ساختمان بسیاری از مدارس علمیه استان کرمان فرسوده است

ساختمان بسیاری از مدارس علمیه استان کرمان فرسوده است

گروه استان‌ها- مدیر حوزه‌های علمیه استان کرمان گفت: ساختمان بسیاری از مدارس علمیه کرمان فرسوده است و در تامین امکانات و زیرساخت‌ها نیازمند کمک دولت هستیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، نشست مدیر و معاونان حوزه‌های علمیه استان کرمان با سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور با حضور علی زینی‌وند استاندار کرمان برگزار شد.

حجت‌الاسلام عباس سلمه‌ای مدیر حوزه‌های علمیه استان کرمان در این نشست با بیان اینکه 25 مدرسه علمیه در 18 شهرستان استان کرمان داریم اظهار داشت: از این تعداد 6 مدرسه سطح عالی و از پایه هفت تا ده هستند.

وی با عنوان اینکه یک هزار و 952 نفر طلبه در سطح استان کرمان در حال تحصیل علوم حوزوی هستند گفت: سال آینده پنج رشته تخصصی در حوزه‌های علمیه کرمان راه‌اندازی می‌شود.

مدیر حوزه‌های علمیه استان کرمان با بیان اینکه مدارس علمیه به‌ویژه در جنوب استان کرمان مشکلات زیادی دارند و ساختمان بسیاری از آنها فرسوده است افزود: خیلی از این ساختمان‌ها استیجاری است.

وی اشاره به اینکه مدارس علمیه در سطح استان کرمان فرسوده هستند و نیاز به بازسازی دارند بیان کرد: مدارس علمیه اگر چه نباید وابسته به دولت باشند اما در تامین امکانات و تجهیزات و زیرساخت‌ها نیازمند کمک دولت اسلامی هستیم.

سلمه‌ای با بیان اینکه بعد از 9 سال مدرسه کرمانی‌ها در قم مجدداً به کرمانی‌ها برگشت که کار بزرگی بود که حدود 700 متر به حرم مطهر حضرت معصومه(س) فاصله دارد گفت: حدود 4 هزار طلبه از استان کرمان در قم تحصیل می‌کنند که تعداد زیادی از آنها سطح عالی را گذرانده‌اند.

حجت‌الاسلام عباس رضایی معاون تبلیغ حوزه‌های علمیه استان کرمان در این نشست با بیان اینکه مدارس علمیه شهر کرمان بالای 300 سال سابقه ساخت دارند اظهار داشت: در سال 91 بازسازی مدرسه صالحیه آغاز شد و خوشبختانه بعد از تخریب 4 هزار متر مربع مدرسه با بودجه مردمی ساخته شد.

وی با اشاره به اینکه حدود 13 میلیارد تومان برای ساختمان جدید مدرسه هزینه شده است گفت: مشکل برق مدرسه همچنان وجود دارد و نیاز به یک پست برق در این محدوده است.

معاون تبلیغ حوزه‌های علمیه استان کرمان با بیان اینکه نیاز است در تمام روستاها تبلیغ انجام شود و یک هزار و 500 خواهر و برادر با معاونت تبلیغ همکاری می‌کنند افزود: اعزام مبلغ به روستاهای بالای هزار نفر انجام می‌شود و اکثریت مبلغان به‌صورت جهادی کار تبلیغ را انجام می‌دهند و هیچ اعتباری برای حمایت آنها نداریم.

احمد اسکندری‌نسب مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه پیگیر هستیم تا در هر مدرسه یک روحانی یا معلم قرآن مستقر شود اظهار داشت: 411 نفر از طلاب و روحانیون در آزمون طرح امین قبول شدند که تاکنون 34 نفر پذیرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هنوز 307 نفر از معلمان قرآنی مدارس مانده‌اند گفت: 624 نفر نیروی خدمات آموزشی نیز در سال‌های گذشته در نقاط محروم استان فعالیت می‌کردند که متاسفانه قطع رابطه اعلام شده و شایسته نیست که درخواست داریم به‌کارگیری شوند.

انتهای پیام/511/ح

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon