امام جمعه شهرکرد: زنده بودن انسان وابسته به احسان اوست
گروه استانها - امام جمعه شهرکرد گفت: حقیقت آن است که انسان با همین کارهای محسنانه زنده است، اگر احسان در زندگی نباشد انسان مرده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام امروز در مراسم تکریم از سفیران خیر و احسان، اظهار داشت: امروز انسانهای محسن جمع شدند و از آنچه که باید در خدمت جامعه نیازمندان باشد میگویند و میشنوند، امید است خروجی این جلسات تدوام کارهای محسنانه و افزایش خدمات خوب باشد.
وی با اشاره به وابستگی حیات انسان به احسان، خاطرنشان کرد: حقیقت آن است که انسان با همین کارهای محسنانه زنده است، اگر احسان در زندگی نباشد انسان مرده است، حیات انسان بسته به احسان او دارد، این احسان میتواند در عرصههای مختلف خدمت به ایتام، اقشار آسیب پذیر و ... صورت گیرد.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: کمیته امداد کشور در عرصه خیر بالنده است و هدف بلند امام راحل(ره) را محقق کرده است که اقشار آسیبپذیر در جامعه پناهگاه داشته و به جایی امیدوار باشند و یک جایی باشد که اینها به طور سازمان یافته مورد عنایت قرار گیرند که اینها همه احسان و نتیجه حیات بشری است.
انسان نباید احسان را همراه با عبوسی و دل شکستن انجام دهد
وی افزود: انسانهای نیک در روز قیامت به سه دسته تقسیم میشوند برخی به بهشت میروند، بعضی دیگر علاوه بر وارد شدن به بهشت خداوند عنایات ویژهای به آنها دارد که این فراتر از ظواهر بهشتی است و برخیها در اوج هستند که همه وجود آنها تنها در مسیر حضرت حق است، کارهای محسنانه در دنیا به این سه درجه تقسیم میشود، در تمام کارهای خیر ما فرصت انتخاب یکی از اینها را داریم البته ممکن است فرد کار محسنانه انجام دهد اما چیزی نصیب او نشود چرا که باوری به خداوند ندارد و از همه اینها، دنیا را میطلبد.
امام جمعه شهرکرد با اشاره به فانی بودن انسان، گفت: انسان تا ابد در دنیا نمیماند و حیف است که کل خود را خرج دنیا کند، اینکه فردی کار محسنانه برای تجلیل، ماندگاری نام و ... انجام میدهد چیزی جز ضرر برای او نیست، انسان باید بهشتمحور حرکت کند و اگر توانست جهاد بیشتری کند و هر آنچه خداوند میپسندد، انجام دهد، این دو نگاه مهم است.
نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با نیکوکاری و خدمات دل کسی را باید به دست آورد، خدا نکند یک انسان فقیر از همه چیز ناامید شود و دیگر نتواند زیر مشکلات کمر راست کند و این خیلی چوب دارد برای کسانی که میتوانستند دلی به دست آورند اما این کار را نکردند.
نکونام با تشکر از خیران، خاطرنشان کرد: ضمن اینکه نیتها اصلاح شود با همان نیت خالص باید به دنبال به دست آوردن دلها بود، انسان نباید احسان را همراه با عبوسی، گرفتگی و خشم، تحقیر و دل شکستن انجام دهد، بکوشیم دلهای دیگران را شاد کنیم و نتیجه را توسط خداوند شاهد باشیم.
طرح موضوع مواسات و همدلی توسط رهبری اتفاقی بینظیر در سطح بینالملل
جاسم محمدی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان نیز در این مراسم، اظهار داشت: احسان و کار خیر زمینه عدالت را فراهم میکند، امروز در کلام رهبری از پیوست فرهنگی عبور کرده و به عدالت رسیدهایم، این عدالت را به هر شکلی باید تامین کرد.
وی خاطرنشان کرد: مراکز نیکوکاری شکل گرفتند که با یک حرکت این مراکز به هم وصل شوند و یک شبکه بزرگ از کار خیر و احسان را تشکیل دهند، ارتباط مردم با مراکز نیکوکاری، موسسات و کمیته امداد یک شبکه کار بسیار قوی از خیر و احسان است.
مدیر کل کمیته امداد استان چهارمحال و بختیاری با تشکر از خیران، گفت: صمیمانه از تمام شما که در راستای فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری حرکت میکنید سپاسگزار هستم، در کنار مشکلات کشور، جریان تحریم و کرونا مزید بر علت شد و یک شرایط پیچیده را برای اقشار ضعیف جامعه ایجاد کرد، در این شرایط یک سردرگمی در خصوص نیازمندان ایجاد شد اما بعد از مدت کوتاهی شاهد باز کردن مسیر توسط مقام معظم رهبری تحت عنوان مواسات و همدلی بودیم که در سطح بینالملل این اتفاق بینظیر بود.
وی با اشاره به سه نوع کمک کردن، گفت: سه نوع کمک کردن وجود دارد گاهی صدقه جاریه که فرد بخاطر وضع مالی خوب چیزی را انفاق میکند، نوع دوم اینکه گاهی فرد به اندازه نیاز خود دارد و اگر از این انفاق کند یعنی مواسات و همدلی اما در نوعِ سوم فردی از همه مال و جان خود میگذرد و به مرتبه ایثار میرسد.
940 میلیارد ریال مشارکتهای مردمی در کمیته امداد استان در سال جاری
مدیرکل کمیته امداد استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: امروز حرکتهای بزرگ با دست قدرتمند مردم از طریق مواسات و همدلی به یک معجزه شبیه است، مجموعه کمیته امداد به جز این همدلی و مواسات، در موضوع پیگیری امورات مربوط به ایتام و محسنین در قالبهای مختلف ایران همدل و ایران مهربان قدمهای بزرگی را خصوصاً در استان چهارمحال و بختیاری برداشته است.
وی بیان داشت: در طول هشت ماه امسال با شرایط سخت اقتصادی کشور، بالغ بر 94 میلیارد تومان درآمد مشارکتهای مردمی استان چهارمحال و بختیاری بوده است که از این 94 میلیارد تومان نزدیک به 38 میلیارد تومان آن توسط مراکز نیکوکاری اتفاق افتاده است.
محمدی در پایان خاطرنشان کرد: امروز توزیع 100 عدد لپ تاپ و 80 تبلت از طرف موسسه بوتراب انجام میشود، این موسسه در قالبهای مختلف در زمینه جهیزیه، لوازمالتحریر، کمک به ازدواج جوانان غیر از جهیزیه، تهیه گوشیهای هوشمند و ... به کمیته امداد کمک میکند که در طول هشت ماه گذشته بالغ بر 3 میلیارد و 400 میلیون تومان کمکهایی بوده که موسسه بوتراب به کمیته امداد استان داشته است و در طول چند سال گذشته بالغ بر 19 میلیارد تومان کمکهای این موسسه به کمیته امداد بوده است که جای تشکر دارد.
انتهای پیام/7540/ش