مخالفت لهستان با طرح کمیسیون اروپا برای مقابله با پناهجویان

مخالفت لهستان با طرح کمیسیون اروپا برای مقابله با پناهجویان

لهستان طرح کمیسیون اروپا برای طولانی‌تر شدن روند پناهندگی و کاهش حقوق پناهندگان را کافی ندانسته و خواستار لغو کامل آن شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه استاندارد، لهستان طرح پیشنهادی کمیسیون اروپا برای حل مناقشات بر سر مهاجران در مرزهای بلاروس را رد کرده و "آندری سادوش"، سفیر لهستان در اتحادیه اروپا شب گذشته در سخنانی اعلام کرد اینکه تنها مهلت ثبت نام و بررسی درخواست های پناهندگی مهاجران طولانی تر شود غیر سازنده است.

وی تاکید کرد که مراحل پناهندگی باید کاملا متوقف شود.

کمیسیون اروپایی در راستای حمایت از سیاست‌های ضد مهاجرتی کشورهای شرقی اتحادیه اروپا طرحی را ارائه داده که این کشورها بتوانند موقتا قواعد پناهندگی در حمایت از مهاجران را به حال تعلیق درآورده و اخراج‌ها را تسریع کنند.

کمیسیون اروپایی می خواهد برخی از قواعد پناهندگی برای حمایت از مهاجران در مرزهای شرقی این اتحادیه با بلاروس را کاهش دهد. بر این اساس قرار است به کشورهای لهستان، لیتوانی و لتونی اجازه داده شود که به صورت موقت برخی از قواعد حمایت از پناهجویان را به حال تعلیق درآورند. این پیشنهاد از طرف معاون رئیس کمیسیون اروپایی و کمیسر امور مهاجرت در اتحادیه اروپا ارائه شده است.

بر اساس این طرح روند پناهندگی در اتحادیه اروپا طولانی تر شده و اخراج پناهجویان ساده تر می شود. یلوا یوهانسون، کمیسر امور داخلی و مهاجرت اتحادیه اروپا در این باره گفته است که حقوق اساسی پناهندگان دست نخورده باقی می ماند. این اقدامات ابتدا برای 6 ماه اجرایی می شود.

این طرح شرایطی را فراهم می کند که نهادها و سازمان ها برای ثبت درخواست های پناهندگی به جای 10 روز، فرصت بیشتر 4 هفته ای داشته باشند. به این ترتیب روند پناهندگی می تواند تا حدود 16 هفته طول بکشد. در طول این مدت پناهجویان معمولا در مراکز پذیرش پناهندگان در نزدیکی مرزها مستقر می شوند.

کمیسیون اروپایی همچنین می خواهد به این کشورها اجازه اخراج های سریع تر و آسان تر پناهندگان را بدهد. این طرح باید از طرف کشورهای عضو این اتحادیه پذیرفته شود.

سفیر لهستان در واکنش به این طرح کمیسیون اروپایی اعلام کرد که این منجر به بار بیش از حد روی دوش های کشورهای عضو اتحادیه اروپا در هنگام بررسی روندهای پناهندگی می شود.

وی همچنین گفت: ما پیشنهاد کرده بودیم که پاسخ به این حمله هیبریدی باید تعلیق روند پناهندگی باشد و نه تمدید آن.

اتحادیه اروپا بلاروس را متهم می کند که برای انتقام از تحریم های بروکسل علیه این کشور مهاجران را روانه مرزهای اروپا کرده است. البته بلاروس این اتهامات را شدیدا رد می کند.

بر اساس اطلاعات کمیسیون اروپایی از شروع سال جاری میلادی تا به حال حدود 8 هزار مهاجر از طریق بلاروس به اتحادیه اروپا رفته اند. حدود 4300 نفر به لیتوانی، حدود 3200 نفر به لهستان و بیش از 400 مهاجر هم به لتونی رفته اند. هزاران مهاجر هم همچنان در مرزهای بلاروس و در هوای سرد منتظر یافتن راهی برای رسیدن به اروپا هستند.

لهستان مرتبا اقدامات و سیاست های خود در مرزها علیه مهاجران را تشدید می کند.

ورشو هزاران سرباز را در این مرزها مستقر کرده و یک حصار موقت در امتداد این مرزها کشیده و کنترل ها را به شدت تشدید کرده است.

اکثریت نمایندگان پارلمان لهستان همچنین اخیرا با اصلاحیه قانونی برای حفاظت از مرزها و ایجاد محدودیت برای مقابله با هجوم پناهندگان موافقت کردند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان