دلیل تغییرات در مدرسه تلویزیونی چیست؟/ پیش‌دبستانی به آنتن برمی‌گردد

دلیل تغییرات در مدرسه تلویزیونی چیست؟/ پیش‌دبستانی به آنتن برمی‌گردد

طراح اصلی مدرسه تلویزیونی از بازگشت مقطعِ "پیش دبستانی"به کنداکتور و ساخت برنامه‌ای جدید برای استعدادهای درخشان در شبکه آموزش خبر داد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، این روزها مدرسه تلویزیونی ایران برای سومین بار روی آنتن رفته اما با کوتاه شدن سایه سنگینِ کرونا و باز شدن یکسری از مدارس، تغییراتی در مدرسه تلویزیونی به وجود آمده است. شهرام کجوری مدیر گروه آموزش رسمی شبکه آموزش سیما و طراح اصلی مدرسه تلویزیونی ایران پیش از این به خبرنگار تسنیم  گفته بود که  اگر مدارس باز شوند، با توجه به اینکه رویکرد مدرسه تلویزیونی، مستقل و مکمل است، کار خودش را ادامه خواهد داد اما ممکن است ساعت‌های پخش تغییر کند.

او در پاسخ به این سؤال که چرا این تغییر ساعت برای مدرسه تلویزیونی اتفاق افتاده و به جای صبح، این آموزش‌ها به زمان عصر موکول شده‌است، گفت: دلیلش حضوری شدن بسیاری از مدارس است. چرا که معلمان مدرسه تلویزیونی هم درگیرِ مدارس خودشان شده‌اند و به نوعی بسیاری از دانش‌آموزان هم صبح‌ها سرِ کلاس‌اند. البته این اتفاق بیشتر برای ابتدایی‌ها افتاده که ساعتِ پخش آموزش‌هایشان از 10 و نیم صبح به 2 بعدازظهر منتقل شده است. 

کجوری همچنین تأکید کرد: ساعتِ پخش آموزش دانش‌آموزان متوسطه اول از ساعت 14:30 تا 16 به 14 تا 17:30 و متوسطه دوم تجربی از 16 به 17:30 به 17:30 تا 19 موکول شده است. 

طراح مدرسه تلویزیونی در پاسخ به این سؤال که چرا مقطعِ پیش‌دبستانی از آموزش تلویزیون حذف شده، گفت: از روز شنبه سیزدهم آذرماه پیش‌دبستانی هم به کنداکتور آموزش مدرسه تلویزیونی برخواهد گشت. یعنی در واقع شروع کار ابتدایی‌ها از 14 خواهد بود و 13:45 آموزش به مدت 15 دقیقه را برای پیش‌دبستانی خواهیم داشت.

او همچنین به آموزش فنی‌حرفه‌ای و کاردانش و برنامه ویژه «علمی نو» برای دانش‌آموزان استعدادهای درخشان اشاره کرد و افزود: برای دانش‌آموزان فنی‌حرفه‌ای و کاردانش از ساعت 8 تا 9 صبح برنامه داریم و یک کار دیگری که می‌خواهیم به زودی آغاز کنیم برنامه ویژه‌ای برای سمپادها یا همان استعدادهای درخشان است که در کنداکتور شبانه شبکه آموزش به نام برنامه «علمی نو» (ساعت 20 تا 21:30) قرار خواهد گرفت. 

مدیر گروه آموزش رسمی شبکه آموزش سیما درباره استفاده از انیمیشن‌های آموزشی و گرفتنِ آزمون از دانش‌آموزان، گفت: موشن و انیمیشن، میان برنامه‌اند و ما باید در راستای پیوستِ رسانه‌ای کتاب‌های درسی گام برداریم. این کارها بیشتر حالت برنامه‌سازی آموزشی دارد. سازمان پژوهش وزارت آموزش و پرورش طراحی کند امسال و سال آینده کتاب‌های درسی ما پیوست رسانه‌ای خواهند داشت. مدیا به کمکِ تولید محتوای آموزش بیاید اتفاقات خوبی خواهد افتاد.

کجوری در پایان خاطرنشان کرد: درباره گرفتن آزمون از دانش‌آموزان صحبتی با روزنامه جام‌جم داشتیم که بخشی به عنوان مدرسه تلویزیونی داشته باشد مصاحبه با معلمان و سؤالات درسی را مطرح کند. دانش‌آموزان سؤالاتشان را بپرسند و کارهای مکملی در این زمینه انجام شود. ما در زمینه بودجه مشکل داریم و سازمان صداوسیما در مضیقه است اما به فکرِ این طراحی‌ها بوده و هستیم.

انتهای پیام/

 

 

 
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
triboon
گوشتیران