۱۸۸ دانشآموز استثنایی لرستان دسترسی به تبلت و تلفن همراه ندارند
گروه استانها- رئیس آموزش و پرورش استثنایی لرستان با بیان اینکه مدارس استثنایی استان نیاز به یک سری زیر ساخت دارند گفت: ۱۸۸ دانشآموز استثنایی دسترسی به تبلت و موبایل ندارند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، دوازدهم آذرماه برابر با سوم دسامبر روز جهانی معلولان نامگذاری شده است، روز تجلیل از بهترین بندگان خدا و کسانی است که خالق یکتا آنان را برگزید که از تن خاکی خود، چشم، گوش، جسم و ذهنشان را به امانت گذاشتهاند.
روز جهانی معلولان فرصت ارزشمندی برای تمرکز بر فعالیتهای موثر در راستای اجتماعی کردن و جامعه پذیری دانشآموزان با نیازهای ویژه و بهرهبرداری از همه ظرفیتهای موجود در نهادهای دولتی و غیردولتی در راستای بهبود و ارتقای کمی وکیفی خدمات آموزشی، پرورشی و توانبخشی به دانشآموزان با نیازهای ویژه و خانوادههای آنها و تجلیل از زحمات کارکنان شاغل در آموزش وپرورش استثنایی است.
به همین مناسبت امیر اسماعیلی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در خرمآباد با اشاره با بیان اینکه روزجهانی معلولان امسال با شعار، رهبری و مشارکت افراد با ناتوانی در جهان پایدار در دسترس و فراگیر، در پسا کرونا نامگذاری شده است اظهار داشت: شعار امسال روز معلولان جهت تحقق عدالت اجتماعی با در نظر گرفتن همه ویژگیهای جامعه بزرگ معلولان معین شده است.
وی افزود: در استان لرستان 68 مدرسه و مرکز یادگیری دانشآموزان استثنایی فعال است که از این تعداد 62 مدرسه شهری و 6 مدرسه روستایی است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی لرستان عنوان کرد: در آموزش و پرورش استثنایی لرستان در مجموع هزار و 800 دانشآموز وجود دارد که بر اساس دستورالعمل و در مدارس خاص استثنایی آموزش میبینند.
وی با بیان اینکه آموزش حضوری یا مجازی دانشآموزان استثنایی نیز بر اساس اعلام آموزش و پرورش انجام و مطابق شیوه نامه مدارس عادی اجرا میشود بیان کرد: در هفته جاری با توجه به وضعیت کرونا در شهرهای استان 47 درصد کلاسهای دانش آموزان مدارس استثنایی به صورت حضوری، 25 درصد غیرحضوری و 28 درصد ترکیبی برگزار شدهاند.
اسماعیلی گفت: با توجه به اینکه کرونا یک بیماری ناشناخته است، سلامت دانشآموز برای ما اولویت است، بعد آموزش بنابراین به گونهای عمل نمیکنیم که آموزش اجرا شود ولی سلامت بچهها را قربانی کنیم.
وی با اشاره به اینکه بر اساس آمار 188 دانشآموز استثنایی در لرستان دسترسی به تبلت و موبایل ندارند تصریح کرد: در بحث فضای مجازی، مدارس استثنایی استان نیاز به یک سری زیر ساخت دارند که در همین راستا از ابتدای شیوع کرونا تاکنون 387 عدد تبلت با کمک خیران برای دانش آموزان استثنایی خریداری شده است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی لرستان خاطرنشان با اشاره به واکسیناسیون دانش آموزان مدارس استثنایی خاطرنشان کرد: از ابتدای شروع طرح واکسیناسیون دانش آموزان، 75 درصد دانشآموزان مدارس استثنایی استان لرستان واکسن کرونا دریافت کردهاند.
وی با اشاره به پیش دبستان خاص در آموزش و پرورش استثنایی لرستان اظهار داشت: دانشآموزان استثنایی که مشکل ذهنی یا شنوایی و یا بینایی دارند در سنین 4 سال به بالا فراخوان میشوند که این پیش دبستانیهای خاص نیز تابع دستورالعملها عمل میکنند.
انتهای پیام/645/ش