در دیدار الکاظمی با سفیر آمریکا در عراق در آستانه خروج نظامیان آمریکایی چه گذشت؟

در دیدار الکاظمی با سفیر آمریکا در عراق در آستانه خروج نظامیان آمریکایی چه گذشت؟

نظامیان آمریکایی در حالی قرار است تا پایان ماه جاری میلادی از عراق خارج شوند، که نخست‌وزیر عراق با سفیر واشنگتن در بغداد گفتگو کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «مصطفی الکاظمی»، نخست‌وزیر عراق و «متیو تولر»، سفیر آمریکا در بغداد بر نقش فزاینده عراق در تقویت امنیت و ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

الکاظمی در دیدار سفیر آمریکا و هیئت همراه وی درباره راهکارهای تقویت همکاری و شراکت میان دو کشور و آخرین تحولات امنیتی منطقه رایزنی کرد.

دو طرف در این نشست بر نقش فزاینده عراق در تقویت امنیت و ثبات منطقه تأکید کردند.

در این دیدار آنها همچنین درباره پیشرفت حاصل‌شده در پایان دادن به نقش رزمی نیروهای ائتلاف در عراق بر اساس خروجی گفتگوهای راهبردی و انتقال به نقش مشورت‌دهی، کمک و توانمندسازی بحث و رایزنی کردند.

بر اساس توافقات عراق و آمریکا در چهارمین دور از گفتگوهای راهبردی واشنگتن و بغداد، مأموریت رزمی نیروهای ائتلاف بین‌المللی در عراق در پایان ماه جاری میلادی به پایان می‌رسد.

نیروهای عراقی نیازی به نظامیان آمریکایی ندارند

از سوی دیگر فرماندهان ائتلاف بین‌المللی برای جنگ با داعش بار دیگر تأکید کردند که نیروهای عراقی نیازی به نیروهای رزمی خارجی ندارند و مأموریت این ائتلاف از جنگ میدانی به مشورت و آموزش تغییر یافته است.

این ائتلاف با انتشار یک گزارش ویدئویی در آستانه خروج همه نیروهای رزمی خارجی از عراق، تأکید کرد که کمک به نیروهای عراقی به‌معنای مجهز ساختن نیروهای عراقی به تجهیزات و مهمات نیروهای ائتلاف نیست و کاری که مستشاران نظامی در زمان حاضر می‌کنند این است که به نیروهای عراقی کمک کنند که از مهمات و تجهیزاتشان به بهترین نحو استفاده کنند.

نظامیان آمریکایی , کشور عراق ,

ائتلاف افزود: اخیراً نیروهای عراقی از فرماندهان ائتلاف برای مشارکت در «شورای تصمیم‌گیری درباره اهداف» دعوت می‌کنند و در این شورا تعیین اهداف بر اساس مهمات و سلاح‌ها و تجهیزات موجود و امکان رسیدن به هدف بررسی می‌شود و فرماندهان ائتلاف در این باره مشورت‌های لازم را می‌دهند.

سرهنگ «ریچارد بل»، معاون فرمانده ائتلاف، هم تأکید می‌کند که عراق دیگر نیازی به حمایت نیروهای رزمی ائتلاف ندارد و نقش ائتلاف به حمایت و مشورت و افزایش توانمندی نیروهای عراقی در مسئولیت تاریخی‌شان در جنگ با تروریست‌های داعش منحصر می‌شود.

او افزود که مشورت و کمک به‌معنای حضور مستشاران بلندپایه از بیش از 30 کشور است که در جنگ میدانی حضور داشتند، «آنها در ستاد عملیات مشترک عراق کنار فرماندهان عراقی حاضر می‌شوند و به آنان درباره چگونگی تعامل با مسائل پیچیده و نحوه برخورد با تروریست‌ها کمک می‌کنند».

«پیتر جیکوبنز»، مستشار نظامی هلندی در ائتلاف بین‌المللی، هم تأکید کرد که این گروه مستشاری درباره همه مسائل جنگی به افسران عراقی مشاوره می‌دهد.

سرتیپ «مایکل لولیسکارد»، فرمانده نیروهای ناتو در عراق، نیز از توافق با وزارت دفاع عراق درباره اهداف بلندمدت از جمله در برخی امور فنی خبر داد.

او گفت که 14 هدف بلندمدت در بخش‌های آموزش و مدیریت نیروی انسانی و امنیت زنان و مبارزه با فساد و مسائل دیگر تعریف شده است که با شرکای عراقی برای تحقق آنها همکاری می‌شود.

وی تأکید کرد که کار داعش به‌زودی پایان خواهد یافت و عراق وارد مرحله تازه‌ای می‌شود که در آن خبری از جنگ نیست.

سرهنگ «اندریا اروتمن»، مستشار ارشد ناتو، نیز تأکید کرد که دفتر ناتو در عرصه افزایش توانمندی نیروهای عراقی فعالیت می‌کند و برای تحقق دستاوردهای بلندمدت تلاش می‌کند.

او گفت که برنامه ناتو رسیدن به اهداف کوتاه‌مدت نیست و برای همین با شرکای عراقی فعالیتی تنگاتنگ دارد.

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon