عضو شورای شهر تبریز: نگاه شهرداری به سرمایهگذاری فرهنگی و اجتماعی باشد
گروه استانها-رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای شهر تبریز گفت: نوع نگاه ما به حوزه سرمایهگذاری نباید صرفا مالی و اقتصادی باشد و در کنار آن باید نگاه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی به سرمایهگذاری در شهر داشته باشیم.
یه گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حجت الاسلام سیدکاظم زعفرانچی در جلسه هیئت عالی سرمایهگذاری شهرداری تبریز، با اشاره به اینکه نگرش در مورد سرمایهگذاری در شهرداری باید اصلاح شود اظهار داشت: باید نگرشها از مالی و اقتصادی صرف، بازتر شده و نگرش فرهنگی و اجتماعی هم داشته باشیم.
وی خواستار اصلاح ساختار سرمایهگذاری در شهرداری شد و افزود: اگر ساختارها اصلاح شود پروژهها با کمترین موانع روبرو خواهد شد.
رئیس کمیسیون سرمایه گذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای شهر تبریز با اشاره به اینکه سرمایهگذاریهای موفق، ویترینی برای جذب سرمایهگذاری در آینده است، خاطر نشان کرد: برخی از موانع و بویژه بروکراسیهای زاید باید کاهش یابد تا شاهد بهبود روند حضور سرمایهگذاران در تبریز باشیم.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به برخی پروژههای مشکل دار یادآور شد: تلاش ما حل مشکل است، نه یافتن مقصر، لذا تسریع در رفع موانع و حل مشکلات، خواسته ما در کمیسیون سرمایهگذاری است.
در این جلسه همچنین مشکل سه پروژه مهم راکد شهری حل شد و روند احداث آن بهزودی به حالت عادی خود برخواهد گشت.
عباس رنجبر نیز در این جلسه اظهار داشت: در حال حاضر بر اساس ساختار شهرداری تبریز، حوزه سرمایهگذاری و مشارکت در قالب مدیریت اداره میشود و ما نیز از سازمان شهرداریهای کشور بحث تصویب سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی را پیگیر هستیم.
وی افزود: اگر وزارت کشور با اساسنامه سازمان سرمایهگذاری موافقت کند، قطعا ما تغییر ساختار داده و از مدیریت به سازمان تغییر خواهیم داد که شورای سازمان و هیئتمدیره و سایر سلسله مراتب خود را خواهد داشت.
شهردار تبریز تصریح کرد: وزارت کشور برای تأسیس هر سازمانی در یک شهر، یک سری اطلاعات و زیرساختها را میخواهد که در این مورد حوزههای سرمایهگذاری و فرصتهای سرمایهگذاری و سرمایهگذاریهای گذشته را برای صدور مجوز تأسیس سازمان خواسته است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر در مرحله بررسی وزارت کشور هستیم که اگر اساسنامه را تایید کند، ساختار سازمان را تشکیل خواهیم داد.
رنجبر با اشاره به اصلاح ساختار سازمانها نیز گفت: وزارت کشور برای چابکسازی بدنه شهرداریها، سازمانهای شهرداری را به 13 سازمان تقلیل داده است که در میان آنها سازمان گردشگری وجود ندارد.
شهردار تبریز یادآور شد: این وزارت چند پیشنهاد برای شهرداریها دارد که اگر بخواهند در حوزه گردشگری کار کنند، یکی از معاونان سازمان فرهنگی و اجتماعی را به عنوان معاون گردشگری معرفی کند.
رنجبر در پایان خاطرنشان کرد: شهرداری تبریز نیز در این خصوص بررسیهای لازم را انجام خواهد داد، اما هنوز اقدامی صورت نگرفته است.
علیاصغر عباسزاده مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان نیز در این جلسه اظهار داشت: ما نمیتوانیم فرصت سرمایهگذاری در شهر ایجاد کنیم اما فرصتهای سرمایهگذاری بسیاری در شهر وجود دارد.
وی در پایان گفت: اگر این فرصتها را احصا کرده و جذب سرمایهگذار داشته باشیم، میتوانیم حتی در سطح بینالملل نیز سرمایهگذاری کنیم.
انتهای پیام/111/ش