتر در راستای معرفی جاذبهها و ظرفیتهای گردشگری آن و همچنین رسیدگی به این ظرفیتهاست تا در سایه کمتوجهی شاهد از بین رفتن آنها نباشیم.
برندسازی راه رسیدن به شکوفایی صنعت گردشگری در استان مرکزی است
مصطفی مرزبان، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی در این باره گفت: راه جذب گردشگران از نقاط مختلف کشور به استان مرکزی برندسازی است و با برندسازی میتوان گردشگران را برای توقف در این استان جذب کرد و راه رشد و شکوفایی صنعت گردشگری در منطقه بیشک همین امر برندسازی است.
اتاق فکر گردشگری استان مرکزی فعالیت خود را از سر گرفت
وی افزود: در همین راستا فعالیت اتاق فکر گردشگری استان مجدد شروع شده تا با حضور جوانان متخصص و خلاق در حوزه گردشگری مورد استقبال قرار میگیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی تصریح کرد: در جلسات این اتاق که مقرر شده هر 15 روز یک بار برگزار شود مباحث تخصصی، مسائل و مشکلات حوزه گردشگری و پیشنهادات راهبردی مطرح میشوند.
مرزبان بیان کرد: فعالیت این اتاق با اعضایی متشکل از دانشآموختگان رشته مدیریت گردشگری و فعالان خلاق و خوش فکر در حوزه گردشگری آغاز شده است.
وی ادامه داد: جریان مدیریت و به اشتراکگذاشتن دانش و مهارت شبکهسازی در هر ساختاری که بخواهد هدفمند حرکت کند بدون شک با حضور جوانان خلاق، خوشفکر و با انگیزه و مبتکر میسر میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی عنوان کرد: از جمله راهها و جریانسازیها برای حرکت به سمت برندسازی گردشگری طراحی رویدادها، همایشها، جشنوارهها و برنامههایی است که سبب ایجاد خاطرات خوب در یاد و خاطر گردشگران میشود.
مهمترین موضوع در امر برندسازی شناسایی ظرفیتهای گردشگری موجود در استان است
مرزبان افزود: مهمترین موضوع در امر برندسازی شناسایی ظرفیتهای گردشگری موجود در استان است که امیدواریم این مهم با تشکیل اتاق فکر گردشگری محقق شود.
وی تصریح کرد: مسائل و مشکلات بسیاری در حوزه گردشگری استان وجود دارد که امید است با راه حل فعالان اتاق و با پیشنهادات افراد خلاق و صاحب ایده به صورت جهتیافته در مسیر رفع این مسائل و قرار گرفتن در مسیر صحیح ریل گردشگری حرکت کنیم.
درها را بهروی صاحبان فکر و نوآوری در حوزه گردشگری باز کردهایم
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی بیان کرد: از دیگر اهداف این اتاق ایجاد فضای یادگیری غیررسمی و زبان مشترک بین این گروه است که در همین راستا در نظر داریم تا با فعالیت اتاق فکر گردشگری از ظرفیت نخبگان گردشگری در استان به نحو احسن بهره ببریم و برای شکوفایی صنعت گردشگری در استان درها را بهروی صاحبان فکر و نوآوری باز کنیم.
مرزبان ادامه داد: همچنین به دنبال ایجاد ساز و کارهایی هستیم تا بتوانیم ارتباط بین صنعت، دانشگاه و بازار را در حوزه گردشگری برقرار کنیم.
انتهای پیام/712/س