۳۵مدرسه کانکسی در استان مرکزی وجود دارد

35مدرسه کانکسی در استان مرکزی وجود دارد

گروه استان‌ها ــ مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: خوشبختانه با تلاش‌های انجام شده مدارس کانکسی سال به سال کاهش می‌یابند و تعداد این مدارس در استان الان به حدود ۳۰ تا ۳۵ کانکس رسیده و تقریبا جمع‌آوری می‌شوند.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از   اراک،‌ قصه تلخ آتش‌سوزی در مدارس با بخاری‌های نفتی در نقاط مختلف کشور از جمله سوختن دختران زیبای شین‌آبادی در شعله‌های آتش هرگز از ذهن مردم ایران پاک نخواهد شد.

دخترانی که رویاهایشان در شعله آتش بی‌توجهی‌ها سوخت و خاکستر شد، اما همچنان با وجود این حادثه تلخ در سال‌های پس آن بارها و بارها هم شاهد آتش‌سوزی ناشی از سیستم گرمایشی غیراستاندارد در مدارس نقاط مختلفی از کشور بوده‌ایم.

در دو سالی که تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا مدارس تعطیل هستند این دغدغه اندکی فراموش شده بود اما با بازگشایی مجدد مدارس نگرانی‌ها در این زمینه برای مدارس روستایی شدت گرفته است.

از دیگر نگرانی‌های این روزها در باب بازگشایی مدارس، بحث مدارس کانکسی و عدم وجود امکانات مناسب آموزشی و در حد استاندارد برای دانش‌آموزان در مناطق با مدارس کانکسی است که علاوه بر نامطلوب بودن کیفیت آموزش، در شرایط فعلی و با حضور ویروس کرونا شرایط نامطلوب این کانکس‌ها بیشتر سبب نگرانی خانواده‌ها شده است.

امیر باستان، کارشناس حوزه اجتماعی در این باره به خبرنگار تسنیم گفت: در اعلامیه جهانی حقوق بشر و همچنین در اسناد یونسکو بحث حق آموزش مورد تاکید قرار گرفته است به گونه‌ای که یونسکو آموزش را یک حق طبیعی و انسانی می‌داند که همه انسان‌ها باید از آن برخوردار باشند.

  یکی از الزامات تحقق آموزش مطلوب مدارس استاندارد است  

وی افزود: از این رو با توجه به اینکه هر دانش‌آموز حداقل حدود 6 ساعت از وقت خود را در مدرسه می‌گذراند یکی از الزامات تحقق آموزش مطلوب در هر جامعه‌ای وجود مدارس و کلاس‌های درس استاندارد و با کیفیت است.

این کارشناس مسائل اجتماعی تصریح کرد: بنابراین می‌توان گفت از جمله اوصول اولیه برای آموزش برخورداری از فضایی جذاب، دلنشین و استاندارد است.

باستان بیان کرد: این درحالی است که یکی از چالش‌های آموزش در نقاط مختلف ایران کمبود مدرسه و کلاس درس است.

  هیچ مدرسه‌ای با سیستم گرمایش نفتی نداریم  

بهرام حسین‌آبادی، مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در رابطه با سیستم گرمایشی مدارس روستایی به خبرنگار تسنیم گفت: خوشبختانه دیگر هیچ مدرسه‌ای در روستاهای استان مرکزی وجود ندارد که گرمایش آن با بخاری نفتی چکه‌ای باشد.

وی افزود: و در واقع هیچ مدرسه‌ای با سیستم گرمایش نفتی نداریم و همه مدارس مجهز به پکیج یا گاز هستند و یا نهایت از بخاری‌های برقی در آنها استفاده می‌شود.

  تمام تلاش خود را در راستای به صفر رساندن مدارس کانکسی به کار گرفته‌ایم  

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در رابطه با وضعیت مدارس کانکسی در استان هم گفت: تمام تلاش خود را در راستای به صفر رساندن مدارس کانکسی به کار گرفته‌ایم چراکه که نامطلوب بودن این فضاها برای آموزش بیش از خانواده برای آموزش و پرورش دغدغه است.

حسین‌آبادی تصریح کرد: همچنین در شرایط فعلی با شیوع ویروس کرونا نگرانی ما از باب نامناسب بودن این فضاها بیشتر بوده اما تمام تلاش خود را در راستای رعایت نکات بهداشتی در این فضاها به کار گرفته‌ایم.

وی ادامه داد: خوشبختانه با تلاش‌های انجام شده مدارس کانکسی سال به سال کاهش می‌یابند و تعداد این مدارس در استان الان به حدود 30 تا 35 کانکس رسیده و تقریبا جمع‌آوری می‌شوند.

انتهای پیام/712/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon