صنایع راکد "دورود" چشم انتظار نگاه ویژه دولت است

صنایع راکد "دورود" چشم انتظار نگاه ویژه دولت است

گروه استان‌ها- فرماندار دورود با اشاره به صنایع راکد این شهر گفت: فاز ۴ سیمان دورود و صنایع گهر، فارسیت و بهراد از جمله صنایع نیمه فعال، غیرفعال و مشکل‌دار شهرستان هستند که برای راه‌اندازی این طرح‌ها نیازمند توجه ویژه دولت است.

خدانظر دریکوند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم دردورود، با اشاره به چهار پروژه عمرانی مهم در شهرستان دورود اظهار داشت: این پروژه‌ها چندین سال است که مطالبه جدی مردم شهرستان هستند اما از پیشرفت مناسبی برخوردار نیستند، کمربندی دورود علی‌رغم اینکه در مسیر کمربندی شرق به غرب قرار دارد و بار ترافیکی بالایی دارد که از درون شهر عبور می‌کنند و همواره تصادفات منجر به فوت بالایی هم دارد.

وی با بیان اینکه سال‌های سال است که احداث این کمربندی شروع شده اما پیشرفت فیزیکی آن چنانی ندارد و مطالبه جدی و به‌حق مردم شهرستان است، افزود: این پروژه حدود 400 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد اما فعلا با تخصیص 150 میلیارد تومان هم می‌توانیم یک لاین دوطرفه آن را بازگشایی کنیم که امیدواریم دولت تخصیص 100 درصدی اعتبار به آن بدهد و اعتبارات جدید هم برای آن لحاظ شود.

فرماندار دورود با اشاره به فاضلاب شهری دورود عنوان کرد: سطح آب‌های زیرزمینی دورود بالا است و امکان حفر چاه جذبی در این شهرستان وجود ندارد و سال‌ها است که مردم عوارض فاضلاب را پرداخت می‌کنند اما فاضلاب‌های شهری به رودخانه سرازیر می‌شود که دام‌ها و زمین‌های کشاورزی از آنها استفاده می‌کنند و برای سلامت مردم مضر است و چنانچه تصفیه‌خانه فاضلاب شهرستان راه‌اندازی شود این مشکلات برطرف می‌شود.

وی با اشاره به احداث تصفیه‌خانه فاضلاب شهری، بیان کرد: اکنون تنها یک ایستگاه پمپاژ تصفیه‌خانه حدود 20 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بخش فاضلاب نیز حدود 18 تا 20 درصد پیشرفت دارد و به دلیل نبود اعتبار عملا این طرح تعطیل شده و نیاز است که به صورت ویژه بررسی شود.

فرماندار دورود با اشاره به اینکه شهرستان دورود تنها یک بیمارستان دولتی دارد که جوابگوی خیل عظیم بیماران نیست، تصریح کرد: مردم روستاهای اطراف برای درمان که مراجعه می‌کنند جوابگو نیست و بیمارستان دومی که در حال ساخت است تنها 25 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و به دلیل نبود اعتبار روند احداث آن بسیار کند است.

وی با اشاره به لزوم راه‌اندازی فاز چهارم سیمان دورود خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه روند تزریق اعتبارات قطره چکانی است جوابگوی پیشرفت مناسب طرح‌ها نیست، فاز چهار این کارخانه حدود 2 تا 3 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که سرمایه‌گذار می‌تواند سرمایه‌گذاری کند و برگشت سرمایه بسیار راحت هم اتفاق می‌افتد چون هم مصرف دارد و هم نیروی کار فراهم است.

دریکوند با اشاره به بخش صنایع این شهرستان گفت: صنایع فارسیت دورود چندین سال است که تعطیل شده نیروی کار در حال فعالیت در این کارخانه به دلیل نبود مواد اولیه بیکار شده‌اند و تلاش زیادی کرده‌ایم شرکت با تولیدات جدید راه‌اندازی مجدد شود.

وی با اشاره به صنایع بهراد که در زمینه تولید لوله‌های آب فعالیت می‌کند افزود: این کارخانه هم به دلیل اختلاف مالکان تعطیل شده و اگر راه‌اندازی شود می‌تواند به رشد تولید و اشتغال در شهرستان کمک کند.

فرماندار دورود با اشاره به صنایع گهر دورود گفت: این کارخانه در مالکیت بانک است و چون منع سرمایه‌گذاری دارد بلاتکلیف مانده و با حداقل امکان و تنها با 140 نفر نیرو کار می‌کند و چنانچه هر 6 فاز آن به بخش خصوصی صلاحیت‌دار واگذار شود اتفاقی خوب در بخش صنعت شهرستان خواهد بود و حدود 2 هزار اشتغال می‌توان در این کارخانه ایجاد کرد.

وی با اشاره به آب شرب، صنعت و کشاورزی شهرستان و مشکلاتی که ممکن است در آینده آن را به بحرانی در شهرستان تبدیل کند تصریح کرد: سد ماربره این شهرستان مطالعاتش انجام شده اما به جهت اینکه ماده 23 جدید ایجاد نشود مانع انجام آن شده‌اند و در ردیف‌های بودجه سال آینده نرفته و دستور رئیس جمهور را نیاز دارد که شروع به کار کند چرا که هیچ معارضی ندارد و حجم آب پشت سد مناسبی دارد.

دریکوند گفت: چنانچه این سد ایجاد شود هم آب شرب شهر دورود آب مناسبی خواهد بود و هم در بخش کشاورزی زمین‌های بسیاری آبی خواهند شد و چاه‌های غیرمجاز زیادی نیز مسدود می‌شود.

انتهای پیام/642/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon