رویکرد سختگیرانه در قبال چین در دستورکار دولت آینده آلمان

رویکرد سختگیرانه در قبال چین در دستورکار دولت آینده آلمان

وزیر خارجه دولت آینده آلمان که تا چند روز دیگر روی کار خواهد آمد خواستار در پیش گرفتن سیاست‌های سختگیرانه‌تر اروپا در قبال چین شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، "آنالنا بائر بوک" که در حال حاضر به عنوان وزیر امور خارجه دولت ائتلافی آینده آلمان که تا چند روز دیگر بر سر کار می آید مطرح است در مصاحبه‌ای به طرح ایده های خود درباره سیاست اروپا در قبال چین پرداخته و خواستار یک رویکرد سختگیرانه در قبال دولت های به زعم خود مستبدی مانند چین شد.

وی که در گفتگو با "تاگس سایتونگ" آلمان سخن می گفت تصریح کرد: گفتگو و مذاکره جزء اصلی سیاست بین‌الملل است، اما این بدین معنا نیست که مسائل نادیده گرفته شده و در قبال آن سکوت شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا آلمان با یک وزیر امور خارجه سبز به رویارویی بیشتر با چین خواهد پرداخت با اشاره به دولت مرکل که در حال کناره گیری است گفت: سکوت مفصل در دراز مدت فرمی از دیپلماسی نیست حتی وقتی برخی ها در سال های اخیر این رویکرد را در پیش گرفته‌اند.

وزیر امور خارجه آینده آلمان به صورت مشخص به ابزار محدودیت واردات برای بازار داخلی اروپا اشاره کرده و گفت: اگر دسترسی به اروپا برای مناطقی مانند چین که کار اجباری در آن رایج است ایجاد شود این مشکل بزرگی برای کشور صادر کننده‌ای مانند چین خواهد بود.

وی افزود: ما اروپاییان باید از این اهرم بازار داخلی مشترک استفاده بیشتری کنیم. یک سیاست مشترک اروپا در قبال چین لازم است.

بائر بوک همچنین تحریم بازی های المپیک زمستانی پکن را به عنوان ابزاری برای مقابله با چین رد نکرده و گفت: البته ما باید به بازی های المپیک نگاه دقیق تری داشته باشیم. راه های مختلفی برای مقابله برای دولت ها وجود دارد که مطمئنا در هفته های آینده مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

آمریکا و انگلیس در حال بررسی تحریم های دیپلماتیک بازی های المپیک در چین به اتهام نقض حقوق بشر از طرف پکن هستند.

وزیر امور خارجه آینده آلمان در بخش دیگری از این گفتگو به مسئله سیاست آب و هوایی پرداخته و تاکید کرد که این بحران تنها به صورت جهانی و با همکاری های بین‌المللی قابل حل است. وی افزود: بزرگترین بحران جهانی بحران آب و هوا است.

بائر بوک همچنین گفت: این کافی نیست که ما نظاره گر این موضوع باشیم که هر کشوری به صورت مستقل اهداف آب و هوایی خود را در پیش گیرد و باید بالاخره نیروهای را برای (مقابله با این مسئله را) تجمیع کنیم.

وی همچنین گفت: برای رسیدن به اهداف آب و هوایی توافق پاریس سرمایه گذاری گسترده در زمینه زیر ساخت های آب و هوایی ضرورت دارد، هم از نظر ملی و هم از نظر بین‌المللی.

وی در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم تشکیل هر چه سریع تر دولت جدید آلمان و آغاز کار تاکید کرد.

 چندی پیش احزاب سوسیال دموکرات، لیبرال‌ها و سبزها حدود دو ماه بعد از انتخابات پارلمانی آلمان از به نتیجه رسیدن مذاکرات برای تشکیل دولت ائتلافی آینده موسوم به چراغ راهنمایی و توافق در این باره خبر دادند.

به این ترتیب ائتلاف دولت آینده آلمان موسوم به آمپل (چراغ راهنمایی) شکل گرفت.

بر اساس قرارداد ائتلافی که احزاب روی آن توافق کرده‌اند حزب سوسیال دموکرات در کنار صدر اعظم مسئولیت 6 پست وزارت را  در دولت بعدی آلمان عهده دار خواهد شد. لیبرال دموکرات ها هم وزارت دارایی و وزارت حمل و نقل را بر عهده خواهند گرفت. سبزها هم وزارت اقتصاد و حفاظت از آب و هوا و همچنین وزارت خارجه را عهده دار خواهند شد.

 بر این اساس "رابرت هابک"، رئیس حزب سبز آلمان معاون اولاف شولتز صدر اعظم آینده خواهد شد. آنالنا بائربوک، از حزب سبز هم مسئولیت وزارت امور خارجه را بر عهده خواهد گرفت. کریستین لیندنر، رئیس حزب لیبرال دموکرات هم مسئولیت وزارت دارایی را بر عهده خواهد گرفت.

بر اساس برنامه های زمان بندی شده در 8 دسامبر (17 آذرماه) اولاف شولتز به عنوان صدر اعظم آینده آلمان در پارلمان انتخاب خواهد شد. به این ترتیب بعد از 16 سال دوران صدر اعظمی مرکل به پایان خواهد رسید.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت