مدیریت شهری تهران در صدد "جبران پسرفت حمل و نقل عمومی" در ۴ سال گذشته

مدیریت شهری تهران در صدد "جبران پسرفت حمل و نقل عمومی" در 4 سال گذشته

عضو کمسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: مدیریت شهری در راستای اجرای قانون هوای پاک و وظیفه ذاتی خود، درصدد افزایش هرچه بیشتر حمل و نقل عمومی و جبران پسرفت ۴ سال گذشته است.

حجت الاسلام سید محمد آقامیری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره عملکرد شهرداری تهران در اجرای قانون هوای پاک در اداوار گذشته مدیریت شهری اظهار کرد: شهرداری باید شرایط ویژه‌ای در حوزه حمل و نقل عمومی ایجاد کند تا تمایل مردم به استفاده از حمل و نقل عمومی افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه در دو سال گذشته، مردم  به رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پرهیز از حضور در اماکن شلوغ تشویق می‌شدند، ادامه داد: پیش از شیوع کرونا روزانه حدود یک میلیون و 800 هزار نفر از مترو استفاده می‌کردند  اما با رویکرد مذکور، تعداد مسافران مترو به حدود 900 هزار نفر در روز کاهش یافت!

عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: اکنون که کمی وضعیت بهتر شده، تعداد مسافران به حدود یک میلیون و 200 هزار نفر رسیده اما معنای آن این است که هنوز حدود 800 هزار نفر از مترو و به همین نسبت از اتوبوس استفاده نمی‌کنند و به استفاده از خودروی شخصی روی آورده‌اند که یکی از علت‌های تشدید ترافیک در ماه‌های اخیر همین موضوع است.

وی با اشاره به اینکه بیش از یک میلیون نفر هنوز به استفاده از حمل و نقل عمومی بازنگشته‌اند و این امر علاوه بر تشدید ترافیک باعث افزایش آلودگی هوا نیز شده است، اظهار کرد: مسئولان سابق مدیریت شهری باید در 2 سال آغازین فعالیت خود نسبت به افزایش ظرفیت حمل و نقل عمومی اقدام می‌کردند اما متأسفانه با سیاست غلطی که در پیش گرفتند، عملاً درآمد شهرداری کاهش یافت و نتوانستند حمل و نقل عمومی را افزایش دهند.

آقامیری تصریح کرد: آنها حتی نتواستند توافقات خرید 620 دستگاه واگن از چین را نهایی و واگنها را وارد کنند که در زمان فعالیت قالیباف صورت گرفته بود؛ با این حال این موضوع در دستور کار مدیریت جدید شهری قرار گرفته و با توجه به مراحلی که پیش رفته است، امیدواریم از طریق تهاتر نفت آن را به سرانجام برسانیم.

وی گفت: تولید اتوبوس‌های ساخت داخل که چندی پیش 110 دستگاه آن رونمایی شد و قرار است به 300 دستگاه برسد، در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد و قراردادی برای اورهال 700 دستگاه اتوبوس تا 3 ماه آینده منعقد شده است بنابراین شورای شهر و شهرداری تهران به وظایف خود در حوزه حمل و نقل عمومی متمرکز شده و قصد دارد وضعیت اتوبوسرانی را به 4 سال گذشته بازگرداند و پسرفتی که در حمل و نقل عمومی رخ داده را جبران کند.

عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران افزود: مدیریت شهری تهران در راستای وظایفی که در قانون هوای پاک برایش تعیین شده که به نوعی وظایف ذاتی شهرداری هم محسوب می‌شود، درصدد افزایش هرچه بیشتر حمل و نقل عمومی است تا مردم ترغیب به استفاده از این سیستم  شوند.

وی با اشاره به اینکه زاکانی تلاش و جسارت به خرج داد و در کوتاه‌ترین زمان، زمینه ورود 110 دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی را فراهم کرد، اظهار کرد: در دوره گذشته، مدیریت شهری با دولت همسو بود اما نتوانست مطالبات شهرداری از دولت را دریافت کند؛ رسیدگی به این موضوعات نیازمند فردی شجاع با ارتباطات موثر است که توانمندی جذب منابع از دولت را داشته باشد.

آقامیری با اشاره به اینکه ورود سازمان بازرسی به نحوه اجرای قانون هوای پاک می‌تواند موثر باشد، گفت: اگر دستگاه‌های نظارتی پیگیری لازم را انجام دهند و واحدهای تولیدی به سمت تولید خودرو و موتورسیکلت‌های پاک حرکت کنند، وضعیت بهتری در هوای تهران شاهد خواهیم بود.

وی متذکر شد: هر موتور سیکلت حدود 4 برابر یک خودرو آلودگی ایجاد می‌کند، این در حالی که است در تهران حدود 4 میلیون موتورسیکلت وجود دارد و معنای آن تولید آلودگی به اندازه 16 میلیون خودروی سواری است!

انتهای پیام/

 
واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon