جانشین رئیس پلیس راهور ناجا: ۳۰۰ هزار ایرانی سالانه در تصادفات مجروح می‌شوند/ نقش ۸۰ درصدی عامل انسانی در تصادفات

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا: 300 هزار ایرانی سالانه در تصادفات مجروح می‌شوند/ نقش 80 درصدی عامل انسانی در تصادفات

گروه استان‌ها- جانشین رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه سالانه نزدیک به هفت درصد تولید ناخالص داخلی بر اثر حوادث رانندگی از بین می‌رود گفت: هر کشته تصادفات در کشور معادل ۵.۳ میلیارد تومان هزینه برای کشور دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سردار سید تیمور حسینی در دومین جلسه راهبری وضعیت تصادفات رانندگی استان که در سالن جلسات یادگار امام (ره) استانداری سمنان برگزار شد، اظهار داشت: حضور استاندار سمنان، انسانی پرتلاش، خوش‌فکر و خستگی‌ناپذیر در استان سمنان که استانی استراتژیک در بحث حمل و نقل است، منشأ اثرات مثبت در تمامی حوزه‌ها به‌ویژه حوزه ترافیک باشد.

وی افزود: ترافیک، زیرساخت زیرساخت‌هاست و تمامی مسائل مرتبط با حوزه ترافیک باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه سالانه نزدیک به هفت درصد تولید ناخالص داخلی بر اثر حوادث رانندگی از بین می‌رود خاطرنشان کرد: هر کشته تصادفات در کشور معادل 5.3 میلیارد تومان هزینه برای کشور دارد.

سردار حسینی گفت: با اقدامات جمعی خوبی که انجام شد، عدد کشته‌های ما امروز به حدود 14 هزار نفر رسیده اما کماکان این عدد بالاست.

وی افزود: سالانه بیش از 300 هزار نفر در تصادفات رانندگی در کل کشور مجروح می‌شوند که عددی بسیار بالاست.

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا گفت: اگر تنها پنج درصد این میزان بر اثر تصادفات دارای معلولیت شوند، متوسط سالی 15 تا 20 هزار معلول حرکتی به جمعیت کشور اضافه می‌شود.

سردار تیموری با اشاره به اینکه دستور ریاست‌جمهور برای رسیدگی به بحث تصادفات استان سمنان بسیار ارزشمند است اظهار داشت: برای درمان هر موضوعی ابتدا باید آسیب‌شناسی صورت گیرد، ما باید در بحث تصادفات، دارویی تجویز کنیم تا در حداقل مصرف، نتایج مؤثری را شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه پایش بر اساس دیتاهای مورد وثوق در این حوزه بسیار حائز اهمیت است گفت: ما برای مدیریت ترافیک و کاهش تصادفات و جان‌باختگان، نیاز به مواد اولیه داریم که در دستان ما مسئولان است.

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه خودرو، راه و انسان سه مؤلفه جدی در بحث تصادفات است اظهار داشت: خودروی استاندارد می‌تواند در پیش و پس از وقوع تصادفات بسیار مؤثر در حفظ ایمنی و جان راننده و سرنشینان عمل کند که این کار ویژه در خودروهای استاندارد دنیا امروز انجام می‌شود.

سردار حسینی تصریح کرد: بیش از 80 درصد مسئولیت در تصادفات، تحت عامل انسانی شناسایی شده و مؤلفه‌ای بسیار تأثیرگذار است، اما مجازات یک تخلف رانندگی، مرگ نیست.

وی با بیان اینکه خودرو و راه ما باید بخشنده بوده و خطا و تخلف انسان در حین رانندگی را مورد بخشش قرار دهد افزود: ما باید در بحث فرهنگ‌سازی و پرورش سرمایه انسانی در بحث کاهش تصادفات نیز به صورت ویژه توجه داشته باشیم.

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا بیان کرد: اگر راننده اقناع شده و پهلوگاه‌های ایمن و مناسب در راه‌های استان با همراهی میراث فرهنگی راه‌اندازی شود، در بحث کاهش تصادفات و همچنین ارتقاء شاخص اقتصادی استان بسیار تأثیرگذار است.

سردار حسینی گفت: متوسط جان‌باخته عابر در استان از کشور پایین‌تر و مناسب است؛ این عدد در استان 9.5 درصد است که در کشور به 12 درصد می‌رسد.

وی افزود: در بحث واژگونی در تصادفات سهم استان با 56 درصد، از میزان 50 درصدی کشور بالاتر است که خستگی و خواب‌آلودگی مؤلفه اصلی آن است.

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا گفت: متوسط کشور در بحث واژگونی و حوادث در حاشیه 30 کیلومتری شهرها 59 درصد است که این میزان در استان سمنان به 60 درصد می‌رسد.

سردار حسینی عنوان کرد: بحث سرعت غیرمجاز و متوسط سرعت در استان از میانگین کشوری بالاتر است که توسعه کنترل‌های هوشمند باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در اجرای مقررات مهم‌ترین وظیفه پلیس بازدارندگی است اظهار داشت: بنده خود را موظف می‌دانم به واسطه مسئولیت حقوقی خود، در خدمت استان‌ها باشم و مسائل را پیگیری کنم.

انتهای پیام/363/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon